Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoleee85

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NEA civil szemmel A megnémult EMET 2015.05.26 05:40:33
Hiába hangzik el minden héten(!) kérdés az EMET felé (Tisztelt EMET, mikor lesznek nyilvánosak az eredmények-tőll, a Parasztkáim, nem gáz, hogy majd egy hónapja kotlotok az eredményeken-ig), újabban már válaszra sem méltatnak. Biztos megnémultak. Amikor persze őket számoltatja be…..
NEA civil szemmel 1 perce érkezett 2014.01.15 15:25:55
A Tanácselnök ma a kollégiumi döntésekkel egyetértő nyilatkozatokat tett, azaz a Kollégiumok működési támogatásokra vonatkozó támogatói döntéseivel minden Kollégium esetében egyetért. Ez azt jelenti, hogy miután nem állított meg döntést, nem kell Tanácsülés, tehát…..
  Ma a Tanács eldöntötte a 2014-es támogatási irányelveket. Lényegük az alábbi: Egy szervezet 1 működési és (a kollégium döntése szerint) 1 vagy 2 szakmai pályázatot adhat be, valamint maximum 3 millió működési és 3 millió szakmai forintot nyerhet A megmaradt…..
A pertársaság tagjai átlagosan 15 milliót vettek fel, 9 milliót visszafizettek ... és még 27 millió forinttal tartoznak Hétfőn a Fővárosi Bíróságon megindult az első olyan peres eljárás, amelyet devizahiteleik miatt eladósodott magánszemélyek együttesen, pertársaságba…..
zoleee85 2013.03.12 14:02:43
@rug82: sokan csak ilyen hitelt tudtak felvenni. azt mondták ez van, ez szuper jó, az árfolyam évek óta nem változott, nekik meg hirtelen kellett a pénz és nem 40 milliós házra. Nekem segédmunkás szüleim voltak (már csak édesanyám él) és azért vettek fel gyorsan deviza hitelt mert kiesett volna az ablak a keretből, illetve már beázott a tető és a kémény is megdőlt. ráadásul édesanyám strókot kapott és a jó öreg állami rendszerben azt mondták élete végégig mozgáskorlátozott marad, így Zalából Pestre hordtuk magánorvoshoz ami százezreket emésztett fel (hála istennek teljesen felépült. Így már a devizahitel eredeti törlesztésének közel háromszorosát fizetjük (még sose maradtunk el részlettel!), de már nem bírjuk sokáig. Nekem és bátyámnak is ideje lenne, hogy családot alapítsunk de vidéken szinte mindenki minimálbér közelében keres. Most is kussoljak?
Ez a Galla Miklós ihlette beszélgetéstöredék a világon majd mindenhol az abszurd kategóriájába tartozna, kivéve NEAföldön, ahol állítólag a nyertes pályázók nem módosíthatnak költségvetést, hanem a pályázatkezelő automatikusan a pályázó megkérdezése nélkül…..
zoleee85 2012.10.29 08:50:10
@Aranyos77:
Kedves Aranyos77. Ha jól értem, akkor a szerződést most kössük meg és akkor később módosíthatok 1-szer. Az az egyszer időben mikor valósítható meg? Akár most is Eper-ben vagy pedig valamit a szerződés visszaküldése után még kapunk (akár pénzt ami de jó lenne) és akkor módosíthatok? Lehet kicsit bután fogalmaztam, de mi bérre szeretnénk átrakni az összes kapott támogatást (14% :D) ezt hogyan tudjuk kivitelezni? Köszönöm a segítséget!
A mai ülésen megszületett a döntés. Miután a körünkből eltávozott főmagyar helyett kinevezte a miniszter a tanács kilencedik tagját (aki az Asszonyok a Nemzeti Egységért Mozgalom vezetője, katt ide), a tanács elnöke 5:3 arányban (a 3 civil delegált ellenszavazatával)…..
A NOL szerint az MTI-nek megerősítette a KIM (katt ide), hogy bár a NEA már az EMMI-hez tartozik, de a WEKERLE-nel kezelt pályázatai miatt érdekes, hogy ez utóbbi, néhány más háromnevűvel egyetemben beolvad a leendő KIH-be (na jó ezt még először és utoljára kiírom:…..