Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5HT, alias a drága szerotonin (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Tinipicsák, push up hatás 2008.06.05 09:07:00
Ma nagyon jófejek leszünk egyből leírjuk a videó tartalmát, így talán feleződik azon retardált kommentelők száma akik képesek beírni, hogy nem nézik meg a videót, inkább mesélje már el nekik valaki. Hát a jó életért jössz ide. Nézzed meg, azért kerítettük. Ha már…..
Tényleg nem értem, miért kell a másik mobilját, emiljét folyamatosan csekkolni. Kell a saját élet, különben a közös se ér semmit. Sziasztok! Ez egy igazán rövid történet lesz, vagyis a történet hosszú, de rövidre fogom. Kilenc hónapja jártam a pasimmal, mikor véltelenül…..
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
Előzőleg arról volt szó, hogy Amerikában, egész pontosan Dél-Karolinában egynemű osztályokat vezetnek be az állami iskolákban, egynemű osztályosítva egész iskolai körzeteket. Problémák: A választás szabadsága. Ha egy egész iskola egynemű osztályokat tart csak fent,…..
Subba A kígyóbűvölő tánca 2008.04.25 11:03:41
Elnézést kérünk, mi sajnáljuk a legjobban, de nem tudunk leszakadni a hülye táncokról. Íme egy újabb versenyző, ezúttal egy bizarr stílus képviselőjét mutatjuk be, akár a te kollégiumi szobatársad is lehetne, mi a pillanatra felbukkanó srác helyében éberek és óvatosak…..
5HT, alias a drága szerotonin (törölt) 2008.04.25 16:19:31
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
5HT, alias a drága szerotonin (törölt) 2008.04.25 13:05:11
Egy kefélgetős barátság kefélgetős részének mondata. Szeretni való történet, amelyben a magyar nyelv nem a nyelvtanórák része, hanem mindennél élőbb eszköz. Összehoz és elereszt.Sziasztok! Rövid, de ütős történet következik :) Nem voltak benne óriási, mindent elsöprő,…..