Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Káposznyák István

22 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felelőtlen ostobák olcsó politikai érdekek miatt mérgezik a magyar lelkületet. Amikor a szakmaiságot sutba dobva politikai eszközökkel próbálnak megoldani embereket, sorsokat érintő kérdéseket, ott mindig a hangulat keltése az eszköz. Ez a hangulat pedig nem a béke, szeretet, elfogadás, megbecsülés,…..
Nem elég! Utolsó napirend 2023.06.21 21:28:47
A közgyűlés utolsó napi rendi pontjában van lehetőség tolmácsolni azokat a kérdéseket, panaszokat is, melyekkel a debreceni emberek keresték meg a képviselőket. Ezeket adott esetben azonnal, vagy később az illetékes főosztály válaszolja meg. A legutóbbi közgyűlésen két ilyen kérdést…..
Nem elég! ISZOMM kongresszus 2023 2023.05.30 08:12:43
Az ISZOMM álláspontja szerint a kapitalizmus világszerte felélte az erőforrásokat, s az élet minden szintjén tarthatatlan állapotokat, háborúkat eredményezett. A szabad verseny hazug délibábnak bizonyult, s a népek elszegényedése az egyre kevesebb, de annál gazdagabb tőketulajdonos féktelen önzése…..
Nem elég! Mi történt eddig... 2023.05.29 20:25:52
  Debrecen városában valamennyi egyéni választókerületet a kormánypárt képviselői nyerték meg 2019-ben. Ellenzéki oldalról (a Demokratikus Koalíció /DK/, a Magyar Szocialista Párt /MSZP/, Párbeszéd Magyarországért Párt /PM/ és a Magyar Szolidaritás Mozgalom /Szolidaritás/ választási szövetségből) a…..
Nem elég! Viva la Debreciner.hu 2023.04.19 10:17:30
A napjaim javarészt hírolvasással kezdődnek. Először jönnek azok a médiumok, melyek rendelkeznek saját alkalmazással, s majd a többiek. A többi első helyén a debreciner.hu van. De hogy mi indított arra, hogy ezt megosszam Önökkel? A HAON ma reggeli cikke, amely igyekszik összemosni a…..
Civilként megengedheti az ember, hogy ne a pártlogika szerint cselekedjen, hanem feladatok mentén tudjon dolgozni. Nekem ilyen ez az akkumulátor gyár kérdése. A jelenlegi viszonyokban belegondolva, hogy a viharba akarnám, hogy egy ilyen veszélyes üzem a közelemben létesüljön, hiszen vegyi anyagokkal…..
Nem elég! Egy legenda vége 2019.12.16 08:51:32
2010 óta az ország lakosságának egy része megdöbbenve tapasztalja a Fidesz választási sikereit. A Magyar Szolidaritás Mozgalom tagjaként jelenleg pedig alelnökeként 2011 óta veszek részt a közéletben és Debrecenben – a Fidesz állítólagos fellegvárában – számos kitelepülésen és aláírásgyűjtésen…..
Csodálatos nekem ez a mai nap, mint ahogyan a debrecenieknek is, akiknek az üzenetét hoztam. Annak a városnak az üzenetét, ahol a fegyveres harcok idején sorsdöntő politikai elhatározás született.   1849. április 14-én a Debreceni Nagytemplomban ülésező kibővített országgyűlés közfelkiáltással…..
Nem elég! A Fidesz szent tehene 2018.03.24 22:15:46
Korábban határőrként szolgáltam a hazámat és a munkám során számos idegenrendészeti eljárást indítottam. Fogtam határsértőket, hamis okmánnyal utazókat, csempészeket. A Határőrség 1990-2000 között több mint egymillió menekültet kezelt (legyen az gazdasági, vagy bármely más okból érkező) jogszabályi…..
Káposznyák István 2018.03.26 08:56:21
@Jakab.gipsz: a cikkbe szereplő képen én vagyok és ma is katona
Káposznyák István 2018.03.26 08:57:57
@mikka: Az a hely, amit Ön a "retek" jelzővel illet valakiknek a szülőföldje, amit nem örömmel hagytak el.
Káposznyák István 2018.03.26 08:59:56
@Gleccsertetű: @Káposznyák István: Tájékoztatom, hogy a migráns szó jelentése: lakóhelyet változtat. Az orbáni politika része, hogy összekeverik a szezont a fazonnal. Kérem nézzen utána, mert gyanítom, hogy valamikor Ön is volt már migráns.
