Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MinekSzültAzIlyen?

135 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden anyának ezúton kívánok: Mosásmentes napot Megállítás nélküli filmnézést Basztatás nélküli pisilést Választ arra, hogy mi volt az ebéd az oviban Egy hetet amikor semmit nem felejt el vinni az oviba/suliba. Egy olyan reggelt amikor nem megy el a hangja már 7:30kor Egy napot amikor…..
Minek szült az ilyen?! Mizeum? 2019.02.11 11:13:56
Nem vagyok az a múzeumba járó fajta. Van pár, ami szerintem kurvajó, megint pár, ami kellemes meglepetést okoz, de alapjáraton nem szakadok meg azért, hogy egy faluházat vagy egy gombmúzeumot megnézzek, ha kirándulunk valamerre. Persze ha érdekesnek tartom, vagy must see, akkor lássuk, de én nem…..
Minek szült az ilyen?! Csendes éj 2018.12.21 17:48:20
Na, most, hogy ünnepi hangulatba került az ország, és mindenki valamelyik politikai portálon fröcsög a szeretet és a béke jegyében, gondoltam megtöröm ezt az idei láncot, és a karácsonyról meg a körülötte zajló sürgés-forgás készülődésről írok. Legalábbis a mi unortodox vonalunkról, párhuzamba…..
Sokáig csak viszketett az agyam egy ponton, hogy én mégis miért próbálom kerülni és minimalizálni a gyerek programokban való részvételt, de összerakni a mai napig nem tudtam. Aztán, mivel nyár van és november (Menj haza időjárás, részeg vagy!) és 4 napos hosszú hétvége, minket is kievett a penész a…..
Minek szült az ilyen?! Az anyutest 2018.08.03 17:40:35
Nem tudom, hogy ez a feminizmus melyik vadhajtása, de mostanában tele a net anyutestes cikkekkel, amiktől a falra mászom. Nyilván a kockás hasú fitnesz mamis YouTube videók termelték ki, de nem jó reakciót váltott ki az anyákból. Mert akadt pár önérzetes nő, aki irigységből, féltékenységből vagy…..
Mindenkinek rémálma gyerekkel egy gépen repülni, még akkor is, ha nem a tengeren túlra, hanem csak a szomszédba megyünk, és az út röpke 1,5 órás. Én se szerettem, de a sajátomat elviseltem. Eddig...
Minek szült az ilyen?! AnyáZOO 2018.05.21 18:05:37
Évek óta járunk állatkertbe, a gyerek miatt meg még sűrűbben, végre állatkert érett a gyerek, mert eddig minden más jobban érdekelte az állatoknál. Volt olyan 2 éve, hogy 6.000,- Ft-ot fizettünk azért, hogy nézzünk egy tűzcsapot, de most már felfogja a lényeget, tudta hova megyünk, és várta is, ezt…..
Ez is eljött, tegnap volt anyák napja, igen, az én napom (semmi különbség nincs, még ezen a szent napon is én törlöm ki a gyerek seggét), de azért virág, de azért csoki. A gyereknek fel is csillant a szeme...csoki...le is vonta a következtetést, hogy ha nagy lesz, ő anyuka lesz. Kis számító dög. Na,…..
Nem az a fajta vagyok, aki egy bőrkabát miatt keresztes hadjáratot indítana egy ruhabolt ellen. Ohh wait...de. Történt, hogy anyu kitalálta, hogy neki kell egy új fekete bőrkabát, mert a régi már, hát igen régi volt meg ki is szakadt a hátán, szóval kb vállalhatatlanra használta, csak nem vette…..
Na, megérkezett a tél, így márciusban, én meg szeretek aktuális lenni (csak sose tudok), szóval ez nem afféle megelőző bejegyzés lesz, hanem az utólag bólogatós. Szóval tél van, egy egyszerű földi halandónak ez annyiban le is jön, hogy ki van posztolva a fészre 48 ismerőstől, hogy esik a hó,…..
MinekSzültAzIlyen? 2018.03.09 16:13:54
@szociál: Hát, ma pulcsiban, biciklivel hoztam haza a gyereket. Múlt héten szánkóval :)
Minek szült az ilyen?! A mamihang 2017.09.12 18:38:49
Az elmúlt pár hétben figyeltem fel erre a jelenségre. Ez az ami valahogy mindig is ott volt, mint a hűtő alá szoruló nyálas csokidarab vastag porral beterítve, amit addig nem veszel észre, amíg le nem cseréled a frigót, aztán szégyenkezel a melósok előtt, hogy mégis hogy kerülhetett az oda. Nyilván…..
MinekSzültAzIlyen? 2018.02.15 16:34:49
@Aranytorkú Károly Művész Úr: Valóban, a T/1 botrányos. Szégyellem bevallani, de egy időben én is rászoktam, még az elején. Mondjuk én minden ilyen után, amikor észrevettem, kiosztottam gondolatban egy pofont magamnak.
Ezt még szülés előtt megfogadtam, nem hittem, hogy az én dolgom lenne rászólni 1-2 gyerekre, ha az szerintem faszságot csinál vagy bunkó, de 1000 másik dolog mellett sajnos ez is párszor megdőlt. Rájuk szólok, mert muszáj...
