Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Simple

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon I. Mindenki emlékszik, hol hagytuk abba, a véres hóban, ott, Havas fekszik, és az élet szó szerint folyik kifelé belőle, mert megbicskázta Ser Alliser Thorne és áruló bandája, köztük a kretén Olly, aki tulajdonképpen egy óra alatt zárkózott fel Ramsay és Joffrey mellé a sorozat legnagyobb…..
Captain Simple 2016.04.27 11:30:47
@Hüpna: Nem viatom, hogy balfasz vagyok, de csak azt a kettőt ismertem fel amelyik otthon maradt és az uralkodót ölte meg.
Az lehet, hogy semmit nem tudok a politikáról, a törvényekről vagy a bevándorlási szabályozásokról, és fingom sincs az alapvető ideológiai kérdésekről, de azt tudom, hogy az országot ellepik a kurva kanadaiak, és tenni akarok valamit ellenük. Basszuk halálra mindet! (Mr.…..
Captain Simple 2015.09.24 09:48:29
@huong: Ja, bár emlékeim szerint az orbáni doktrína azon része lett végül a konklúzió, hogy jobbá kell tenni a jövőt és akkor nem jönnek tovább, ez végül túl buzis volt és inkább tovább buzultak :)
Emberemlékezet óta zajlik a csata és a szájkarate az asztali számítógépek és a játékkonzolok felhasználói között, a téma annyira megosztó, hogy a vásárlók egyszerűen képtelenek közös nevezőre jutni, de a játékfejlesztők is egymás torkának ugranak időnként. Újra és…..
Captain Simple 2015.03.18 13:23:13
@Emmanuel Goldstein: Nem igazán értelek, nyilván akinek van konzolja az nem tart fent kifejezetten "gémer PC"-t (1-2 freaket leszámítva).

@bandee81: Igen, kompetitív FPS-t, csak PC-n. Nem véletlenül játszik külön a PC-s és a konzolos szcéna. Nem is tudom van e olyan játék amiben jobb eredményt lehet elérni konzolon, mint PC-n. Max. valami autós játékot tudok elképzelni, de azt is nehezen.
Captain Simple 2015.03.18 15:32:43
TL;DR;

@Emmanuel Goldstein: Abban azért remélem egyetértünk, hogy olyan szinten egyéni preferenciákra épül a választás, hogy nettó hülyeség összehasonlítani a kettőt.

Saját szempontjaim alapján egyből betámadhatnám a konzolos kortesbeszédet kezdve azzal, hogy egy "gémer PC" előnyeit nem csak a játékokban élvezed, hanem akkor is amikor 28 tab van megnyitva 3 böngészőben akkor a 29. jutyúb videó is úgy fog megnyílni, mint az első. Ha nem farokméregetős high-end pc-t építesz, hanem az optimális ár/érték arányra törekszel, azon is elfutnak a játékok csak mondjuk 500 fps helyett 400-al és elég akkor cserélgetni, amikor új konzol jelenik meg, stb., stb...

Ugyanakkor aki otthon már nem akar melóval foglalkozni, csak behuppanni a TV elé, betenni egy lemezt és gondtalanul játszani amíg hagyják, annak valóban hülyeség "gémer PC"-re költenie.

(ez a gémer PC is... ha az irodai gépembe betolnék egy combosabb VGA-t máris gémer PC-m lenne vagy fontos a világító alienfej gépház plexivel meg karácsonyfaizzókkal? )
Captain Simple 2015.03.18 15:55:21
@Emmanuel Goldstein: Örülök, így már nyugodtan repülök tovább a következő blogra :)