Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehoz Tamas

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit mást lehetne erre mondani: hajrá, Kitartó WizzAir utas! Tisztelt Tékozló Homár! Egy érdekes történetet szeretnék Önökkel megosztani, ami szerintem nemcsak velem fordulhatott elő, de én biztos, hogy végig is fogom vinni azt a megoldásig. 2017. februárjában az a gondolatom…..
A napokban sokakhoz eljuthatott a hír, hogy egy fiatalok körében népszerű alkalmazáson, a WhatsApp-on keresztül riogat egy álprofil, amely neve Momo. A főként 9-13 évesekkel kapcsolatba lépő Momo csirke testével, rémisztő arcával még egy felnőtt számára is ijesztő lehet, holott mi tudatában vagyunk…..
Kevés szabi, forró vagy éppen „túlklímázott” iroda, mindenki a strandon, mi meg a gép előtt – nem túl pozitív nyári gondolatok a munkahelyen. Szerencsére egyre több munkahelyen felismerik, hogy a dolgozóiknak nem ez a legkönnyebb évszak és mindenféle megoldással próbálják elősegíteni a lelkes(ebb)…..
Az élményajándékokra szakosodott cégek ritka jó lehetőséget nyújtanak mindenkinek, aki úgy szeretne ügyesen lavírozni a személyes és a személytelen ajándékok közti skálán, hogy ne nagyon lőhessen mellé, de összességében mégis kreatívnak tűnjön. Persze probléma így is akadhat, úgyhogy érdemes…..
Lehoz Tamas 2018.01.18 17:58:03
@A nick már létezik! válassz másikat!: Nem csak Magyarországon csinálják ezt. Velem az történt, hogy elmentünk az étterembe és amikor használni akartuk a kupont kiderült, hogy azt minimum 24 órával előtte jelezni kell nekik, hogy leellenorizzek. A kaját megkaptuk a kuponos áron de ki kellett fizetni. Majd mivel már nem volt alkalmunk elmenni újra, a kupon lejárt és buktam a pénzt.
A futárcégek virágkorukat élik a webshopoknak és a Magyar Posta rossz hírének köszönhetően, még úgy is, hogy sok a rossz tapasztalat velük. Annyiban védeném őket, hogy ez simán hibaszázalékban is összefügghet a megnövekedett forgalommal. Ahogy nekem az is belefér, ha a futár  a GPS korában nem…..
A visegrádi gyerek"rablási" ügy kezd egészen abszurd fordulatokat venni, már ha az abszurd a Bors esetében egyáltalán értelmezhető fogalom, hiszen nekik a mindennapok is egy másik valóságban telnek már évek óta, de ez most mindegy, van ez a visegrádi ügy. 1) Tegnap hajnal 3-kor az online, majd az…..
Lehoz Tamas 2017.09.27 13:30:26
@lalolib: már hogy ne lett volna migránsozás! Audiról és fekete furgonról írnak. Ilyet az egyszeri magyar paraszt szerint csak bűnözők használnak. És ugye bűnöző = a parasztok által migránsoknak nevezett egyének + Soros.
A leépítés mindig igazságtalan, mindig a cég kellemetlen átalakulását mutatja. Nagyon leegyszerűsítve az a feladat, hogy X főt, X Ft összegű bérköltséget meg kell takarítani. Főleg multiknál szokásosan a régiós vezetésben ülő „korrekt” döntéshozó nem ad szempontokat, csak ezeket célokat közli a…..
  „Úgy gondolom, a nők gyönyörűek – abszolút gyönyörűek. Azt hiszem, minden nő érzett már szexuális vonzalmat egy másik nő iránt.” Ezt Cameron Diaz nyilatkozta a Glamour magazinnak, majd később egy televíziós talkshow-ban a riporter kérdésére azt is elmondta, hogy volt már viszonya nővel. Mindez…..
Lehoz Tamas 2017.08.22 07:58:46
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: ne feledjük, egész fiatalságodat papok között töltötted majd elvettél egy férfinak kinéző, melletlen, alaktalan valamit, akit azóta is csak hátulról kapsz el. Ezért is harcolsz ennyire a melegek ellen, próbálod magadat meggyőzni. Most persze majd azt fogod válaszolni, hogy a nejed szépségkirálynő meg minden. Ezért azt javaslom, a következő kommentedhez linkelj egy fotót róla! Aztán majd szavazunk, hogy meleg vagy-e!
Lehoz Tamas 2017.08.22 15:33:49
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: micsoda szemöldök! Nem is tudtam, hogy ő férfi volt előtte! Most már minden világos.
Néhány héttel, hónappal ezelőtt az egyik Tinderrel foglalkozó posztomhoz jött egy komment, amelyben azt ecseteli a kommentelő, hogy a Tinder kb. maga a Sátán, és én is az vagyok, mert reklámozom és nem írok arról, hogy mennyire tönkre teszi az emberek lelkét. Most írok róla, de szerintem nem úgy,…..
