Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forza Juve *o*

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea Pirlo Juventusa a Sampdoria elleni magabiztos győzelemmel kezdte az új szezont, s a bajnokság második fordulójában egy igazi rangadón, az AS Roma otthonában kell folytatnia. A zebramezesek keretéből sérülés miatt továbbra is hiányzik majd Matthijs de Ligt, Alex Sandro, valamint Federico…..
Forza Juve *o* 2020.09.27 21:29:07
A válogatott szünet után a Juventusra sűrű program vár, hiszen a torinói csapat előbb a Fiorentina otthonába látogat, majd szerdán már a Bajnokok Ligája csoportkörében is megméretteti magát, az ellenfél pedig a hazai pályán játszó Atlético Madrid lesz. A kispadon végre bemutatkozhat a csapat új…..
Forza Juve *o* 2019.09.14 15:11:41
Forza Juve *o* 2019.09.14 15:30:18
@juve28adam: nagyon szépen köszönöm
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Forza Juve *o* 2018.04.11 21:20:15
Forza Juve *o* 2018.04.11 21:25:46
Forza Juve *o* 2018.04.11 21:31:54
@Apuleius: köszi
Keita Baldé Diao ma nem vett részt a Lazio edzésén, mivel feltehetően így kívánja kikényszeríteni az átigazolást a Juventus együtteséhez. A támadót a Lazio mestere nem nevezte a Szuperkupa keretében, így a futballista kimaradt a vasárnapi 3-2-es győzelemből, és a futballista Twitteren tette közzé…..
Forza Juve *o* 2017.08.17 00:21:02
@Sas Jóska: Bocsi hogy most nálad írom le, de elegem van, hogy Cuadradot basztatjátok.... Hányszor nyújtott lenyűgöző játékot és nem a pénz miatt maradt a Chelseaban hanem eljött ide... Valamit elérni és hozzá tenni a csapathoz. Kurva jó játékos és fog ő még zseniális dolgokat véghez vinni a pályán. Ui.: örülnétek azért ha tized annyi tudásotok lenne a focihoz ,vagy egy tized akkora csapatban játszanátok mint a Juventus!
Forza Juve!
Forza Juve *o* 2017.08.17 01:05:05
@.Bulldeo: Mindegyik játékosunkkal lehetne ugyanígy példákat felhozni.Nem hinném,hogy Cuad megérdemelé a sok cseszegetést, ennyi. :D
A Juventus tegnap megérdemelt vereséget szenvedett a Szuperkupa-döntőben a Lazio együttesétől, s néhány héttel a nyári átigazolási időszak zárása előtt a torinói klub igazgatói a tárgyalóasztal mellett is megküzdenek a rómaiakkal. Az olasz sajtó értesülései szerint a Lazio összesen 50 millió eurót…..
Forza Juve *o* 2017.08.14 20:34:45
A zsinórban hetedik bajnoki címére és európai babérokra törő Juventus számára a Lazio elleni Szuperkupa-döntővel veszi kezdetét a 2017-18-as szezon. Mivel mind a bajnokságot, mind az Olasz Kupát a zebramezesek nyerték, a Juventus a kupadöntő másik résztvevőjével, a római csapattal mérkőzik majd meg…..
Forza Juve *o* 2017.08.13 19:51:36
Forza Juve *o* 2017.08.13 20:41:08
@juve28adam: köszi
@MVPP: de akkor még a pocakja is megvolt! :D
Hamarosan felgyorsulhatnak az események a Juventus számára az átigazolási piacon, s a Calciomercato állítása szerint a torinói klub már minden részeltre kiterjedően megállapodásra jutott a Bayern Münchennel Douglas Costa ügyében. A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta ráadásul…..
Forza Juve *o* 2017.06.28 15:25:02
A felröppent pletykák szerint az AC Milan nem lesz képes megtartani Gianluigi Donnarmmát. A témával kapcsolatban a Juventus korábbi kapusa, Stefano Tacconi meghökkentő nyilatkozatot tett. Szerinte az ifjú hálóőr már a Juventus játékosának tekinthető, s megegyezett a torinói…..
Forza Juve *o* 2017.03.19 20:08:43
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az Inter trénere, Stefano Pioli az 1-0-ra elveszített derby után a játékvezetőt hibáztatta, aki szerinte két egyértelmű tizenegyestől fosztotta meg csapatát. A tegnapi mérkőzést Juan Cuadrado bombagólja döntötte el az első játékrész utolsó percében, de Paulo Dybala és…..
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
A Juventus tavaly érkezett középpályása egészséges önkritikáról tett tanúbizonyságot, amikor lényegében az őt kifütyülő szurkolók oldalára állt legutóbbi nyilatkozatában. A brazil futballista nem futotta élete szezonját tavaly, nemigen váltotta be a hozzá fűzött…..
