Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla Forgó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha, senki sem fogja azt mondani, hogy a Wayward Pines egy nagyszerű sorozat, amire majd 10 évvel később is hivatkozni fognak, amiről majd esszéket írnak, amit majd egyetemeken fognak tanítani. De pusztuljak meg, ha ez a tíz rész, ami a sorozat első és feltehetőleg egyetlen évada…..
Béla Forgó 2015.07.28 13:06:43
@Giggsy:

Arról nem is beszélve hogy az alapkoncepció is hibás. Hiszen ott volt a személyzet, akik tudtak a dologról és önként vállalták a jövőbeli küldetést...mért nem ők laktak a városban?? mért nem ők lettek az emberiség megmentői?? hiszen nekik nem kellett volna elmagyarázni a dolgokat, és nem kellett volna a rengeteg kamera meg titkolózás...meg a felesleges megfigyelő bázis kiépítése sem. Hiszen önként voltak ott, és tudtak mindent..és ha találtak 100-200 önkéntest, nyilván találtak volna többet is..és simán lakhattak volna ők a városban..
Teljesen értelmetlen volt ez az elrablós titkolózós fasisztás rémuralom terv.
Arról nem is beszélve, próbált már valaki egy 2000 éve álló billentyűzeten parancssort begépelni?? :):)
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Béla Forgó 2015.07.01 11:32:09
@MikeBoy: de igen az. csak az emberek szeretik megmagyarázni a dolgokat, a szabályok ellenében.

@Macropus Rufus: KRESZ tudásod elég szánalmas..tanulj még egy kicsit..és értelmezd az előtted leírtakat..érdemes!
Béla Forgó 2015.07.01 12:27:48
@Macropus Rufus:

balra kanyarodást megkezdni csak akkor szabad ha meggyőződtél róla hogy nem előz valaki..mivel őt előzte valaki, amint ezt az ütközés bizonyítja...a vezető itt nem járt el kellően körültekintően...
a kérdés csak az ebben az esetben, hogy a vezető időben balra húzódott a felező mellé, és időben kietette a balra irányjelzést....a vizsgálat ezt fogja valszeg kideríteni..a többi rizsa :)
Az országok fejettségének összehasonlításakor leggyakrabban a GDP-t használják, mint egységes mutatót, azonban van olyan adat, ami sokkal kézzelfoghatóbb ennél. Az egy főre jutó átlagos vagyon mérete megmutatja, hogy melyik országban élnek a gazdag emberek.  ..
Egyelőre kevés a konkrétum a Germanwings fapados légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járatának keddi katasztrófájával kapcsolatban, ugyanakkor kimondhatjuk, a tragikus esemény sokkolta a repülős és a civil társadalmat. A repülés a legbiztonságosabbnak tartott…..