    Teremtsünk virágzó mikroklímát! Hajdú-Bihar megye 3. számú országgyűlési egyéni választókerület   A választókerület teljes egészét érintő program Az adottságokra a lehetőségekre és a térség hagyományaira alapozottan Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék hozzáértő szakemberei (az…..
Mert a baloldaliság alapja a szolidaritás.  De hadd idézzem a szövetséges partnerünk véleményét erről: „A Demokratikus Koalíció választási együttműködést kötött a Székely Sándor vezette Szolidaritás Mozgalommal. Ők is sok-sok éve képviselik azokat a milliókat, akiket magukra hagyott az…..
2017. december végig 71-en haltak meg azért, mert nem tudtak fűteni. Ezeknek az embereknek közel a fele a saját lakásában hűlt ki. Pedig nem is voltak mínuszok. 71 értelmetlen halál, amit meg lehetett volna előzni, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Azt mondták, hogy „senkit nem hagyunk az…..
Nem elég! Most tényleg...? 2018.01.22 14:29:48
Most tényleg ez a legnagyobb probléma a választókörzetemben? Nem inkább az elvándorlással, a falvak elnéptelenedésével, a valós munkahelyek létesítésével, a települések újra felvirágoztatásával, a helyi hatalmaskodásokkal kellene foglalkozni, stb. hogy jobb lehessen valamennyiünk élete? Hogy miért…..
  Kétgyermekes, egyszerű családban születtem, a szüleim gyári munkások voltak. Újfehértóról származom, de évtizedek óta Debrecenben élek. Elmondhatom magamról, hogy a parlamenti szavazógomb megnyomásából élő, erkölcstelen politikusokkal és milliárdos strómanjaikkal ellentétben én megdolgoztam…..
Mai hír, hogy kivételes eljárásban egyetlen nap alatt kívánják tárgyalni a NAV átalakításáról szóló törvényt a Parlamentben. A törvényjavaslatot tegnap vették napirendre, ma meg már szavazni is akarnak. A törvénnyel lényeges változtatást kívánnak elérni a vagyonosodási…..
A Magyar Szolidaritás Mozgalom egyesület állásfoglalásaa menekültügyi kvótáról 1) A Magyar Szolidaritás Mozgalom egyesület – nevéhez és a 2015.08.24-én kiadott korábbi állásfoglalásában foglaltakhoz híven – változatlanul szolidaritást vállal minden emberrel, akiknek…..
Szeretek fodrászhoz járni. Ennek oka, hogy jókat beszélgetünk és a fodrász egy olyan ember, aki más emberekkel is beszélget, és ez által tele van rengeteg izgalmas információval. Ma délelőtt nála jártam. Megkértem, hogy szép rövid hajat vágjon nekem, mert a jövő héten…..
A korrupció egyik általánosan elfogadott értelme szerint „olyan törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző cselekedet, aminek során valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatására való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat”. Egy másik megfogalmazás a korrupciót közrossznak…..
Nem elég! A Köz-életnek útján 2015.04.07 22:55:22
Ennek a nem rövid bejegyzésnek az a célja, hogy visszafelé haladva az időben összegyűjtsem azokat az eseményeket, melyeken a Szolidaritás tagjaként részt vettem és rendelkezem róla dokumentációval. A Szolin kívül képviseltem az Együtt pártot is, melynek egyik létrehozója a három szervezet közül a…..
A Szolidaritás narancsos orbán-putyinos zászlajának eredete: Egy éve ezzel a jelenettel fogadtuk a "békemenet" Fidesz által pénzelt (végül is valamennyiünk pénzén) támogatott álcivil CÖF szörnyetegének békemenetét. Volt meglepetés...
Nem elég! Jelmondat 2015.03.26 13:12:06
Ezek vezettek egy új jelmondat megalkotására, miszerint "Végig kitartani és soha fel nem adni!" A blogot a "Legyen az jobb vagy baloldali, aki lop az tolvaj!" jelmondattal indítottam. Saját szellemi termék. Lecseréltem. Nem mintha megalkudnék a múlt bűneivel, hibáival. Továbbra is azt vallom, hogy…..
"Pedig én büszke akarok lenni a magyarságomra, életemet itt kívánom leélni, ahol rendezett viszonyok között, értéket teremtve tehetek a hazámért, a családomért. Keletről jöttem, de azt szeretném, ha a hazám a Nyugat része lenne. És ezért tenni is akarok." Ma ünnepelni gyűltünk össze. Emlékezni a…..