Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gnyoka

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gördülő káposzták vs. jugoszlávok I...
Gnyoka 2010.06.18 14:14:32
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Gnyoka 2010.03.22 08:22:42
Történhetett volna egy csomó minden a rangadók játéknapján, ehelyett igazából semmi nem történt. A semmi tökéletesen leírja a Roma-Milan-t, és bár szintén 0-0 lett a forduló egy másik rangadója, az Inter-Genoa azért egy klasszissal jobb meccs volt. Rangadót nyert a Juventus, de…..
Tavaly azért nyavalyogtunk, mert unalmas volt a bajnokság. Idén sem rágjuk le a körmünket, mert az Intert valószínűleg senki nem fogja utolérni, de a második helyen egymást előzgetők, és a középmezőny tömörsége miatt eszünkben sincs leszólni a Serie A aktuális szezonját.…..
Gnyoka 2010.02.10 14:35:15
@ericcartmen: húúú eric ezért még kapni fogsz popptól, mert akármilyen kutyaütő is valaki, ha az épp a mi kutyánk kölyke, nem szabad ilyesmit kívánni...;o) bár részemről is vihetnék
Gnyoka 2010.02.10 15:04:24
@ericcartmen: biztos, hogy marad, bírják őt valamiért. biztos szép a lelke, vagy ilyesmi...nem gáz, végülis elfér.
Felemás érzésekkel vágunk neki a szezon második felének, ugyanis rövidpályás kínai úszóbajnokságot megszégyenítő mennyiségű rekord dőlt meg, míg sajnálatos módon másfelé vette az irányt a liga egyik legjobb gólvágója, és szombatig teljesen másféle szezon nézett ki a…..
Csonka fordulót követő csonka poszttal zárjuk a Serie A eseménykövető naplóját. A nagy havazás miatt négy meccset halasztottak el, a lejátszott haton viszont született néhány olyan eredmény, ami mellett nem megyünk el, miközben készülünk még arra is, hogy a 2009-es évet is…..
2009-ben utoljára sorakozik fel egymással szemben 220 kocogó fogsor, és 440 begörcsölésre egyre hajlamosabb láb a Serie A-ban. Az év végén, ahogy az elején is, a Nazionale kék-fekete ülepét nézi a mezőny, és ez így lesz akkor is, ha a két csapat országos komaságára fittyet…..
Hasonló szakaszába lép az Európa Liga, mint a Bajnokok Ligája, és ahogy a nagycsoportban, úgy a középsősöknél is van néhány fent hordott orr, ami erősen lefele konyul a csoportkör kétharmadánál. Ne is menjünk messzebb, az egyetlen továbbjutásra álló olasz csapat (Lazio)…..
Pár napon belül kedződik a 2010-es idény, a héten viszont még az előző szezonnal foglalkozunk két poszt erejéig. A szezonválogatott mellett az év köcsögei is jönnek, mielőtt útjára indul a világ legélvezetesebb bajnoksága, de az első körben úgy illik, hogy a legjobbakkal…..
Gnyoka 2009.08.21 16:37:52
@horas: én mint rómadrukker és mint NŐ mondom neked, hogy tökre igazad van! Sensi egy nagy nulla az édesapjához képest, viszont úgy tűnik ezt képtelen belátni.
Rendhagyó módon nagyítóval kell keresnünk az elégedett csapatokat a Serie A 35. fordulója után, egyedül a Fiorentina számára alakultak maradéktalanul kellemesen az események, a firenzeiek maximum azért durroghatnak, mert nem kapott ki a Juve, így csak három pontra közelítették meg…..
Gnyoka 2009.05.16 18:41:23
@Great Cornholio: mert a tenisz nyilván sokkal érdekfeszítőbb. :oS pedig fél óra alatt 3-1, azért elég izgi...
Gnyoka 2009.05.16 19:13:57
@popp: na ja! csak hátul már megint kezdjük a bénázást. (szólt az ördög ügyvédje, már boccs)
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Gnyoka 2009.03.31 13:00:11
@sporttárs: nem késtél el! nálam a macskák réme No1.
Gyépésharc lesz a Serie A 29. fordulójának rangadóján, a gúzsba kötött kezekkel rajtoló sánta Roma fogadja a lábak nélkül érkező vak Juventust. Az Interre papíron könnyű feladat vár a tökutolsó ellen, de Mourinho valószínűleg viccnek szánt felállása azért rejteget…..
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Gnyoka 2009.03.18 15:19:22
A legutóbbi fordulóban rácsodálkoztunk, hogy talán a Milan a bajnokság legnagyobb esélyese, de az Inter azonnal a segítségünkre sietett. Amit nem tud sem a világválogatottként fungáló Milan, sem a Wagner-sorozatnál is unalmasabb Juventus, azt az Inter edzője nélkül, gyakorlatilag…..
A Bajnokok Ligája-sorsolás ismeretében nem árthat, ha mindenki – aki esetleg eddig nem így tett – a bajnokság felé fordítja a figyelmét. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a komplett olasz delegációt kinullázzák a nemzetközi mezőnyből, de ezzel bizonyára számolnak az…..
Ez itten kérem szépen egy összeharangozó. Vagy befoglaló, ahogy jobban tetszik. A 15. forduló eseményei mellett már a 16. fordulóról is szót ejtünk, előbbiben ugyanis kifejezetten izgalmas dolgok történtek, utóbbiban pedig kifejezetten izgalmas dolgok fognak történni (mégsem…..
A Bayern-Hoffenheim árnyékában cihelődik az olasz élvonal a 15. fordulóra. A forduló rangadója a Lazio-Inter, de újra örülhetünk (?) derbinek is, ezúttal Genovában feszül egymásnak a Blucerchiati Doria és a Rossoblu Griffone, de szinte minden mérkőzésen lehetnek izgalmas…..
Már csütörtökön elkezdődött a Serie A 12. fordulója, a Juventus ugyanis az olasz rögbi-válogatott (a jamaicai bobcsapat helyi megfelelője) torinói meccse miatt előrehozta a Genoa elleni meccsét, amit óriási meglepetésre nem Del Piero góljával nyert meg. Két érdekesnek…..
Két hete beindult a nagyüzem a Serie A-ban, most már zsinórban jönnek a rangadók, egymást érik az életről, s halálról döntő derbik. A hétközi játéknapon például egymásnak feszül a jelenleg legjobb formában lévő csapat (Fiorentina) és a legjobb formáját még keresgélő,…..
Most megint Ti jöttök, kedves olvasók és kommentelők, hogy letegyétek elénk azt a három darab (szak)értelmet, ami már a hétvégén felötlött Bennetek az Albánia elleni diadalt követően, de csak a mai mérkőzés alkalmával nyerte el végső formáját, melyben a köz elé kerülhet.…..
Az Inter és a Juve hasít az élen a Serie A harmadik játéknapját követően, miután Mourinhóék a jól startoló Torinót verték meg látszatra könnyedén, a Juventus pedig szardíniáról távozott az idén úgy látszik szokásosnak mondható 1-0-al a zsákban. Pompás feltámadást…..