MinekSzültAzIlyen? 2018.02.14 19:17:30
@PixiMixi: Anyu a padon beszéli ki a többi anyuval azt az egy anyut, aki épp nincs ott a jáccón. Vagy nyomkodja a telefonját. Vagy lazán végignézi, és nem látja mi a gond ezzel, hát csak eleven meg csak gyerek. Fél éve nem voltam játszótéren az ilyenek miatt. De ha majd jön a jó idő, össze kell szorítani a fogaimat és menni kell, mert a gyerek meg bírja. Életem leghosszabb félórái lesznek :)
Igazából nem tudom, erről miért nem írtam, mert már kb. a terhességem óta kísér engem folyamatosan a jelenség, bosszankodtam, legyintgettem, elkerültem, ahol tudtam az igazi unatkozó anyukákat. De van az a szint, amikor már egyszerűen nem tudod elkerülni, mert megtalál a nullából és felbassza az…..
MinekSzültAzIlyen? 2018.02.13 18:06:47
@ételizésítő: Nem akadályozom meg, hogy visszaolvass régebbi bejegyzéseket, ahol tudatos a rossz helyesírás, a lustábbak kedvéért beírtam, ez szerintem nem mosakodás. Ha van kedved, mindhez írhatsz egy hibalistát.
Ha neked ez a legnagyobb boldogság, hogy hibákat számolgatsz, hát örülök, hogy megcsináltam a napodat. Már volt értelme felkelni.
MinekSzültAzIlyen? 2018.02.13 22:08:38
@ételizésítő: Szóval ha én szar zenét játszom, te meg önszántadból, szabad akarattól vezérelve meghallgatod, akkor én vagyok a hülye?
Na de mindegy, most fejeztem be. Túl rövid az élet, hogy tovább etesselek.
Minek szült az ilyen?! Csííííz 2017.11.13 13:53:45
Azt már említettem, hogy volt fotózás az oviban és azt is, hogy mennyire készültem rá. (Ramones póló, mackó nadrág “smart casual” outfit). Mikor már halvány feledésbe merült ez a baklövésem, egyszer csak készen lettek a fotók. Meg se néztem egyből, majd otthon sírok, ehhez kávé kell vagy whisky.…..
MinekSzültAzIlyen? 2018.02.13 17:39:31
@DonnaQ: Akár ugyanaz a fotós is lehet, de akkor 1000 éves és mindenhol ott van, mert az én ovis képeimet is ő csinálta. Ez nem változik 30 éve. Amúgy nekem nem is a fotóssal van bajom, hanem a jelenséggel. Ha nincs jelenség, nincs fotós.
Az én párom szexista. Megnéz más nőket az utcán és összehasonlít velük. Aztán azt meri mondani, hogy én még szülés után is jobban nézek ki, mint az a csaj. Szexista, mert nem főz. Mert kitiltottam a konyhából, mert én imádok főzni. Szexista, mert egy darab húsként kezel, és néha rácsap a fenekemre,…..
Igen, tudom tróger anyu vagyok, baszok írni, szégyellem is magam rendesen. De hát, azért nem lettem hivatásos újságíró, mert túl anarchista az én kis lelkem ahhoz, hogy parancsra meg időre gépeljek. (Na meg mert nem vettek fel a fősulira. Persze lehet, hogy jelentkezni kellett volna). Mindegy, nem…..
Minek szült az ilyen?! Superdad 2017.12.06 18:24:30
Mindig rólunk, anyákról írok, mi vagyunk a hősei a társadalomnak, mert nem elég, hogy nőnek születtünk a vad feminizmus virágzásának korában, de még szültünk is. Szóval a nő + anya kombó a joker, a dupla hatos, a pirosász, az ingyen szabadulsz a börtönből kártya. Najó, az mondjuk nem. Hősök vagyunk,…..
MinekSzültAzIlyen? 2017.12.08 16:40:15
@Mirzus: Jee, lecseréltem. Csupán 1,5 év kellett hozzá :)
Ilyen balesetek itt is vannak meg lesznek is. Legközelebb már jobban figyeltek :) Majd ha nagy lesz, röhögve mesélitek neki. Nálunk a fulladás a menő, eddig 3x próbálkozott vele, hálisten mindig ott voltam és egyből tudtam reagálni. Utána egy hétig pépes kaját kapott :))
Sokszor van nagy arcom, néha hiszem, hogy nemhogy a legjobb anya vagyok a világon, hanem nekem kéne tanítanom mindenkit. Mindig megmondom a tutit, ítélkezem, olyan magas piedesztálról nézek le mindenkire, hogy beleszédülök. Büszkén veregetem meg a vállamat, mert "Na, ki az anyuci?" baszki, hát én…..
MinekSzültAzIlyen? 2017.10.20 15:30:49
Na, hát, köszönöm szépen a kommenteket, és úgy látom a gyámügy se keresett még meg, annyira csak nem csesztem el ezt a bő 3 évét a gyereknek :) Persze ne adjuk fel, van még időnk :)

@erkölcsi hulla: a Mikulás nasis sztori miatt eddig mindenki elítélt, amikor meghallotta. Majd szó nélkül vett a körbekínált schoko bonsból.

