Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FantomUS

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés a Green Card Lottery programról fog szólni, belefűzve az általam tapasztalt, olvasott gyakorlati dolgokat. (Diversity Visa Program) A program 50.000 ember lehetőséget kap, hogy bevándoroljon az USA-ba minimális feltételekkel. A lottóra való jelentkezés teljesen ingyenes a következő…..
Nem olyan régen a Határátkelő megkért, hogy írjak 10 dolgot, amiért érdemes/jó itt lakni vagy élni. Akkor én csípőből azt válaszoltam neki, hogy ilyet nem tudok írni, maximum olyat, hogy miért nem jó itt élni. Azonban - mint általában mindenhol - nem ennyire fekete vagy fehér a teljes kép. Ebben a…..
Beleptunk 2016. augusztusaba, tehat 15 honap telt el. A blogiras nem megy ugy, ahogy terveztem, egyszeruen rohan az ido..... :) Megprobalom osszefoglalni az elmult idoszakot roviden...:) Munka Szinte erkezeskor kaptunk "ajanlatokat", termeszetesen nem alom melok, de sokkal jobbak, mint amivel…..
Par dolog ami hirtelen eszembe jut, plusz megprobalok jelentkezni itt surubben, de az elet zajlik :-)   Otthoni let felszamolasa Mi ugy dontottunk, hogy eladunk mindent, es nekivagunk. Igy ereztuk anyagilag biztonsagosabbnak, termeszetesen ilyenkor kezdi erezni az ember, hogy tenyleg elmegy az…..
Bemutatkozás Magunkról röviden, egy a harmincas éveink közepén járó pár vagyunk, egy hétéves fiúval. A blog pedig a következő okkal született, kiválasztásra kerültünk a DV2015 programban, azaz kihúztak minket az amerikai zöldkártya lottón. Itt pedig az utókornak szeretném…..
FantomUS 2015.04.09 13:07:54
@andrea974: Hello! Jelentkezésnél nem voltunk, viszont amikor megtudtuk, hogy kiválasztottak minket, rögtön összeházasodtunk.

Jelentkezéshez a fényképek elkészítése tart a legtovább, speciális fotók kellenek, egyébként mindenkinek az alapadatok, név, szül, hely, idő, végzettség, értesítési cím, gyereked adatai (ha vannak).

Ha házastársad van, őt is fel kell tüntetni, de ha csak élettársi kapcsolatba vagy, akkor nem, de mindketten jelentkezhettek.