Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergely Darmos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robert Jordan népszerű fantasyregény-sorozatából, Az Idő Kerekéből (Wheel of Time) a Sony csinálhat sorozatot. A tévés adaptációról már régóta folynak a tárgyalások, és tavaly hárultak el a jogi akadályok a produkció elől. Most pedig bejelentették, hogy a Sony csinálhatja a sorozatot, a vezető író…..
Neil Gaiman régi és új istenek harcáról szóló kultregényét Bryan Fuller, a Hannibal egyik alkotója vitte képernyőre a Starz nevű amerikai kábelcsatorna megbízásából, és az előzetesből is látszik, hogy nem sokat finomított az alapanyagon - ahol vérnek kell folynia, ott fog, patakszámra. A…..
A Vulture-nek adott interjúban Dean-Charles Chapman, aki Tommen Baratheont alakította a sorozatban, elmesélte, hogy az évadzáróban látott zuhanását kész kínszenvedés volt felvenni. Nagyon, nagyon sokáig tartott, mire a rendező elégedett lett, vagy harmincszor fel kellett venni, több szögből.…..
Gergely Darmos 2016.07.06 11:21:37
@unrealnoise: és van értelme idejönni ekézni, mikor a facebook, a 9Gag és a fél internet már másnap tele volt King's Landing meme-ekkel? meg a Hodoros ajtóékekkel?

biztos van néhány ember, aki az interneten csak a CC-t látogatja és amúgy meg a virtuális tér egyik barlangjában él, és nekik most rossz. de a többség, aki nem akarja, hogy az internet, mint intézmény kinyírja az élményt (többek között én is), az fogja magát és megnézi rögtön. ez egy ilyen dolog, szar ügy, de kár ezért a CC-t hibáztatni.

amúgy az én véleményem is az, hogy aki egy hétig nem nézte meg az évadzárót, azt úgy különösebben nem érdekli a dolog.
Minden egy nővel kezdődik, ahogy szokott: elsuhan a kariói hotel recepcióspultja előtt, és ugyan főhősünk, Jonathan menten tudja, hogy ez az a csaj, akit soha nem kaphat meg, mert a faszija egy helyi hatalmasság, és egyébként is, a csaj tízes, Jonathan meg csak nekünk az, mert Tom Hiddleston…..
A Cassius And Clay című sorozatból az FXX eredetileg berendelt 10 részt, most viszont úgy néz ki, hogy Adam Reed hoppon maradt, mégsem kell a csatornának.A sztori a képen látható két banditáról szólt volna, akik megpróbálnak túlélni a posztapokaliptikus Egyesült Államok…..
A rendszerváltás környékén született gyerekek nagy része pontosan tudja, hogy ennek a generációnak mennyire meghatározó volt az elején még angol nyelven futó Cartoon Network rajzfilmcsatorna. Négy-öt klasszikus mesét ebből a korosztályból valószínűleg bárki tudna mondani, de…..
A The Job és a Rescue Me után Denis Leary ismét sorozatozik hálistennek, egy félórás komédiában, amiben ő a legnagyobb seggfej, akit a föld valaha a hátán hordott. Az FX vállalta be Leary Sex&Drugs&Rock&Roll című sorozatát, és jól tette, kell valami a Felhőtlen…..
Bizony, az 1975-ös Sydney Pollack-thrillerből tévésorozatot fejlesztenek éppen, és nem egy sufnicég, hanem David Ellison Skydance nevű irodája, ahol pl. A félszemű vagy a Mission Impossible 5 is készült. A film, ami annak idején elég nagy sikert aratott, egy CIA-elemző története,…..