Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NBH (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár tökéletesen megérti N.M.-et, ugyanis hónapok óta zaklat egy ügyvédi iroda, hogy fizessem be egy Gripen árát, amiért pár éve elkaptak a hetes buszon. Persze ordas hazugság az egész, nem kaptak el, hetes busszal utoljára úgy tíz éve utaztam. Mondtam nekik, hogy rendes…..
Közösségi bérbicikli-rendszert vezetnek be Londonban is, emellett kialakítanak 12 biciklis főútvonalat a belvárosban, a Temze partján lévő Victoria Embankmentet pedig teljes egészében átadják a bicikliseknek, írja a Guardian. „Régóta azt vallom, hogy a biciklibarát városok…..
Vastagbőr Az Önzetlen Cselekedet 2008.11.17 10:45:00
Még ki sem hűlt a hír, de Mészáros Dóra és Rácz Linda máris átadta a "Mentsvár az Állatokért Alapítványnak" a Lelenc által visszautasított konzerveket. A kecskeméti alapítvány saját oldalán található egy kisfilm, melyen keresztül a Mentsvár köszönetet mond a…..
Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim... "Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A…..
 Olvasom a Sport Géza cikkét Ujlaky Virginie fegyelmi tárgyalásáról. Az olimpián a magyar női tőrcsapatban szereplő Ujlaky nem jelent meg a tárgyaláson, csak egy nyolcoldalas levelet küldött maga helyett (franciául, mivel magyarul nem nagyon beszél). Megdöbbent, felháborít a…..
Nos, minden munkahelyen van egy munkahelyi vezető, a Főnök, aki elvár bizonyos dolgokat a beosztottjaitól. Pontosan, munkaidőre érkezz, egész nap lehetőleg a munkáddal foglalkozz. Azután szokás, hogy évente értékeljék a munkádat, fejlődési tervet állítsatok össze, hogyan tudsz…..
NBH (törölt) 2008.09.26 13:45:14
Néha az az érzésem, hogy nem csak a brit tudósok, hanem a magyar rendőrök is különféle történeteket találnak ki, hogy magukat jobb színben tüntessék fel, vagy csak azért hogy a magyar médiát meghekkeljék, az eredményen aztán az őrsön teli szájjal röhögjenek: Jé, milyen…..
NBH (törölt) 2008.09.16 13:32:02
Zsarufika Cserendőr 2008.07.10 11:46:00
Pontosabban csere rendőr. Ilyet akar az EU a tagállamok között létrehozni, mint az Erasmus program: elmegy pár rendőr valamelyik fővárosba, onnan meg cserébe jön ugyanannyi.Brüsszel szerint ez jó ötlet lenne. Kicserélődnének a tapasztalatok, megismernének más kultúrát, …..
Zsarufika Könnyű pénz 2008.07.08 08:56:00
Emlékszünk még a Széna téri túszejtő bankrablókra, ugye? Ahol a helyszíneléssel megbízott rendőr százados félrevonult pénzt számolni és engedve a csábításnak, elemelt 23 darab húszezres bankót, de a bank kamerája rögzítette tettét.Óriási balhé volt belőle, és nem is…..
Zsarufika Büszkeség 2008.07.07 12:09:00
Szerencsére jobb dolgom is akadt hétvégén, mint a városban dúló összecsapások megnézése - elég volt a híradókat végignézni, abból ismét kiderült, mennyire jók a rendőreink.Most így utólag kiderült, miért tiltották be első körben a melegek felvonulását: már előre…..
Galgagyörk után ismét felbolydult rendesen a közvélemény. A tegnapi halálos uborkalopás történetét itt el lehet olvasni, aki nem hallotta volna hogy mi történt .... "A 68 éves kesznyéteni férfi - akit a rendőrök őrizetbe vettek - alumínium drótfonattal körbehúzta a…..
   Legendás az orosz közrendőr erkölcse, van rá ok sok. És lám csak, Rasid Gumarovics Nurgalijev (EN) tábornok, az Orosz Föderáció belügyminisztere (nem tévedés, nem Kazahsztáné vagy Azerbajdzsáné!) most fellelte a spanyolviaszt. "Sajnos tény, hogy a rendőrök…..
Zsarufika CM utózönge 2008.06.24 12:20:00
Nincs elég rendőr Budapesten – ezt tudjuk, ezzel küzd a BRFK, és nem győzi elmondani a vezetőség minden alkalommal. Ma is elhangzott amint búcsúztatták azt a 300 rendőrt, akik visszatérnek a saját kapitányságukra, hogy Azt gondolná az ember, hogy ilyen esetben aztán tényleg…..
Zsarufika Vallott 2008.06.18 20:12:58
Vajon mi az oka annak, hogy a rendőrök nem vetik ki maguk közül a törvénysértő társaikat? Ez a kérdés sokszor megfordul a fejemben, és ma nagyjából választ kaptam rá. Azt eddig is tudtam, hogy fedezik egymást, azt is sejtettem, hogy nem véletlenül fedezik egymást, de hogy…..
Mónika komplikáció nélkül megszülte gyermekét, akinek a Miranda nevet adta. Az újdonsült anyuka  5. osztályos, 11 éves, 1997-ben született. 3 év múlva, 8. osztályban meg is fogja kapni a tananyag keretében a szexuális felvilágosítást ... Innen a hűvös irodából…..
Két hete csak viccből írtam, nehogy elfelejtse Magyarország a Globális Kendertüntetést, ami idén május 3. volt mindenütt, azaz tegnap, úgyhogy elfelejtette. Világszerte 239 város csatlakozott a kender legalizációjáért tartott erődemonstrációs felvonuláshoz, ami Budapesten…..
NBH (törölt) 2008.05.05 00:51:40