Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prezi

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem az olimpiát, csodálkozom, szörnyülködöm és hápogok mint Fásy Ádám. Olvasom az ezer véleményt - egyet értek, nem értek - igaz, nem igaz, nem tudhatom.De azé: aki egy aranyat nyer egy olimpián, annak - ott és akkor - kijött a lépés és szerencséje volt. Lásd Igaly Diana,…..
Elgondolkodtam. Szoktam. Néha.Ok, ne túlozzunk, kórházi kaland volt, maga a történet banális, de a duma!Két srác beszélget ott, egyik:- Jó nő volt, megsikítottam.Másik: - Télleg az vót, a helyedben én is megszekrényezem, de beástam magam.Értettem. Az "egyik" elkapta egy…..
 Na... Visszajöttünk a Tisza-tóról, a legnagyobb bánatomra. Jó volt.Se villany, sem TV, sehol egy gyilkossági hírek, fürdőszobának a tó, ittuk amit vettünk a Kukacban (kocsma), ettük amit fogtunk. Ok, a grillkolbász nem a tóból került elő. De a rák igen, bár azt lehet, hogy…..
Mivel tényleg ez a first posztom, eddig akár blogszűznek is lehetett engem nevezni. Hogy mi lesz majd ezután? A fene tudja mondhatnók, mint egy szűzlánynál: vagy kurva, vagy tisztes családanya....és ez nem attól függ hogy alakult az aktus, illetve kinek esett jól.…..
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
prezi 2008.06.28 18:35:38
Na összeszedtem:-) Jesszumpepi, Staropramen, The Good Boy, Nelson Mandula, Sir Pub és Egyéves Önkéntes ötleteiből:

Utánfutós buli (Ráckeve Parádé!)

A ráckevei strandon új látványosság látható: GéRoby, Palkovicsné és LaccPacc egy utánfutón állva eléneklik a La Bambát.
Minden ezredik látogató kap egy zanzibári akciós utat, amire a repjegyet a Wizzaire adja. A repjegyben benne van egy bónusz római tartózkodás is! Becsekkolás Róma-fiuminco. Mindenki vihet egy kispapot!

Különdíj nincs, de minden hallgatónak be kell mutatnia egy használt vécékilincset.

A teljes program:
17.00 Érkezés
17.25 Parkolókeresés (a nyertes parkolhat)
18.00 A La Bamba (Palkovicsné, LaccPacc & the GRoby Band)
18.15 Free Ili! (Játék: Ilonka néni kiszabadítása a Volán vécéjéből. A nyertes 3 db illetékes kilincset kap)
19.00 Adams Family (Bíró és Gasztonyi Ádám népdalokat énekel)
19.30 Itt a fúró! hol a fúró? (Látrányi Szabolcs és Kámán László mentalisták eltüntetik a Bricotore akciós termékeit)
20.00 A Száztagú Gány Agyzenekar koncertje
Egyéb programok: süngyüjtés, éjszakai lavórparádé

Az est fénypontja: tamponhajigálás a medencében

Tombola! Főnyeremény: látogatás a zanzibári Instrum Tv-hez a Wizzair és az Aeroviva felajánlásával.
A tombolák nyerőszámai a panír alatt találhatók.

Menü: Kukacos szendvics, kólás kuglóf, csótányos pizza, csigás saláta kapható!
VIP menü: áfonyás rio mare
VIP menüt csak bacc papucsban érkezőknek szolgálnak fel, ha igazolni tudják, hogy vidéki áruházvezetői tréningről érkeztek! Persze csak akkor, ha a tréningről FAN taxival jönnek és igazolni tudják, hogy legalább 5x lehúzták a bankkártyájukat, illetve útközben elvész a Samsonite bőröndjük!
Ingyenes Volán busszal jöhetnek azok a kedves vendégek, akiknek kivehető fogsoruk van.

A kiszolgálást munkaidőn kívüli benzinkutas lányok végzik, szigorúan a velük közös IWIW-profilt birtokló pasijuk felügyelete alatt. A visszajárót minden tizedik vásárló pontosan kapja (akciós ajánlat)

Szponzor az Invitel.

A biztonságot pedig argentin mezbe csomagolt tavalyi In-Kal-Pass mögé bújt zöldteknős (vagy mi a fene a neve Kozsó homokozójának) teafelszolgálók biztosítják, kezükbe túlsúlyos Match szeletelt sajttal.
"A macsek nem döglött. Alszik! Gyakran szunnyad el ilyen testhelyzetben, de a fene ami megeszi a szőrös talpát – ha ez neki jó… Minden esetre én még nem láttam így macskát horpasztani. A neve: Mephisto, igaz én csak Lusta Szőrös Dög-nek hívom" - írta a…..
prezi 2008.06.25 10:49:35
szjmn · kiragad.tumblr.com 2008.06.23. 23:06:12
LSD?

:-) Neeem, de most olvastam egy könyvet a macsekokról:
DESMOND MORRIS : MIÉRT CSINÁLJA…? A MACSKA c. művét. Melegen ajánlom minden macskatartónak. (E-book-ban megvan .RTF ha valaki kéri)
Idézet a konyvből:

"Hogyan hat a macskára az illatos macskamenta?

Mint az emberre a marihuána. A mentafélék családjába tartozó illatos macskamenta tartalmaz egy telítetlen olajat, az úgynevezett hepetalaktont, amely kábítószerként hat a macskára. Ha ilyen növényre bukkan a kertben, tízperces "utazást" tesz a cica, melynek során szabályos eksztázisba esik. A magyarázat némileg antropomorfisztikus ugyan, hiszen fogalmunk sincs róla, mi megy végbe az állat agyában, de aki már látott mentamámorban fetrengő macskát, tanúsíthatja, milyen kézenfekvő a kábítószeres példa.
....
A különbség valószínűleg genetikai, azaz vagy "füvesnek" születik egy macska, vagy sem.
....
még a legszolidabb cica is tökéletesen levetkezi gátlásait az illatos macskamenta hatására.
....
A "füves" macskák fölöttébb szerencsések. Ellentétben az ember által fogyasztott legtöbb kábítószerrel, a macskamenta nem okoz tartós károsodást, és tízpercnyi ártalmatlan mámor után tökéletesen helyreáll a szervezet egyensúlya.
Nemcsak az illatos macskamenta (Nepeta cataria) vált ki ilyen hatást a macskából. Számos egyéb növény között példaként említhetjük még a macskagyökeret (Valeriana officinalis) is."
Idézet vége
Poptörténelmünket vizsgálva generációktól és stílusirányzatoktól függetlenül erős és állandó nyugati zenei hatásokat figyelhetünk meg. Kezdve a beatkorszakon, a rockon és a diszkón átívelve a punkon, az újhullámon és a techno millió vállfaján kereszül a legutóbbi…..