Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kidkat

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten megvolt a műsor történetének kimaxolt csimboraszóba mártott non plus ultrával bekent mesterkéltségi mélypontja, a szigeti veszedelem, a falusi jelmezbál és a busójárás valami egészen zavarba ejtően kínos elegye, Az Este Amikor Luxiék Megmártóznak A Plebs Bűzében, de hálistennek egy…..
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...
Kidkat 2015.05.21 22:29:27
@Judit Szalai: A büntetőjog is különbséget tud tenni a szándékos emberölés, a halált okozó testi sértés, és az önvédelem között is. És bele sem néz a fejedbe. Egyébként nagyon távol áll tőlem minden erőszakos megoldás, de vélelmezem, ha megtámadnának, és kés kerülne a kezembe, akkor ijedtemben komolyabb sérülést okoznék a támadón. Ha azért támadna, hogy megerőszakoljon, Isten látja lelkem teljes erőből tökön is rúgnám. (megkockáztatom többször) Sosem értettem, hogy miért mossuk össze a jogos önvédelem, halálbüntetés, emberölés témáját.
Szergej mondja A pókokról 2015.05.09 18:19:15
..
Szergej mondja I Hate Monday 2015.03.16 16:33:13
A vasárnap tökéletes a kezdéshez. Mindenki a hétfőt, a hét első napját tartja az új dolgok kezdetéhez legjobbnak (...). Egy nappal a többiek előtt járni, akik csak haboznak és tétováznak, nem végeznek soha, semmivel... Blue Jeans ..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..