Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vidámparkjunkie

20 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
@repost http://szjger.hu/hirek/mainsitecomment/ebben-a-vidamparkban-neked-is-akad-dolgod ..
A Budapesti Vidám Park a budapesti Városligetben működött 1950. május 22-től 2013. szeptember 30-ig, 6,5 hektárnyi területen. Közvetlen elődeit, a Vurstlit és az Angol Parkot is beszámítva, közel kétszáz éves történetével a világ egyik legrégebbi, folyamatosan működő…..
Azt hiszem rátaláltunk a legdurvább - szabadesést nem csak szimuláló - zuhanós játékra, amitől eldobod az agyad! A torony tetején, 30 méter magasan lógsz, mikor elvágják a köteled...... Kizárólag adrenalinfüggőknek! Ez a játék az úgynevezett SCAD torony, ami Dániában, a…..
Legolandből jelenleg 6 van a világon, az első a kockagyártó cég központjában, a dániai Billundban épült. További kocka-vidámparkok találhatók Kalifoniában(1999), Windsorban, Anglia (1996), Günzburgban, Németország (2002), Floridában (2011) és Malajzián (2012). Ám ezek még…..
Ha Amszterdamban jársz, kötelező program az Efteling vidámpark! Ez a tündérmesék világa, ahogyan azt gyerekkorodban elképzelted: romantikus, mesés, izgalmas - gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A vidámpark 1952-ben nyílt meg, azóta folyamatosan fejlesztik, hogy…..
Cosmetic Guru Csapj le rá! 2015.04.23 11:59:53
Ismeritek a theBalm nevezetű legendás amerikai márkát? Ha nem akkor gyorsan keressetek rá! Garantáltan beleszerettek a termékeikbe. Már ha csak a csomagolásra ránéztek, mosoly ül ki az arcotokra, a vicces elnevezésekről nem is beszélve. A márka sokszínű kínálatában…..
A Port Aventura egy egész Európában egyedülálló élménypark! Hatalmas alapterületen rengeteg lehetőség a szórakozásra...akár egy hetet is eltöltenénk itt! Persze csak az, aki bírja gyomrral! :) Hogy egyáltalán felmérhessük a lehetőségeket, a legjobban tesszük, ha kezdésnek…..
A hullámvasút a vidámparkok és élményparkok népszerű látványossága, egy speciális vasúti rendszer, mely különböző irányokba, magasságokba kanyarodik, akár fejjel lefelé is átfordul. Pályájuk nem feltétlenül teljes kör, léteznek ingázó típusú hullámvasutak is,…..
Vidámparkjunkie 2015.04.20 17:17:15
@bianka novoszelszki:
Kedves Bianka! Ha félsz a hullámvasúton, akkor sem kell elkeseredned, hiszen a vidámparkokba számos olyan játék van, amit neked találtak ki. Szerintem nagyon tetszene neked, például egy hajós túra, ami általában minden nagyobb vidámparkban van! Kis hajókban ülve evezhettek, és nézhettek meg különböző dolgokat. Van romantikus túra, scary ride, vagy éppen kaland tour! Érdemes külföldi vidámparkok honlapjait felkutatnod, hogy megtaláld a számodra legjobb vidámparkot!
Várjuk személyes beszámolód!
Puszi: Vidámparkjunkie :)
A RollerCoaster Tycoon egy stratégiai játék, mely a vidámpark-építést szimulálja. Fejlesztői a MicroProse és Chris Sawyer, kiadója a Hasbro Interactive. A játék 1999-ben Microsoft Windowsra, később Xboxra is megjelent. A játékból az alapprogramon kívül már két kiegészítő…..
Szeretnél többet megtudni a budapesti Vidám Park történetéről? Olvasnál esetleg a kezdetekről? Tudtad például, hogy az 1950-es évektől egészen 2013-ig várta a látogatókat és ezzel a világ egyik legrégebbi folyamatosan működő szórakoztatóparkja volt? Ha érdekel Téged…..
Sziasztok! Kozmetikai termékek vásárlása előtt nagyon fontos tudni, hogy milyen a bőrtípusunk, mert csak ennek ismeretében lehet kiválasztani a megfelelő terméket. A következőkben az alap bőrtípusok főbb jellemzőit ismerhetitek meg, mely segíthet a saját bőrtípusotok…..
Cosmetic Guru Szerintetek? 2015.04.01 13:54:44
Sziasztok!Itt a legújabb őrület: Fullips!  Búcsút inthetünk a vékony ajkaknak hiszen megérkezett a Fullips ajakdúsító aminek hatása átmeneti és fájdalommentes. Azonban rendszeres használat mellett látható és folyamatos dússágot eredményez.  Az ajkunkra helyezve 15-30…..
VÉGRE egy olyan hely, ahol én is boszorkánynak és varázslónak érezhetem magam!   Nem tudom, hányan ismeritek a Harry Potter sorozatot, minden esetre én kb. ezen nőttem fel! Nagyon tetszettek a könyvek is, azonban a filmek is hihetetlenül jól sikerültek. Ha ez még nem lenne elég,…..
ImádomImádomImádom! Soha nem voltam még Amerikában, de ez is rajta van a wishlist-en! Mióta a vidámparkokról blogolunk, egyre többet olvasok, és kutakodok a témával kapcsolatban! Tegnap rábukkantam egy cikkre, mely a Six Flags Great Adventure nevű helyről szólt! Hogy miért is volt…..
Nektek hogy tetszik? ..
Már nagyon régóta el szerettem volna jutni Disneyland-be, hiszen kislány korom óta imádom a Disney meséket, történeteket. 2009 nyarán egy álmom vált valóra, mikor kiderült, hogy az egyik ismerősömnek ajánlottak egy csoportos utat, ami magába foglal egy egész napos kikapcsolódást…..
Everland, Dél-Korea Ferrari World, Abu Dhabi Disney World, Orlando, Florida Ocean Park, Hong Kong Cedar Point, Cleveland, USA Kérlek írd meg kommentben, hogy melyik vidámparkról olvasnál részletesebben a blogon! :) ..