Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k2laci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai alany a sok fülhallgatós cikk utolsója (egy ideig legalábbis), ezt még a többivel együtt vásároltam Aliexpressről. A Knowledge Zenith Acoustics nevű gyártótól már vásároltam egy darabot, az is ugyanebben a sorozatban volt. A vétel tehát nem az első tapasztalatai után jött, de akár így is…..
Most joggal kérdezheti bárki, hogy ilyet miért gyártanak, és ha már van, akkor én miért veszem meg. Válaszolni egyikre sem igazán tudok, legfeljebb ráfogom irántatok való, túláradó szeretetemre. Ez csak értetek van! Neeem, valójában csak megveszek minden ilyen semmirekellő kütyüt. Haszontalan, nem…..
Dugtak már agyba? És kínai fülhallgatóval? Na ugye. Elárulom, hogy nekem mindig fantasztikus élmény. Mondjuk rossznak épp nem is rossz. Kezdem az elején: szóval az a helyzet, hogy rendeltem 5 különböző fülhallgatót Kínából a lehető legolcsóbb, de már dizájnos, és agyonértékelt kategóriából. Abban…..
Érdekes hely ez a Kína. Néha elmerengek azon, hogy miért 50.000 mAh-s egy külső akksi náluk, amikor online cseten első kérdésre megmondják, hogy maximum a harmadát tudja. Hogy náluk miért létezik ugyanebből a változatból 500.000 mAh-s. Hogy náluk mi a 100%-ban új, garantáltan eredeti fogalma. Hogy…..