Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosoly15

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb agymenésről van szó, a műfüves pályáról. A Szemszögben akadtam erre a tervre a "Költségvetés-2015" rovatban, és egy kicsit utána is jártam. Maga a cikk K. Sándor szerzeménye. Kiviláglik belőle a Szemszög újság megírásának alapkoncepciója, ami nem más, mint…..
mosoly15 2015.05.03 16:38:56
Kedves Érdeklődők!

Meglátásom szerint nem lesz több Szemszög, mivel az alkotók rájöttek, felismerték, hogy hatalmas hibát követtek el a megírásával. A fogadtatása közel sem úgy sült el, ahogyan azt a szerzők szerették volna. Mivel főleg magukról állítottak ki negatív bizonyítványt. Szerintem elfelejtettek egy régi mondás: nem az a legény aki adja a pofonokat, hanem aki állja. Hát ez most rájuk is igaz lett. Az írásaik több esetben is a jó ízlés határát súrolták, vagy túl is lépték azon. Számomra érthetetlen, ha egyszer megszavazták a köztisztviselők illetményének kiegészítést, akkor ezt miért kell felhánytorgatni? Ha erre nincs anyagi lehetősége a városunknak, akkor nem kell megtenni! De szerencsére megengedhette magának a város, így éltek a lehetőséggel. (szeretném hangsúlyozni nem vagyok köztisztviselő).
Biztosan van olyan aki emlékszik még rá, hogy korábban a záhonyi honlapon is volt fórum, de amikor Háda Imre 2010-ben ismét polgármester lett, akkor meg lett szüntetve. Hasonló okokból, amiért ezt a blogot is szidják sokan, mert név nélkül írnak az emberek. Én úgy látom, hogy a kulturáltan megfogalmazott negatív kritikát el kellene tűrni, még akkor is ha nem ismerhető, hogy kitől származik. (bár nem vagyok naiv, tudom könnyen kideríthető minden).
A Szemszög szerzői és a velük egy véleményen lévők ide nem fognak írni, mivel félnek a vitától. Nem jobb egyoldalúan leírni mindent?
Néhány példa: nem a záhonyi polgármester a kistérség elnöke. Ez önmagában valóban igaz, de ha hozzáadjuk amit a Polgármester Úr a lakossági fórumon elmondott, vagyis hogy a kistérségi munkaszervezet dolgozói (pénzügy, vezető, stb) már Háda Imre idejében ki lett költöztetve Mándokra, akkor ugye mindjárt más a kép? Aki nem tudná korábban a polgármesteri hivatalban a földszinten volt az irodájuk. A következő lesz-e járóbeteg ellátás Záhonyban? Hát mivel Mándok még ezt is az előző polgármester idejében megvétózta, így igen nehezen valósítható meg. Az oka pedig nagyon egyszerű, mivel Mándok nélkül a kistérségben nincs meg a kellő számú ellátott ehhez a pályázathoz.
Különben pedig ez az egész kistérséggel való példálózás az egyik kedvencem. Most az a baj, hogy nem a záhonyi polgármester a vezetője, de arra már nem akarnak emlékezni, hogy ezt melyik volt polgármesterünk hozta létre!
Nehezen bírtam visszafogni magam, és nem is sikerült. A képviselő úr regisztrált a Facebookra. Leszállt a nép közé. Mondjuk nem álruhában, mint én és Mátyás király, de legalább megpróbálkozik. Aztán mindjárt nyitott is egy meredekkel. Már az első mondatban magyarázkodni…..
A mai napi előirányzat a “Száz nap eltelt” c. középfajú dráma Pillanatnyi lelki állapota alapján ki nevetni, ki sírni tud rajta. Megjelent a “Szemszög független záhonyi kiadvány 1.számá”-ban. Független, mert független az igazságtól. Egy dolog világlik ki belőle,…..