Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géza Kertész

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha hiszik, ha nem, Tímár Péter három év múlva hetven éves lesz. Már építészeti egyetemistaként fényképezett, képei kiállításokon szerepeltek. Előbb fotókollázsokat, szekvenciákat, képelemek ismétléséből, variálásából születő új képminőségekkel, kézzel…..
Az elmúlt években a Fidesz foglalkoztatáspolitikájának központi elemévé a közmunkaprogram vált. Ennek a foglalkoztatási formának az erőltetése azonban csak arra volt jó, hogy a kormány mindenhol dicsekedhet az alacsony magyar munkanélküliségi rátával. Az igaz, hogy jelentősen…..
Magyar valóság MTVA 2015.03.18 15:58:09
Hát igen, mi sem mutatja jobban a mai viszonyokat mint a milliárdokért, a mi pénzünkből átrajzolt köztévé, ami hatalmas bukással indult. Mit vártunk egy ilyen országban ahol ilyen vezetőink vannak?  ..
Elég rosszul indult a hetem, azzal kezdődött, hogy behivatott minket a főnök, hogy besározzon és kirakjon, csak mert én nem hódoltam be a hülyeségeinek.Hát nem jött be neki.Előzménye: egy vállalkozás élére kinevezték mint korábbi fejest, uniós támogatás nagy részét ellopta…..