Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziabence

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felmegy a pumpa néha, ha elutasítanak egy állás kapcsán? Íme néhány példa, hogyan tudtok visszavágni, és persze elérni azt, hogy a közvetítő cég a jövőben (értsd: soha a büdös életben) ne vegyen számításba az álláskeresés során. Innen szép nyerni! :)A sértett…..
Izgatottan fényesítjük a csizmánkat, médiatörténeti esemény készülődik ugyanis: ma délután három órakor kilőjük az éterbe az Index első, abszolúte kísérleti, élő-betelefonálós stúdióadását. A stúdióban Szily Lászlót, vagyis engem lehet kérdezgetni, Bolgár György…..
12 hónappal ezelôtt készítettem pár posztot, hogy milyen ne legyen egy férfi elsô levele. Felsoroltam pár elrettentô vagy nevetséges példát és megpróbáltam rámutatni, hogy miért gáz. Nem akartam és tudtam megváltani a világot, amit az is jelez, hogy a most készített csalogató…..
Kettős Mérce Fasizmus 2008.09.29 15:24:00
 Eddig a szélsőjobboldal csak azt mondta meg, hogy ki mehet ki az utcára, most már azt is megmondja, milyen színdarabot lehet játszani.Ez fasizmus.Aki ismeri a blogot, tudja, hogy sose szoktam ilyet mondani. De ez most már az.Nem államfasizmus, hanem személyes fasizmus, vannak itt…..
sziabence 2008.09.29 19:48:12
aachi: ugy érzem felesleges neked válaszolni, mert nem vagyunk egy értelmi szinvonalon. Értsd: kötekedő kis hülyegyereknek tartalak, akiből tizenkettő egy tucat az interneten.

Az a "keresztre szögelt hulla"- jelkép. Olyan jelkép amit te képtelen lennél reprodukálni 100-150 év alatt is, méghogyha holnap megalapítanád a "Hülye Aachi és Idióta Követői Székesegyházat" és egy baromi nagy süldő disznót lógatnátok a nyakatokban, vagy akár egy akasztófát.

Zahar: te aki pont magad állítod (
zahar.freeblog.hu/), hogy csak a „tengersok szar” mellett vagy képes megcsillantani magad- mit mondjak én erre neked ?:-)
Egyáltalán nem véletlen, hogy csak topogsz a választott szakmádban, hogyha eddig tart a szépérzéked.

Próbálj meg egyszerű performance-ként tekinteni arra, hogy leöntötték egy vödör szarral:-) Ha a művész úr önkifejezhetett macskakölyök vízbefojtásával önkezével, amivel (ha ezt az érvelést követjük) a megfelelő drámai hatást óhajtotta elérni, nos.. ez így sokkal-sokkal hitelesebb maszkos, vödrös „huligánok” által kivitelezve.
sziabence 2008.10.03 14:32:46
kisa · vote.blog.hu 2008.09.30. 16:56:55

"Kedveském" - ha már ilyen bizalasan vagyunk- kérlek fejtsd ki nekem a mondanivalóját, azon kívül, hogy zsidó színház játsza, az író megfojtott egy kismacskát amit filmre is vett, ezzel kivívta jópár ember ellenszenvét és ezért leöntötték a szerzőtárst/rendezőt egy vödör szarral :-)
Szegénység blog Para 2008.09.29 14:00:00
Az az érzésem, hogy figyelnek. Amint valamiről megírom, hogy olcsó és megéri megvenni, rögtön eltűnik a boltból, vagy felmegy az ára.Korábban már beszámoltam róla, hogy mi történt a Plus hálózattal. Tegnap meg a négytekercses Europrofitos wc-papírról derült ki, hogy egy…..
Többtucat civil szervezet összefogásával a 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tömegdemonstrációja szerveződik az erőszak és a kirekesztés ellen Budapesten. A szervezők százezres tömeget várnak 2008. október 4.-re az Erőszakmentesség Világnapjához…..
sziabence 2008.09.26 10:50:55
karel777 2008.09.26. 05:36:43

EGYETÉRTÉSEMRŐL BIZTOSÍTALAK.

nemnemhanem ·
nemnemhanem.blog.hu 2008.09.24. 01:49:56
Én ott leszek, az biztos!
Tarka Magyarországot! :)

Eddig szimpatikus voltál a plüssállataiddal, de innét már nagyon nem.
sziabence 2008.09.29 19:31:45
Szegénység blog Tabuk 2008.09.04 14:55:00
Úgy tűnik, hogy a blogbejegyzéseim továbbra sem hagyják hidegen az Indexes szerkesztőket és az olvasókat. Köszönöm a sok privát levelet, igyekszem gyorsan válaszolni rájuk.Kapok hideget és meleget egyaránt, és ha nem ismerném jól ezt a közeget, talán most szörnyen érezném…..
Figyelem, a bejegyzés tizennyolc éven felülieknek szóló részeket is tartalmaz, amely megzavarhatja az átlagosnál konzervatívabb olvasók nyugalmát!Tampon, betét? Azelőtt nem kellett ilyesmire költenem. Azért, mert a túlhajszoltság és a stressz miatt kialakult hormonális…..
sziabence 2008.09.04 14:41:37
Mtz · vastagbor.blog.hu/ 2008.09.04. 14:35:31

Amugy mindentől függetlenül sajnos igazat kell adnom neked.
A blog íróit semmilyen szinten nem tudom sajnálni
sziabence 2008.09.04 16:12:16
Navarone · humoroskepek.blog.hu/ 2008.09.04. 15:56:30