@Nick a banya: Hú, az durva lehetett. A tippet köszi, tényleg lefotózom majd, de amíg ilyen kis estelen hulladékokat gyárt, tényleg nem tudom hova tenni. Mire haza hozom szétesik, és minden héten van valami szar. Majd lesz valami, amitől átszellemülök és elteszem, de egyelőre még a cuccról, amit készít is üvölt, hogy ez aztán nem szívből készült, hanem muszájból.

Azzal még kiegészíteném a sztorit, (mert már pár ismerős zaklatott és az index is pont a 8. pontot emelte ki), hogy a gyerek valami spéci lift tükörnek szaladt neki, a tükör nem tört össze és nem vagdosta szét, hanem a kölyök halál egyszerűen visszapattant róla. Pont ezért volt vicces.
Minek szült az ilyen?! Fitt anyu 2017.08.07 10:38:40
Bezony, muter beindult, nem tésztát gyúr, hanem a kis nyeszlett izmait próbálja formába hozni. Mindig a gyerekről írok, mintha anyaként csak ez határozna meg, de nő is vagyok, van önbecsülésen (még ha nem is sok), és amikor a tömött tengerparton nagyközönség előtt csak a párom segítségével tudtam…..
MinekSzültAzIlyen? 2017.08.08 16:44:38
@Mirzus: Muhaha :) Láttál volna a zumbás karrierem csúcsán :) Vagy a fallabdáson...vagy a futásnál, azt 1 hétig toltam heti 2 alkalommal :)
Persze mindig előtör belőlem ez a "valamit kéne mozogni" dilemma, de valahogy sose jön össze. De most nagyobb a brigád, talán lesz húzóerő :) Olyan satnya lekvár vagyok, nulla állóképességgel, hogy csak nézem a gyereket, elfáradok, szóval kell, mert lassan már nem érem utol :)
Minek szült az ilyen?! Köszönet 2017.08.23 09:26:05
Mivel tróger anyu vagyok, kb. most tudatosult bennem, hogy bő egy hét és vége a bölcsinek, nyitjuk az ovit (arra most nem térnék ki, hogy mekkora link vagyok, amiért még nincs meg a kötelező felszerelés, hisz 13 fokban is szandál-zokniban viszem a gyereket a bölcsibe, mert nincs rendes cipője, ami…..
Minek szült az ilyen?! Dumagép 2017.07.31 08:47:29
Igen, beindult a gyerek. Na azért nem Szabó Lőrinc idézetekkel nyit, hót egyszerű tőmondatokat tol, amiket ha nem egy éppen beszélni tanuló 3 évestől hallanék, már rég csicskalángost kapott volna a mondatok gazdája, durván olt a kölyök, és a legszebb az egészben, hogy fogalma sincs róla. ..
Nem rég volt egy nagyon durva "élményünk" a gyerekkel. Szimplán meg akart halni. Semmi extra, nem emeletről zuhant le vagy csapta el egy kocsi, esetleg szedett volna össze egy nagyon durva betegséget. Nem, ő szimplán evett. ..
MinekSzültAzIlyen? 2017.07.15 08:30:11
@Mirzus: Jaaj, válaszoltam én, csak napokkal később, mert nyaraltunk :/ nem kaptad meg vagy spambe került? Még e-mail címet is adtam. Na, akkor küldök újat.
Amúgy igen, tudom, durva a téma, nem az a nevetős, de hát ilyen is van, akivel eddig beszéltem, mindenkinek van egy fulladós sztorija a gyerekkel. Ruhacsipesz rugótól kezdve játékdarabig minden. Kőkemény az a fél-1 perc, nálunk ez már a 3. ilyen sztori, de az első kettő olyan régen volt, a blognak kb. csak a gondolata volt meg, azt hittem, már ilyen nem lesz többet. Nesze neked, bohóckodott a kajával és tessék...Ja, persze, ott van vhol a büszkeség, h nem ájultam be mellé, de nem hiszem, hogy rajtam múlt, lenyelte, ő ügyeskedett össze valamit (persze lehet, h sikerült vhova ellökni a kaját, hogy könnyebb dolga legyen, de nem éreztem vérprofi életmentőnek magam, inkább szerencsésnek :)
Minek szült az ilyen?! Appppaaa 2017.06.18 16:43:53
Ha van anyák napja, akkor az apukák mellett sem mehetünk el, az én gyerekem is nagy apppa rajongó (szigorúan minimum 3 p-vel), gondoltam, megpróbálok belemászni a fejébe, hogy lássam, miért olyan királyok az apukák, ez jött össze:..
Óje, újra eltelt egy év, öregek vagyunk, én pláne, a 3. évértékelőmet írom a blogra, vénpicsavagybazdmeg. Na, de a lényeg, a gyerek 3 éves lett, ami nagyon fasza, minden évben elmondom, hogy ez a legkirályabb időszak, most imádom a legjobban és jézusom, ki ne nője, de most tényleg ez a legtutibb. És…..