Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fintorné Kota Renáta

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AAA Autó az egyik legnagyobb használtautó-kereskedés Közép-Európában, mely láthatóan a Monty Pythontól kapta a nevét,  de Sándor nem ezért nem bizniszel velük többet. Viszont irgalmatlan hosszú levélben fortyogta ki magából a bánatát. Figyelem, 14 bekezdéses betűhalmaz!…..
Fintorné Kota Renáta 2015.03.25 20:26:27
A szüleimet is rendesen átverték. Kinéztek egy nagyon jó állapotúnak tűnő autót, viszonylag korrekt áron, korrekt km-el, melyet úgy hírdettek, hogy garantáltan valós km. Fel is utaztak csupán 350 km. Mire felértek a az autó mar 100 000 ft-al drágabb lett, amire az a magyarázat, hogy amikor ők kinezték a neten akkor akciós volt, és csak azon a héten. A szüleim erre azt mondták, hogy ez így egyáltalán nem korrekt, mivel ha ezt tudják nem utaznak ennyit feleslegesen. Addig addig alkudoztak, míg sikerült kicsikarni tőlük legalább egy garnitúra téli gumit, amit éppen nem tudni, hogy honnan kukáztak össze, mivel felnire szerelt volt és egyáltalán nem volt kompatibilis az ő általuk vásárolt autóval. De mind1 legalább kaptak valamit. Ja és annyira korrektek voltak, hogy még ajándékba adtak egy tabletet, amihez nem adtak garancia levelet, így egy lemerülés után soha többé nem kapcsolt be. Na mind1 ajándék lónak ne nézd a fogát, nem ez a baj. A közel 6 óras ügyintézés után sikeresen elindultak hazafelé. Ezután következett a feketeleves: már az eredetvizsgálaton felhívták édesanyám figyelmét, hogy az autóban nem a valós km van, amit utána az autószerelő is megerősitett, de akkor meg úgy voltak vele, hogy ha nincs nagy baja akkor még belefér a vételárba. 3 hónappal később kiderült, hogy a kuplung csúszik, ismételten elvitték szervizbe, kicseréltek a szükséges alkatrészt 80 párezer Ft-ért, majd felhívták a figyelmüket, hogy hamarosan még további 100 ezret kell rákölteni.
Ez már annyira fedühítette őket, hogy felhívták a fogyasztóvédelmet, ahol azt tanácsoltak, hogy mindenképpen tegyenek írásos panaszt első körben még mielőtt kifutnának a 6 hónapból és az AAA autonak kötelessége 5 munkanapon belül választ adnia, február 27-én ajánlott tértivevény levélben leírták amit március 5-én át is vett valaki, mivel valahogy senki sem akart reagálni erre a panaszra, így múlthét hétfőn felhívta őket édesanyám, hogy szeretne egy vezetővel beszélni, természetesen senkit sem kapcsoltak, a válasz, majd ők fogják keresni. Ma kapott egy levelet azzal a szöveggel, hogy mivel több mint 6 hónap eltelt, ezért ők már nem tudnak ebben segíteni és nyugodtan forduljanak a fogyasztóvédelemhez, de arra semmi reakció, hogy miért hírdetik úgy az autókat, hogy garantáltan valós km, pedig biztos, hogy tudják hogy nem annyi van benne, mivel egy mezei autószerelő is rögtön latta a rendszerében.
Megfogják fogadni a tanácsot és ismételten felkeresik a fogyasztóvédelmet, most már tényleg tűrhetetlen, hogy ezek mindenkit átvernek semmilxen következmény nelkül és jót röhögnek az átvert embereken, hogy senki sem tesz semmit sem ellenük.