Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poszátapokalipszis

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smoking Barrels Élet / Life (2017) 2017.04.06 06:00:00
Az Élet kapcsán már első látásra is adta magát, hogy egy Alien-Gravitáció crossovert kapunk személyében, amire láthatóan nem is akart rácáfolni: szégyentelenül lopta el már alapötletében is a két klasszikus vívmányait, ami aztán kritikák fő témája is lett. A produkcióval…..
A júniusi Brexit-szavazás után ugrásszerű növekedés volt megfigyelhető az angliai kriminálstatisztikában: egyre több xenofób és rasszista indíttatású bűncselekményt követtek el. A trend azóta se változott. Íme a legfrissebb adatok...
poszátapokalipszis 2016.10.29 10:11:59
@na4: egy undorító lény vagy. Persze, nem kell mindenkit egyformán kedvelni, de nemzetiségi alapon utálni valakit primitív.
Gondoltam egyet, s miközben saját könyvemen dolgozom (azaz, gondolkodom, hogyan kéne rajta dolgoznom még), írtam egy szaftos Alkonyat-kritikát. Elöljáróban szögezném le, hogy egyelőre az első két könyvet olvastam végig (a filmeket láttam mind), de ez sem állított meg abban, hogy az egész szériáról…..
poszátapokalipszis 2016.10.13 14:06:47
@Xia.blog: egyetértek, hipszterség utâlni a mainstreamet, a népszerűt. Most fejeztem be a klasszikusnak számító és kedvelt Zabhegyezőt. Szerintem szar volt, unalmas, trágár, végkifejlet nélküli. Kinek mi. Es ezt tiszteletben kell tartani.
[Supernatural Movies] Kiéhezettek 2016.09.26 16:26:42
A film felütése bizarr és zaklatott. Kislány számol egy sötét szobában, egy cicás képet bámulva, közben a helyiségbe egyre közelebbről hallható zajok szűrődnek be. Az ajtót aztán felfegyverzett katonák nyitják ki, akik a lányt tolószékbe kötözik, majd betolják egy terembe, hogy tucatnyi hasonló…..
Nagy-Britanniában manapság nagyjából 50 ezer pub működik, a szigetország vendéglátóipari forgalmának jelentős hányadát adva. Amíg azonban korábban a pubok sokkal inkább az italokra helyezték a hangsúlyt, ma már jelentős bevételük van az ételforgalomból is. Persze ne számítsunk kulináris…..
poszátapokalipszis 2016.09.24 09:51:19
@pannonfunk: a disznóhús tényleg büdös néha, sőt organic marhadarált húst se egyszer dobtam ki ugyanez miatt.
Tényleg ritka a jó minőségű pub kaja, a friss hozzávalókból készült még ritkább. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a helyiek olyannyira hozzászoktak a mirelit, előre elkészített, mikrós ételekhez, hogy panaszkodnak ha egy étteremben 15 percnél többet kell várni az ételre. Elképesztően bigottak tudnak lenni, ha erről van szó. Általánosságban, nem az ételekkel van gond, ettem már istenien elkészített chicken tarragon vagy steak and ale piet, burgert, steaket is, utóbbiból legjobbat a Gauchoban és CAUban. A magán tulajdonú, nem lánchoz tartozó kocsmákban azt tapasztaltam, jobb az étel. Személyes kocsmasnack a half pint of whitebait. Nagyon finom szósszal...
Amikor egy híresség előbújik, és ország-világ előtt felvállalja másságát, sok fanyalgó első reakciója az, hogy “Ez mégis kit érdekel? Mások se állnak ki azzal, hogy ők heterók!” Ezek az emberek elfeledkeznek egy fontos dologról. A coming out nem nekik szól! A hírességek előbújása elsősorban…..
poszátapokalipszis 2016.09.05 08:53:04
@GRAND: akkor miért vagy itt? Olvass olyat, ami érdekel
Bár a teregetnivaló sokunk számára az intim szféra szoros részét képezi, épp ezért általában lakáson belül oldjuk meg a kilógatást, de nehéz olykor lemondani a szabadban száradó ruhák és ágyneműk napsütötte, roppanós frissességéről. Nem is kell persze, ha van rá megoldás. Mégis, úgy véljük, van mit…..
Spurcikáim! Ne engedjétek, hogy átverjen titeket a nagy gyártók marketing gépezete. A drágábbnál drágább tisztítószerek helyett használjatok ti is: szódabikarbónát Előnyei: kis tálkába a hűtőbe vagy a kamrába helyezve csökkenti az ételszagot a szemetes aljára szórva csökkenti a bűzt szőnyeget…..
Egy fekete lyuk mindenek felett: Valaki segítsen ezeknek eljutni a Marsra, könyörgöm. Ők is ezt akarják...
poszátapokalipszis 2015.03.30 22:19:18
egy kis nosztalgia:

www.youtube.com/watch?v=HglSN12KIww

"a kozmikus nyelv a magyar"

www.youtube.com/watch?v=ReRIYPrlKDU

5:22 "csipsz segítségive amit nem vöszi érszre hogy miko ütetik az agyába. akkó má hajja"
Szombat este megint a kilencvenes évek basszusaitól dübörög a ház Hungexpo Total Dance Festival!  A szervezők most nem voltak annyira spúrok, és emelték a tétet, 5 szerencsés subbázó ingyen mehet a buliba, és még egy utánfutójával haverjával is megoszthatja majd ezt az…..
Szombat este megint a kilencvenes évek basszusaitól dübörög a ház Hungexpo Total Dance Festival!  A szervezők most nem voltak annyira spúrok, és emelték a tétet, 5 szerencsés subbázó ingyen mehet a buliba, és még egy haverjával is megoszthatja majd ezt az örömét, mivel +1…..
poszátapokalipszis 2015.03.24 23:06:12
Szerintem csak felsimogatta a fingást a szájába. Elég lett volna egy Espumisan. ..
poszátapokalipszis 2015.03.24 23:02:17