Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiborné Kaposi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Műtőben már voltam (engem műtöttek), de eddig műteremben nem. Pedig sokat olvastam egykor művészekről, elsősorban Bernáth Aurélról, de Renoirról, Borsos Miklósról, általában a francia impresszionistákról (akik műtermüket atelier-nek mondták). Mindenesetre érdekes találkozás esett tegnap. A műtermet…..
Folytatom Vásáry Tamás szélesen hömpölygő Üzenetét, s próbálok rokon gondolatokat felfedezni, esetleg hasonló élmények, tapasztalatok nyomára bukkanni. A neves emberek körében óriási a féltékenység, s ez alól kevés a kivétel. Mivel egy porondon mérik meg erejüket valamennyien, s művészetükből…..
Gépíró a kezelőorvos  gépíró a patikus  gépíró a szociológus gépíró a diák  gépíró a tanár  gépíró a nyugdíjas gépíró a jogdíjas gépíró a védőnőgépíró az ápolónő gépíró a recepciós gépíró az ügynök gépíró  a postás gépíró a bürokratagépíró az autokrata gépíró a gépkezelő gépíró a népkezelő gépíró a…..
Mickey webnaplója Kontrollon 2019.09.18 04:43:29
Az alapos megfázásom a szokásos módon indult. Elkaptam egy bacit. Csípni kezdett az orrom. Lüktetni a fejem. Kaparni a torkom. Eldugult az orrom. Gyulladásba jött a torkom. Harcoltam minden orron beszívott lélegzetért. torokfájásom átment száraz köhögésbe. Szopogatom a Strepsilst, várom a…..
Első gyermekkor Kést visszaadtam, ollót letettem, petróleumot nem bántottam, kötőtűnek békét hagytam, konnektort nem fogdostam, apának-anyának szót fogadtam… Második gyerekkor hajnalban felébredtem szememet kinyitottampc-met is megnyitottam szájamat is kinyitottam reggeli kávémat megittam,…..
Régóta tapasztalom, hogy egy-egy influenzajárvány alkalmával előbb környezetem dől ki, majd amikor már mindenki kilábalt a nyavalyából, akkor jövök én. Ellenállásom megtörik, ha akaraterőm nem is. Nem akarok beteg lenni, s mégis az leszek. Nem ez történt most is? Tegnap reggel semmi bajom, némi…..
Szabadszájú poszt. Csak mondom. Nem vagyok teljesen biztos benne, de azt hiszem, a kanyar miatt volt. Most mondhatnám, hogy a nagy túronyi kanyar miatt, de nem mondom, mert már korábban eszembe jutott, már az első kanyarok egyikében, és egy kicsit azért is jutott eszembe. mert nem volt…..