Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vandergraaf

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Egy generáció, és eltűnik a vallás” - ígéri Lawrence M. Krauss, és ezt komolyan is gondolja. Az amerikai fizikus, akihez képest még jó barátja, Richard Dawkins is tépelődő idealista, nem elégszik meg azzal, hogy ateistaként egyszerűen tagadja Isten létezését, 21. századi…..
vandergraaf 2015.04.11 16:41:30
@belll: Ugyan miért lennének bajban ?Az evoluciót egyenlőre bizonyítani lehet, a vallásos tanokat pedig nem. Ezért nevezik mellesleg vallásnak és nem tudománynak.
Saját kezűleg: ez állhatna annak a több tízezer embernek a fejfáján, akiknek a sorsát mind egy ember köti össze: Vaszilij Blohin. Mind ismerték őt, igaz legtöbbjük csak egy pillanatra találkozott vele egy sötét szobában, ami után egyikünk sem látott többé fényt. Vaszilij Blokhin kiérdemelte a…..
vandergraaf 2015.03.28 21:00:59
@pitcairn: Hát,ha igaz amit erről a perzsa tudósról írnak, kész csoda, hogy nem kövezték meg :) A mai fundamentalista államok bármelyikében nézeteiért halál fia lenne.
Amúgy egyre több bizonyíték van arra, hogy elődeink sok ezer évvel ez előtt igen fejlettek voltak, sokat tudtak. Nem biztos, hogy önerőböl.
A kereszténység,és az iszlám is, visszavetette a tudományos fejlődést. Sok mindent újból fel kellett fedezni.
vandergraaf 2015.03.29 13:05:32
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem csak Denikenről van szó.
Tulságosan sok a tárgyi bizonyíték már, hogy a szőnyeg alá lehessen seperni a tényt, hogy az emberiség hajnalán a mai tehnikához mérhető eszközök léteztek.És már arról is van tárgyi bizonyíték, hogy ezeket nem homo sapiens sapiens , de ismeretlen eredetű emberszerű lények üzemeltették.