Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bertalanildikó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zugló képviselő-testületének többsége támogatta a főváros döntését, miszerint Újpalotától villamos járat kerül meg-,  azaz visszaépítésre a Thököly úton a Keleti pályaudvarig, sőt a Mexikói úti 67-es villamos visszaépítését is támogtjuk. Öntökön lövés a…..
Miért nekünk kell bizonyítanunk? – tette fel a lavinát elindító kérdést szerda délelőtt a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) XXVII. kongresszusán, Debrecenben dr. Gál János professzor, az Egyetemi Klinikák Szövetségének titkára, aki úgy vélte: a betarthatatlan minimumfeltételek…..
Tisztelt Kollégák! Elindítom az Orvosok-egymásért Mozgalom blogot. Mert vannak közös érdekeink, bármennyire is próbálnak megosztani bennünket! A fiatalok maradhassanak itthon, a középkorúak  is kapjanak anyagi és erkölcsi megbecsülést. A nyugdíjasok pedig egy élet munkája…..
Fekete szalag,fekete karkötő,fekete kendő...-lehet választani. Csatlakozhatnak az orvosok is. Egyre több ápoló jelenik meg fekete ruhában munkahelyén, és az erről készült fotókat fel is töltik az Ápoló/Nőkért Feketében Facebook-csoportba. A kormány máris meghallotta a…..