Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingrid

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drew Barrymore (és persze a többiek is) a He's Just Not That Into You című új film bemutatóján. A copf nagyon tetszik, a smink és a Lanvin ruha kevésbé (ez utóbbi szerintem kifejezetten előnytelen Barrymore-nak); és valahogy a hatvanas évek stílusa sem illik hozzá…..
ingrid 2009.02.05 16:48:32
@Elanor09: igazad van. most, hogy jobban megnéztem inkább lilának tűnik
Álmos északkeleti kisváros 1990 táján, festői vízesés, lubickoló récék, gagyi nippeken időző kamera – David Lynch névjegye bedobva. Egy mulya, magában motyogó vén fasz peccantani indul, de épp csak felsejlenek lelki szemei előtt a szép kövér lazacok, és egy csinos,…..
Szerencsére most úgy jött ki a lépés, hogy ezzel a csomaggal pont le is zárjuk a 3. évadot. A soron következő epizódban (’Happy Birthday Baby’) Lorelai-nak születésnapja van, ami valószínűleg sokkal jobban felvillanyozná, ha nem állna jelenleg romokban a Szabadság…..
Elmaradást pótlunk, és ha már, akkor stílusosan: a két legutóbbi részt összegyúrjuk, majd szétszedjük, mivel ez a duplarész volt a Doktor Addison (Jesszus!) backdoor pilotja, azaz az egyikk hogyvolt a Grace klinikával, a másik meg Doktor Addisonnal foglalkozik majd. Ez a másik.…..
Legutóbb volt szó a sorozat egyik legemlékezetesebb epizódjáról (táncmaraton rulez), most az ott történtek következményeivel folytatjuk. A ’Let The Games Begin’ című epizódban két főszál fut végig, az egyik Rory és Jess kapcsolatának első fejezete. A táncmaratonon…..
Az ’Application Anxiety’című epizódban Roryra ismét rátör a Harvard-hiszti, ugyanis megérkeznek a jelentkezési lapok, éppen miközben ő meg Lorelai a TV történelem egyik legcikisebb revüműsorát bámulják. Rory szerint ez már kapásból rontja az esélyeit, de akkor…..
Jess legutóbb érdemei elismerése nélkül távozott Stars Hollow-ból, és a következő (’Help Wanted’) epizód ennek az utóhatási köré épül. Az általános álláspont városszerte az, hogy szegény angyali kis Roryt randa balesetbe keverte az a sátánfajzat Jess, akit ezért…..