Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Achmed the dead jewish terrorist

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leánykori nevén magáncsődről szóló törvénytervezet kidolgozásához még 2007 körül kezdtek hozzá az akkori Igazságügyi Minisztériumban amolyan megélhetési jogalkotás alapon. "Van egy ilyen csudálatosság néhány országban, hát nálunk is legyen, hátha leesik egy kis pénz…..
Achmed the dead jewish terrorist 2015.06.29 13:16:51
@vadi3:

"A jelenleg csődben lévő emberek a csődvédelem 2-3 éve után még kilátástalanabb, frusztráltabb állapotban lesznek mint most."

MIért szólsz hozzá valamihez, amiről semmit nem tudsz?

1. A csődvédelmet eleve nem a padlóra került szerencsétlenek kérhetik, hanem azok, akiknek MÉG VAN egzisztenciájuk. A cél meg pont az, hogy ne kerüljenek a padlóra, mert onnan nehezebb őket felkaparni, mint elkapni őket, amikor esés közben vannak.

2. A csődvédelem lényege, hogy X év alatt MINDEN nélkülözhető pénzt a törlesztésbe kell adni, viszont X év után a fenmaradó tartozást elengedik, és azt a bank bukta.

3. Ha az adós becsülettel végigcsinálja az X év szívást, utána szabad ember, aki valószínűleg inkább a kezét fogja levágni, minthogy még egyszer hitelkérelmet írjon alá.
Rendhagyó módon írnék pár sort a Tunéziában elhunyt áldozatok emlékére. Szerencsére már itthon vagyok, köztetek, honfitársaim között, egy kényelmes kanapén. De két napja még ott voltam, és átéltem, amikor egy nyaralás atmoszférája pár másodperc alatt felcserélődik…..
              Az Amerikai Egyesült Államok Legfelső Bírósága (SCOTUS) Obergefell kontra Hodges ügyben hozott döntésében kimondta, az Egyesült Államok alkotmányának tizennegyedik kiegészítése értelmében az egyes államoknak lehetővé kell tennie meleg párok…..
Achmed the dead jewish terrorist 2015.06.29 11:09:19
@ingyenebed:

Jelenleg a Föld lakosságának 80+ százaléka vallásos. Ebből a Föld lakosságának 50+ százaléka GYAKORLÓ keresztény, vagy muzulmán. Ez kb. annyit jelent, hogy a Föld lakóinak több, mint 80%-a szerint a földi létezés TÖBBRŐL, sőt MÁSRÓL szól, mint arról, hogy ÁLLAT módjára megszületsz, eszel, iszol, szaporodsz, majd meghalsz, és felfalnak a kukacok.

A maradék 20%-ba tartoznak az elvi alapon nem hívők, és a nem meggyőzött bizonytalanok.

Az elvi alapon nem hívők a Föld lakosságának LEGFELJEBB 10%-át adják.

A homoszexuálisok nemi kapcsolatát MINDEN számon tartott vallás TILTJA. Nem csak a két világvallás, az iszlám és a kereszténység, de a vallási jellegű keleti filozófiák, és a kisegyházak követőinek a hite is tiltja.

Lehet dolgozni azon, hogy népszerűsítsétek a homoszexuálisok "házasságát". Sok sikert hozzá, biztos nem tart semeddig se majd, amíg a 10% meg tudja győzni a 80+ százalékot :)
Achmed the dead jewish terrorist 2015.06.29 11:26:28
@ingyenebed:

Tudnál idézni a Bibliából olyan részt, ami másként írja le a fizikai világunk működését, mint ahogy azt a természettudósok állítják?

Tudnál idézni a Bibiliából olyan részt, ami másképpen írja le JÓ és ROSSZ példákon át az interperszonális kapcsolatok működését, mint ahogy azt az orvosok és a társadalomtudósok állítják?

Nos?