Bár a  könyvszakma évek óta tudta, a közönség nagy része számára valószínűleg csak év elején derült ki, hogy komoly a baj az addigi legnagyobb piaci szereplő, az Alexandra birodalom házatáján. Akit a saga részletei érdekelnek, itt nézelődjön. Akinek viszont az a kötődése a témához, hogy valahol a…..
Tegyük fel, hogy éppen társat keresel. A célod, hogy megtaláld a társad. Találtál is valakit, akivel elkezdenél ismerkedni. A logikus az lenne, hogy mindent elmondasz, megmutatsz magadról, hogy megismerjen a másik. Ehelyett viszont a többség elkezd taktikázni, hazudozni, nagyot mondani. Lehet ma…..
Minden ügyfelem más, mint a többiek. Az életük nagyon eltérő. De egy dologban mindannyian azonosak. Társat keresnek, komoly kapcsolatra vágynak. Sok kérdés szokott felmerülni társkeresés közben. Tegnap például az a kérdés merült fel, hogy hol a helye egy nőnek?..
Lehoz Tamas 2017.07.27 11:16:39
@MaxVal BircaMan HJCD: igen, a magadfajta konzervatív keresztényeknél egy-két pofon simán belefér, biztosan Jézus is pofozta a nőket. Nálunk kultúrembereknél ez kevésbé járható út.
Továbbmegyek, én például azt sem hiszem el, hogy a nőknek a konyhában a helyük. Durva, mi?
A mindennapi munka során lehetetlen elkerülni a konfliktusokat. Aki emberekkel dolgozik, annak bizony vannak nézeteltérései is. Kikerülni nem lehet ezeket, de az tanulható, hogyan kezeljük okosan, konstruktívan a feszültségeket. Úgy, hogy abból ne csak mi jöjjünk ki jól, hanem a munkahelyi közeg se…..
Lehoz Tamas 2017.07.18 11:41:22
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Altalanossagban kijelenteni azt, hogy a dolgozok utalnak dolgozni, nem lehet. Sok olyan munkakor van, amiben az ember megtalalhatja magat es nem ki tudja tolteni a 8 oras munkaidot anelkul, hogy 6 orat forumozna.
Persze te ezt nem ertheted, mivel a veled egyutt dolgozok pont amiatt gyulolik a munkajukat, mert veled kell egyutt dolgozniuk.
Lehoz Tamas 2017.07.19 08:56:47
@Kondom Keselyű: meg akkor is baszogatni fogom, amikor majd O lesz az index foszerkesztoje. Mert az a nap is eljon majd...
Ahogy egyre több személyes konzultációt tartok, egyre inkább látom az álláskeresésnek azokat a személyiségből adódó nehézségeit is, amik azelőtt, írásban rejtve maradtak, vagy alig jelentek meg. Az egyik nagyon fontos dolog a célok meghatározása lenne, de ebben komoly…..
Lehoz Tamas 2017.07.14 13:16:37
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: akkor te megvalositottad az álmod! Egész nap forumozol, úgyhogy munka tuti nincs sok. Plusz bármennyi pénzt is kapsz ezért, forumozasert az sok!
Lehoz Tamas 2017.07.14 15:08:10
@MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes szóvívő: azelőtt a 8 órából 6-ot töltöttél kommenteléssel, most gondolom akkor a teljes munkanap a rendelkezésedre áll. Azelőtt ugye telefonos behajtó voltál, most mi az a munkakör amit nem végzel el?
Ha nem tartjátok be a csomagszabályokat, meg fogjuk változtatni - üzente utasainak a legnagyobb európai fapados. Biztos nem ok nélkül. Kétségtelenül nagylelkű a Ryanair jelenlegi kézicsomag-szabályozása, menő, hogy egy normális, plusz egy kicsi kézi vihető fel a fedélzetre, de ez meg milyen…..
Míg a halál el nem választ? Jóban, rosszban? Holtomiglan, holtodiglan? A jó házasság erről szólna, ez a házasság boldoggá és egészségessé is tenné a benne élőket. Azonban mindig van egy DE… 50-60 éve még nem is volt kérdés, hogy házasságban élni nem csak jobb, biztonságosabb, de társadalmilag is…..
Lehoz Tamas 2017.06.29 18:19:54
@Frady Endre: isten találta fel a házasságot? És mi a helyzet a húsvéti nyuszival? Ő mit talált fel? Mert tudod, hogy az is létezik...
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
Jus & Calzone Heti recept: Paella 2017.06.18 07:15:00
Ideje elkalandoznunk az egytálételekhez, méghozzá a csodás, megkerülhetetlen, kihagyhatatlan paella irányába. Ez a fantasztikus spanyol kaja mindenki szívébe belophatja magát egyszerűségével és formálhatóságával, hiszen gyakorlatilag azon múlik, mit teszünk bele, hogy mit is…..
Lehoz Tamas 2017.06.21 13:00:59
@dome613: Most mar mindent ertek! Szoval az a lenyeg, hogy a boltban olyan feliratu termeket vegyen az olvaso, amire az van irva, chorizo. Mindegy, hogy ez edes vagy pikans, csak legyen benne Pimenton es Ajo(nem mertem ezeket magyarul leirni, hatha az is mas).
