Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TOL

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jeles nap ez a mai – Őseink első honvédő háborújának évfordulója. Győztes csatáinkról kevés szót ejtenek a történészek, holott némelyik Európa históriáját is alapjaiban befolyásolta. Ilyen volt a magyar honfoglalást lezáró első honvédő háborúnk Pozsony alatt. Árpád vezér negyvenezres serege 907.…..
Az alábbi cikk a Charisma magazinban jelent meg, 2014. február 12-én és jól rávilágít azokra a tényekre, melyeket jó ha figyelembe veszel még házasságkötés előtt. A szerző J. Lee Grady, aki szerkesztő volt a Charisma magazinnál valamint a Mordecai projekt igazgatója.  Mikor…..
TOL 2021.02.06 02:16:02
A feleségem hajlamos a depreszióra és ha rosz lekiálapotba kerül akkor csunyán beszél és jókat kiván hogy dögöljek meg pusztuljak el ez engem megnyugtat mindig zavart amikor kedves volt egy nő hozzám és csak azt érte el hogy bezárkóztam.
A feleségem dührohamai engem megnyugtatnak mikor azt mondja hogy dögölj meg bennem rengeteg pozitiv energia születik és a kedves szavai után szinte soha de a bántó sértő szavai után boldogan tudom mondani hogy szeretem,.Számomra mindig gond volt a testi érintés ölelés vagy simogatás 22 éves koromban csokoltam meg előszőr egy lányt pedig volt 2-3 olyan lány akivel jártam néhány hétig.
A feleségemmel is csak is azért jöttem őssze , mert valaki figyelmeztetett hogy szerelmes belém magamtól a büdős életben nem jöttem volna rá ,és én mivel 10 év van köztünk eldöntöttem hogy megpróbálom meggyőzni hogy ez a szerelem , hüjeség ő meg azt mondta hogy az ilyenek mint én magányosan döglenek meg, ez valahogy föloldotta a gátlásaimat
Én egy kiégett ember voltam és az örült feleségem nélkül az is maradtam volna de mivel két beteg ember egymásra talált igy eddig sikeresen gyógyitjuk magunkat egymással és 18 év eltelt közben.
A legjobb dolog az életemben a feleségem aki annak ellenére hozzám jött ,hogy azt mondtam neki hogy nekem szólgálólány kell és nem feleség ,és rám tudott mosolyogni , és szeretettel föl tudott világositani hogy ekkora marhaságott még nem hallott.
Pintér Attila második mérkőzésén sem született meg a kapitány első győzelme a magyar válogatottal. Bár kétszer is vezettünk, mire a Duna tévé nézői is bekapcsolódtak a közvetítésbe, 2-2 lett az eredmény, és ennyi is maradt. Ööö ... be kéne állnom ... ööö (Fotó:…..
TOL 2014.05.25 22:31:41
Válogatott okosságok Csányi 2013.05.29 22:28:16
A magyar foci legnagyobb értékeit védik (Korponai Tamás felvétele). Csányi Sándor hamarosan harmadik éve lesz az MLSZ élén, itt az ideje, hogy az első három évet osztályozzuk. Csányi Sándor 60 éves, Jászárokszálláson született, édesapja mezőőr, édesanyja fonalfonó,…..
TOL 2013.05.30 00:37:58
Nem nagyon kedvelem a politikát, épp ezért az év elejének válogatottunkat, illetve annak szurkolóit érintő eseményeit sem szeretném ilyen szempontból megközelíteni. Alapvetően a betiltás, mint problémamegoldás tematikája izgat, hogy valójában drasztikus, de a gyógyuláshoz…..
TOL 2013.02.09 10:40:16
n@Negyvenértelmiségi: Nevetséges amit leirsz.
Mondjuk a történethez az is hozzátartozik hogy a második világhábórúban 600 ezer magyar zsidó halt meg a gázkamrákban, és a magyar perlementben a jobbik még a közelmultban is fölvetette és feszegette néhány képviselő vallási és etnikai hovatartozását, tehát nem nehéz dolog bizonyitani , hogy az antiszemitizmusnak szép múltja és élő jelne van Magzarországon.
Na most képzeld el ezek a csúnya zsidó szervezetek gondolom emlékesztették a FIFA-t, hogy a FiFa salyát szabályi szerint ami irva vagyon rendezőnek köteleségei lettek volna a szábályok szerint amiknek be nem tartása bizonyos szankciókat von maga után szintén a Fifa létező szabályai szerint.
A magyar szövetség elismerte , hogy a vétség megtörtént, tehát büntetés jár ezért afellebezés is butaság volt mert a kiszabható legenyhébb büntetést kaptuk.
Bár ma van az átigazolási szezon utolsó, hivatalosan legizgalmasabb napja, a szívünket leginkább megdobogtató átigazolási bomba tegnap robbant: a debreceni Varga József a Bundesligába igazolt! Ne sírj, nem olyan borzalmas a helyzet. Az újságírás ősi hagyományainak…..