Könyörgöm, legalább annyi tisztelettel legyél MAGAD felé, hogy ismerd meg azt, amit tagadni akarsz, mielőtt habzó szájjal elkezdenéd tagadni :D
Achmed the dead jewish terrorist 2015.06.29 11:39:57
@ámbátor:

Neked koprofóbiád van?

hu.wikipedia.org/wiki/Koprof%C3%B3bia

Az ürülék a fizikai világ része, nincs mit utálni rajta. Bizonyos fajok azért nem fogyasztják, mert nincs benne olyan anyag, amit fel tudnának dolgozni hogy energiát nyerjenek, és a testük anyagát építsék belőle.

Míg más fajok azért dolgozzák fel az ürülék anyagát, mert VAN benne olyan anyag, amit fel tudnak dolgozni hogy energiát nyerjenek, és a testük anyagát építsék belőle.

Ha ürülék nem lenne, ÉLET se lenne. Az élet motorja ugyanis az anyagok szüntelen körforgása: szervetlenből szerves anyaggá, anyagból energiává, és vissza.
Egykori minisztériumi épület (Tbiliszi, Grúzia) Ha visszagondolunk az előző évszázad épített örökségeire, sok mindenkinek elsőre a kommunista "gótika", illetve a szovjet ipari építészet "remekei', a szocialista realizmus otromba, monumentális emlékei juthatnak eszébe. Sajnos…..
Achmed the dead jewish terrorist 2015.05.05 13:46:23
A posztoló elég komoly tájékozatlanságot árul el a 20. századi építészettel kapcsolatban. (Azt is mondhatnám, hohy nettó indulatból írt egy posztot olyasmiről, amihez nem ért, gúglizni meg alapfokon se volt kedve.)

1. Az emlékművek és egyéb köztéri szobrok kérdése NEM építészeti, hanem képzőművészeti, azon belül szobrászati kérdés. Az 1945 utáni kelt-európai szobrászat vagy a realista (élethű) vagy a nonfiguratív, poszt-avantgard, a XX. század első évtizedének nyugati trendjeire hajazó sablonokat használó műfajt művelte.

2. Amiről a poszter hörögni szeretett volna, az bizonyára az úgynevezett "Sztálin-barokk" lenne, nem pedig a "kommunista-gótika :). Erre a stílusra az jellemző, hogy a neoklasszicista sablonokat használta, de megalomán módon, hatalmas méretű, fenyegetően az emberek fölé tornyosuló épületeket terveztek, iszonyatos méretű terek központi elemeiként. Jó példa erre például Moszkvában a Lomoloszov egyetem, vagy Varsóban a Tudomány és technika házának az épülete. Vagy Romániában Ceausescu megalomán építkezéseinek összes, Bukarestben fellelhető képviselője.

3. A Sztálin-barokk gyökereit - milyen meglepő - nem Moszkvában, hanem Hitler Németországában kell keresni.

4. Magyarországon, kis nép lévén, se pénz, se igény nem volt a Sztálin-barokk megalomán építkezéseire. Nálunk az úgynevezett "szocialista realizmus" építészetében emelt épületeken bár érezhető a neo-klasszicista hatás, de nincsenek eltúlzott, embertelen méretek.

5. A Kádár-korszakban meg már nem is a "szocreál", hanem a francia származású Le Corbusier-féle iskola, illetve a német Bauhaus stílusjegyeinek a majmolása volt a kötelező az építészetben. Ki gondolta volna, hogy az első embertelen, élhetetlen szürke paneldzsumbujt a világhírő francia építész tervezte még a második világháború előtt?

6. A Tbiliszi minisztériumi épületnek NEM a Sztálin-barokkhoz, nem is a szocreálhoz, hanem az úgynevezett organikus építészethez, azon belül is a "terasz-házakhoz" van köze. Keressen a poszter egy képet F. L. Wright 1936-ban épült híres "vízesés-házáról" (USA, Pennsylvania).