Mert ugye van tobb mint 100 fele valtozata a Chorizo-nak Spanyolorszagban, ezek szerint barmelyik jo.
Es a latin-amerikai chorizo? Az is jo vagy az nem olyan chorizo, hiaba van az rairva.
Olyan állásinterjúért nem kár, ahol a felek nem voltak szimpatikusak egymásnak. Előfordul, és nem veszítesz semmit azzal, ha egy neked nem szimpatikus környezetbe nem kerülsz be. Néha csak balul sülnek el dolgok, de ez nem nagy baj: a kisebb késést megbocsátják, a kicsit elszúrt öltözéket is, ha…..
Lehoz Tamas 2017.05.04 09:17:57
@MaxVal BircaMan HJCD: megprobaltam megnyitni a linket, de a biztonsagi szoftver letiltott. Azt irja, az oldal egy ismeretlen orosz IP-re kivanja kozvetiteni az adataimat :D
Lehoz Tamas 2017.05.04 16:19:23
@MaxVal BircaMan HJCD: Meselj kerlek mitol ennyire sikeres az eleted, hogy az emberek 90%-a cserelne veled?

A 150 kg-os sulyod, a ferfinek kinezo feleseged vagy a szakmai sikertelenseged az, ami kiemel teged a tomegbol?
Amugy az "emberek" alatt a 10 millio Magyart erted vagy a 7 milliard foldlakot?
Sajnos a cím ellenkezője is pont ugyanolyan igaz, mivel egy tartósan stresszes munkakörnyezet akár éveket is elrabolhat az ember életéből. Mit tehetünk, ha azt érezzük, munkánk elszívja minden energiánkat? Szerencsére van megoldás. Számos kutatás bizonyítja, hogy a túlhajszolt, pihenés…..
Lehoz Tamas 2017.05.02 18:41:36
@MaxVal BircaMan HJCD: neked könnyű, napi 6-8 órát fórumozással töltesz, amellett nem sok idő juthat a melón stresszelni.
A kamaszok egy része kalandvágyból, megfelelési kényszerből éli meg első szexuális kapcsolatait. 14-15 éves korban még nem képesek felelősségteljes döntés hozni és érzelmi téren sem felkészültek erre. A felvilágosítást legalább 12 éves korban meg kellene kapni a fiataloknak, hiszen a 14 évesek…..
Lehoz Tamas 2017.03.20 15:46:05
@sas70: Igy van! Majd a pap bacsi bevezeti a fiatal fiukat a szexualitas rejtelmeibe, nem kell ide semmifele felvilagositas!
Lehoz Tamas 2017.03.14 12:37:59
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: had foglaljam össze: apád külföldre járó közgazdász volt a szocializmusban. Te külföldön tanulhattál felnőtt korodra már egy jól eladható nyelvtudás volt a birtokodban és külföldön is éltél. Ezek után mi lett belőled? Bukott vállalkozó, adatrögzítő karrierrel. 100 emberből 99 simán karriert épít ebből az előnyből. De neked a rántott hús már akkor is fontosabb volt.
Lehoz Tamas 2017.03.14 14:22:25
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: a rántott hús fontosabb volt= tanulás helyett már akkor is csak zabáltál, ezért lett a súlyod 3* akkora mint az IQ-d. Ezért lett belőled adatrögzítő amíg az voltál. Most munkanélküli vagy, mert még adatrögzítőnek sem voltál elég jó.
Lehoz Tamas 2017.03.14 14:50:09
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: oh, nem tudtam, hogy az adatrögzítői karriered még mindig hasít. Olyan feladatot kaptál már, hogy egyes szám első személyből kellett átírni valamit többes szám első személybe? Vagy ez csak senior-oknak adatik meg?
Movie Tank iZombie - 1. évad 2015.06.28 21:12:51
Kihalt városok. Az autópályák mentén kisodródott, elhagyott autók sora. A horizonton füstoszlop emelkedik a magasba. Halálhörgések. Hullák mindenfelé. A sötét zugokból előcsoszogó, eltorzult, rothadó fogaik között hátborzongató morgást kipréselő, élőhalott emberi testek.…..
Nemzetközi kitekintés rovatunkban egy portugál autókölcsönzőről próbáljuk lebeszélni az arra járókat. A portugál polip avagy NO drive on holiday! Történetünk okulásul szolgáljon minden gyanútlan Portugáliába készülő turistának. Kálváriánk első állomása a…..
Lehoz Tamas 2015.06.25 17:37:13
@Kulics: nem tudom, en mar lattam olyan parkolot, ami mondjuk be volt kamerazva, esetleg az or ralatott a kocsikra. Ez pedig sokkal biztonsagosabb.

"Az őr azért van egy parkolóban, hogy a parkoló díjat beszedje. Slussz." - Ez meg olyan tipikus magyaros hozzaallas. Erdemes azert ezt megnezni egy fejlett orszagban.
Lehoz Tamas 2015.06.29 09:43:40
@Manyecska: Irtal-e mar ertelmes mondatot eletedben?