Forza Juve *o* 2016.09.22 16:37:55
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
A Juventus a Newcastle középpályásához, Moussa Sissokohoz fog fordulni, miután a PSG tegnap kijelentette, hogy szerződést szeretnének hosszabbítani Blaise Matuidivel, ám ő nem csak az egyedüli opció. Tegnap este a Paris Saint Germain első embere, Nasser Al-Khelaifi egyértelműsítette a  Le…..
Az olasz sajtó értesülései szerint hamarosan lezárulhat Simone Zaza jövőjének kérdése, mert a Juventus elfogadta a Napoli 28 millió eurós ajánlatát a Torinóban kevés játéklehetőséghez jutó válogatott támadóért. A tavaly a Sassuolótól a Juventushoz igazoló Zaza szeretne…..
Forza Juve *o* 2016.08.24 15:32:08
én sajnálom...inkább Hernanest kellett volna erőszakkal,hogy már pedig mész és csá alapon eladni...csak a helyet foglalja a keretben és Zaza maradhatna...
korábban
@Rivendell: Te írtad még azt hiszem a Gabigolos cikknél, hogy mi van, ha kidől valamelyik támadó? Na most is lehet ugyanez és még csak egy (a bajnokságban és BL ben is tapasztalatlan) 19 éves Gabigolunk sincs.
A Santos elnöke, Modesto Roma nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy valójában csak az Inter és a Juve továbbított ajánlatot Gabigol ügyében, a döntésbe pedig nem kíván beleszólni a klub. A tehetséges brazil futballista a Serie A egyik legkomolyabb nyári igazolásának tűnt, azonban számos ellentmondásos…..
Forza Juve *o* 2016.08.23 13:18:54
@Ravanelli: Zaza nem megy el, meglatjuk mit hoz a tél...
Juan Guillermo Cuadrado ismét a Juventusnál focizhat egy 4 millió eurós kölcsönszerződés keretében, mivel nem sikerült a kezdőcsapatba verekednie magát Antonio Conte alatt sem. A Sky Sport Italia értesülései szerint a Chelsea kész elengedni a kolumbiai futballistát egy fizetett…..
Forza Juve *o* 2016.08.17 08:10:06
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus új, magasabb összegű ajánlatot tett a Zenit Szentpétervár középpályásáért, Axel Witselért, azonban még így is 7 millió euróval kevesebbet kínál a belga válogatott játékosért, mint az Everton. Witsel azt követően vált a…..
Forza Juve *o* 2016.08.01 16:27:09
@MdewC: inkább legyen unalmas,csak Pogba maradjon!:)
Angol lapértesülések szerint Ronald Koeman, az Everton frissen kinevezett vezetőedzője egyértelművé tette, hogy Axel Witsel a legfőbb célpontja a nyári átigazolási szezonban, akiért meg is tette 30 millió eurós ajánlatát.  Witsel sorsának alakulását az Everton és Chelsea csapatai mellett több olasz…..
Forza Juve *o* 2016.07.27 23:58:46
Hétvégén robbant a bomba, hogy a Juventus valóban komolyan gondolja, leigazolja a Napoli gólkirályát, Gonzalo Higuaínt, s a torinói klubot még az argentin támadó 90 millió eurós kivásárlási ára sem riasztja el. Onnantól kezdve szinte óránként érkeztek az újabb részletek, s mostanra mindenki biztosra…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint Gonzalo Higuaín tegnap átesett Madridban az orvosi vizsgálatokon és aláír a Juventushoz. A neten már keringenek fotók Higuaín vértesztjéről, amik tegnap készültek a La Moraleja klinikán a spanyol fővárosban. Beppe Marotta és Fabio Paratici is Madridban voltak…..
Az elmúlt huszonnégy órában számos fejleményről számoltak be olasz napilapok Paul Pogba kapcsán, és számos, viszonylag megbízhatónak tekinthető médiaforrás szerint a Manchester United közel áll a francia futballista megszerzéséhez. Mindazonáltal a Juventus vezetője, Beppe Marotta igyekezett cáfolni…..
Forza Juve *o* 2016.07.21 09:12:56
@Nathas: Ne erősítsük már az amúgy is baszott erős Realt-_- inkabb MU azok jövőre is, csak PLbe lesznek. Meg jo lenne jövőre eladni.
Paulo Dybala egy friss nyilatkozata szerint minimum 20 gólt szeretne szerezni a következő szezonban, valamint megszólalt Miralem Pjanićcsal kapcsolatban is.  A Juventus csapata éppen a felkészülési időszak egyik fontos szakaszát éli Ausztráliában, ennek az apropójából pedig a fiatal argentin…..
A Juventus egykori igazgatója, Luciano Moggi is megszólalt a távozás küszöbén álló Paul Pogba ügyében, s azt tanácsolta egykori klubjának, adják el az évek óta szinte folymataosan a pletykák főszereplőjeként szereplő francia középpályást, majd az érte befolyó pénzből…..