7. A krakkói Forum hotelnek se a szocreálhoz, hanem a fentebb már említett Le Corbusier-iskolához van köze.

8. A Makedonium formavilágában meg egyértelműen a 60-as évek nyugati trendjei köszönnek vissza. Nézegessen a poszter a 60-as évekbeli nyugati formatervezési trendeket ismertető könyveket, NYUGATI divatlapokat vagy olasz filmeket :)

9. A bulgáriai Sumen kockaemberei sem szocreál, hanem KUBISTA (Picasso és tsai) befolyást tükröznek. Nem durvábbak, mint az USA-ban a Rushmore-hegy sziklájába faragott elnökfejek, amelyek a XX. század 30-as éveiben készültek.

-

Arra meg nem is térek ki, hogy miért baromság az 1945 és 1990 közötti közép-kelet-európai társadalmi berendezkedést "kommunizmusnak" nevezni. Aki eddig hülye volt hozzá, hogy felfogja a szocializmus és a kommunizmus közötti ALAPVETŐ különbségeket, az ebben a témában már hülye marad az élete végéig.

Örülök, hogy segíthettem.

Lehet ezzel a nickemmel is kitiltani.
Achmed the dead jewish terrorist 2015.05.05 14:47:58
@ledo76:

"A krakkói szállónak is inkább az állapota borzasztó, olyan autópályás környezetben teljesen rendben van. "

Nem a környezet autópályás, a kép nem ideillő.

A krakkói Forum hotel képével az a legnagyobb baj, hogy a hotel "seggét" mutatja, a hátsó nézetét, amivel a történelmi belvárost a modern városrészektől elválasztó soksávos, forgalmas közútra néz.

A hotel fő frontja (vagyis az "eleje") nagyon szép, és a Wawel-hegyre, a rajta álló egykori királyi palotára és a Visztula folyóra néz.

@Karmadealer:

A "lábakon álló" vasbeton szerkezetet a francia Le Corbusier találta ki az 1920-as években. Azárt tervezett lábakat a házak alá, hogy alatta újra lehessen telepíteni a növényzetet.
“Minden lehetőséget meg kell vizsgálni, de a terrortámadás nem a legvalószínűbb forgatókönyv” - mondta egy nappal a Germanwings járatának lezuhanása utána  francia belügyminiszter. Bernard Cazeneuve tehát már sokkal árnyaltabban fogalmazott, mint a Fehér Ház, ahol alig…..
Achmed the dead jewish terrorist 2015.03.26 08:43:18
"a Fehér Ház, ahol alig néhány órával a tragédia után Bernadette Meehan, a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője kategorikusan kijelentette: “nincs terrorizmusra utaló jel”."

Gyanúsan gyors volt ez a bejelentés.

Mintha ellentmondást nem tűrően ki akarták volna jelenteni, hogy NEKIK aztán semmi közük a gép lezuhanásához - az általuk életre hívott, és az általuk pénzelt számos terrorista csoport egyikének sem, akik többnyire az ő érdekükben, az ő megrendeléseikre dolgoznak.

Mi érdeke lett volna az USA-nak az, hogy meggyilkoltasson 149 ártatlan embert a francia Alpokban?

Amíg a népek ezen csámcsognak, addig se azzal foglalkoznak, hogy miért von ösze az USA csapatokat a lengyel-ukrán határon.

Amíg a népek ezen csámcsognak, addig se azzal foglalkoznak, hogy miért von ösze az USA csapatokat a balti államokban.

Amíg a népek ezen csámcsognak, addig se azzal foglalkoznak, hogy miért kezdődött meg a tartalékos katonák mozgósítása a balti államokban és Lengyelorszában.

Amíg a népek ezen csámcsognak, addig se azzal foglalkoznak, hogy miért nem fogadta Obama elnök a NATO hozzá bejelentkezett, és hivatalosan meghallgatást kérő főtitkárát.

Csak nem azért kellett meghalnia 150 ártatlan embernek a francia Alpokban, hogy elvonják vele a közvélemény figyelmét az Oroszország elleni USA agresszió előkészületéről és az amerikai zászlók alatt elvégzett csapatmozgásokról?
Achmed the dead jewish terrorist 2015.03.29 19:39:50
@medium size devil:

Ezzel mit akartál mondani?