Több posztot a saját blogodra :-)
Világ van a szegényember vállán,Istent emelt mindig másik vállán.Dühödne meg okosan egyszerre,Mindakettőt ledobná egyszerre.Szegényember sose kér kalácsot,Szegényember sose kap kalácsot.Kis kenyérrel, nagyon feketével,Fehér lelkét őrzi feketével.Szegényember sója is…..
sziabence 2008.09.04 16:00:22
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Megtört a jég, megérkezett az első lányszopat - lányszív, igen, a történet szereplője két lány, és van benne sok szex, olvassátok tehát.Lady válaszát itt olvashatjátokEgyszerűen muszáj leírnom a történetem, had okuljanak belőle a velem egy cipőben járók, nők és férfiak.…..
Helmeczy MLSZ alelnök-ügyvéd-volt képviselőre rájár a rúd rendesen. A "drog-ügy" után íme egy újabb hangfelvétel az éremosztás körüli bonyodalmakról ... A felvételt az NST blog hozta le, az alelnök úr éppen a bajnoki érmek átadását szervezi telefonon. A felvétel…..
sziabence 2008.08.07 15:11:28
Ismét egy névtelenségbe és nickbe burkolózó, ám ezek után arctalannak nem nevezhető blogger következik: a saját megfogalmazása szerint meleg expolitikus baloldali költő, a blogjában szexuális furcsaságokról, másságról és az elfogadás szükségességéről író Ruszkibaka. A…..
Álmos északkeleti kisváros 1990 táján, festői vízesés, lubickoló récék, gagyi nippeken időző kamera – David Lynch névjegye bedobva. Egy mulya, magában motyogó vén fasz peccantani indul, de épp csak felsejlenek lelki szemei előtt a szép kövér lazacok, és egy csinos,…..
A héten ez is eléggé kiverte a biztosítékot: 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál, plakát, rajta 3 kisgyerek és egy szlogen: "Gyerekként azért is kiálltál, amiről azt sem tudtad, miről szól. Most Rólad van szó. Magadért kell kiállnod".…..
Subba A tökéletes Edda-videó 2008.03.07 14:54:00
Szinte beleborzong az ember ha kimondja: huszonkét éves az alábbi felvétel. Edda - Gyere őrült, az 1986-os Sport Aid segélykoncerten, és ami a legjobb, hogy ennek megfelelő fellépőruhában tolja Atis és csapata, szóval egy felesleges ötpercet megér így péntek délután.. ..
Ismeretes mindenki előtt, hogy március elejétől újra vízummentesen utazhatunk Kanadába. Ezek után semmi akadálya annak, hogy 6 hónap időtartamig ott tartózkodjunk. A mohácsi romák menten pezsgőt is bontottak, az éllovasok ülnek is a repülőre, és mennek kifelé. Amennyiben…..
Ehhez nem fűzök hozzás semmit.... Nem tarhatom mellékesnek azt ami nemrég történt személyemmel a nemzetközi Corona vonaton Budapestrõl Püspökladányba tartva. A mai napig sértõ megnyilvánulások sorozata érheti a határon túli magyarokat, ha utazásra adják fejüket és a Magyar…..
A hír nem új, hétfő reggelre ismeretlen tettesek lopták el 36 távközlési törzskábel egy szakaszát a XIX. kerületben, megbénítva ezzel a környék távközlését. Semmi nem működött, illetve működik az eset óta. Bankjegykiadó automaták, a teljes önkormányzati…..
Szomorú hír az emberi butaságról: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/0226nyugi/Sajnos hülyékből túlkínálat van a világban. Itt van például ez a Szövetség a Tisztességért Bizottság. (Most szövetség vagy bizottság?) Semmit sem lehet róluk tudni, eddig nem nyilvánultak meg…..
sziabence 2008.02.27 13:15:24
Nehéz megszólalnom, hiszen jómagam vegetáriánus városi köcsög valék, valószínűleg iszonyú idétlenül viselkednék, ha elvinnének egy disznóvágásra, biztos én is fehérre súrolnám a disznó lábát. Történetünknek egyébként különlegessége, hogy nem klasszikus…..
sziabence 2008.02.27 12:42:37
Hóbelevanc Meghallgatom a szemed 2008.02.27 09:18:04
A Fidesz megtalálta a magyar egészségügy problémáinak valódi forrását. Azt gondolnánk, hogy pénzügyi problémák vannak, esetleg nem megfelelő a pénz elosztása, netán probléma sokaknak kifizetni az ellátás plusz költségeit. A Fidesz plakátjain azonban rejtve megmutatja az igazi…..
Sagittar újabb tanulságos élményeket és tanácsokat oszt meg a lelkes netes társkeresőkkel. Eddigi írásaimban törekedtem általánosságban beszélni a hölgyekről és sok jó tapasztalatot gyűjtöttem a virtuális térben, sőt a neten találtam meg a jelenlegi csodás barátnőmet…..
Idióta kacatok Gőzegér 2008.02.26 16:16:00
Gőzgépre hasonlító egér amiről azt írják, hogy kényelmetlen. Szerintünk meg nem az, hiszen a formája hasonlít bármely standard egérhez, viszont mi inkább a hideg fém miatt aggódunk, elsőre nem lehet kellemes megfogni. Viszont ha egyszer bemelegedett akkor már tartja a meleget.…..
sziabence 2008.02.26 18:44:57