Regisztráció Blogot indítok
Adatok
See Me

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő két írásunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik gyerekágy vásárlásán gondolkodnak, de néhány kérdésben bizonytalanok. Először is nézzünk körül a szobában! Mekkora helyünk van, hol van az ablak, a fűtőtest, mennyire mozgathatók a már meglévő bútorok?…..
See Me 2018.01.03 06:28:03
Mindenki vissza a farmra! - lehetett a mottó a jövő duplarészes félévadzáró előtt, és tessék, ez a rész leginkább csak egy felvezetés volt a Nagy Balhé elé, mert olyan nincs, hogy az egy hónapos szünetre csak úgy simán elmenjen az ember, a sorozatvilágban KÖLL A KLIFFHENGER. A sakktáblán ettől még…..
Naiv kis fruska módjára azt gondoltam, hogy annyira „super women” vagyok, hogy lazán fogom irni itt a kis blogomat akár két naponta is … A nagy ló…t (a kipontozott részt mindenkinek a képzeletére bízom)! Be kell vallanom régen költöztem és ez meg is látszik. Most még a kiesett rutin mellé társulnak…..
Te jó ég, észre sem vettem és megint szinte elszaladt egy hét. Közelebb és közelebb már a hazaköltözés. Alig várom. A mai napom egy kissé zűrösre sikeredett. A probléma az, hogy sokszor még most nem tudom befogni a pofámat és inkább elmenni a dolgok vagy sokkal inkább a postok mellett. Van egy…..
KisKredenc Az idő 2017.02.03 05:29:31
Be is vonzottam a tegnap emlegetett „vadidegenek beszólnak a facebookon” témát. Ma egy idióta amerikai magyarnak sikerült, aki jól láthatóan keresztül ment a csodálatos amerikanizálódáson és az agymosáson. Persze emiatt elfelejtette az általános iskolai tanulmányai közül az egyik igen fontosat –…..
Sokig húztam, de ma sikerült összedobnom ezt a kis személyes online kuckót. Az én „kis kredencemet”. Pár hónappal ezelőtt a kredenc, illetve a kicsi kredenc elnevezés szöget ütött a fejemben. Mi is a kredenc? Nagyanyáink hőn szeretett tálalója, amely magába tartogatta az étkészletet és mindent, amit…..