Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tilsow

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
tilsow 2015.07.08 11:03:04
@toroktam: ha megnezed "Vacy" kerdeset, ott csak egy tantargy nem stimmel
tilsow 2015.07.15 10:03:05
@kkkkg: szól már a rádió?
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
tilsow 2015.03.18 11:12:18
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
tilsow 2015.03.17 09:01:50
köszi mindenkinek.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Gólemnek van rá lehetősége, hogy ezt számon tartsa neki valaki és ki is javítsák ha téved, de -már bocsánat- a bent lévők közül nem hiszem, hogy ezt mindenki olyan faszán észben tudja tartani, nyilván nekem is nehezemre esne szombaton azt mondani, hogy de szép szerda reggelre ébredtünk..