Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolphin Ügyvitel

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi bejegyzésemben (amely itt olvasható) már kiemeltem mennyire fontos, hogy mielőtt számlázó (vagy bármilyen más) programot választok, készüljön egy lista az elvárásaimról. Ígértem, hogy adok pár ötletet a lista összeállításához.   Íme, pár fontos kérdés, amit…..
A jól végzett munka gyümölcse az, amikor végre kiállíthatom számlámat az elvégzett munkáról. Tapasztalatom szerint ez a gyümölcs azonban sokak számára olykor „kicsit sárga, kicsit savanyú”, mert a számla elkészítése állandó gondot okoz. Sok olyan céggel találkoztam…..
Minden kkv életében eljön az a pillanat, amikor a vezetője úgy érzi, hogy cége napi működése már nem olyan szinten átlátható, mint korábban. Az addig jól működő folyamatok mintha bonyolultabbá és lassabbá váltak volna, a fontos adatok összegyűjtéséhez minimum 5…..
Napi munkánk során gyakran találkozunk olyan kérdésekkel amelyekről úgy gondoljuk, hogy talán szélesebb körben is érdemes lenne beszélni. Sok esetben ezek olyan ügyviteli kérdések, amelyek nem feltétlenül illeszthetőek be weboldalunk keretei közé, ezért arra gondoltuk, hogy…..
Ha nem erősséged a HTML, és CSS, esetleg azt sem tudod, mik azok, semmi probléma! A blog.hu gyári sablonjait egyszerű kattintgatással is a saját ízlésedre formálhatod, az alábbi módon. Ha mindenképpen egyedi sablont szeretnél, akkor csakis a saját felelősségedre kezdj neki, és feltétlenül legyen…..