Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norma Bontó

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy a homoszexuális kisebbség nem a társadalom szíve csücske, senkinek nem újdonság. Mi, melegek ezzel nap mint nap szembesülünk. Hiába van ma már szinte minden sorozatban LMBT karakter, és hiába javult a szexuális kisebbségek megítélése, továbbra is a meleg fiatalok körében a legmagasabb az…..
Norma Bontó 2017.01.26 18:49:48
@Félmeztelencsigazokni:
Ezt két éve még így gondoltam én is.
Szerintem nem kötelező/illendő senkinek sem outolnia, semmilyen családi/baráti kapcsolatban.
Maga méri fel mindenki, mit kockáztat vele.
Azonban úgy hondolom, hogy állást foglalni kutya kötelessége az érintettnek, outolás nélkül.

Gondolok buzi viccekre. Nem nevetni, vagy akár felhívni a figyelmet tá, hogy nem is vicces.
Csak példaként.
Gyakran hallom, olvasom mindenféle fórumon, hogy azért van annyi buzi, mert mutogatják a tévében, ezért manapság divat annak lenni. Természetesen vitába lehet  – és talán kell is – szállni ezzel az állítással, de szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot a témában...
Norma Bontó 2017.01.17 13:50:57
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ügye nem baj, hogy már a legelejétől csak szórakozom veled?
Norma Bontó 2017.01.17 18:54:40
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ez gyenge volt, kisanyám, tudsz te jobbat is!
Ne símogass, addj bele apait anyait! Már kezdtél belejönni.
Norma Bontó 2017.01.17 21:01:36
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

A leginkább azért kuncogok, mert sejtésed sincs arról, ki vagyok, mi lehet az orientációm, de csak mert elfogadó vagyok a homoszexuálisokkal szemben, máris egy vagyok közülük.

Holott nagyon messze jársz tőle.
Eléggé más skálán helyezkedem el, mint amit akár a blog, akár te képviselsz.
Kezdjük egy gyors felméréssel. Tegye fel a kezét az, aki a mai napig szokott papír alapon levelezni rokonokkal, barátokkal. Akár képeslapot küldeni nekik. Jó, most az tegye fel a kezét, aki a telefonnal/digitális fényképezőgéppel készített képeinek legalább 5%-át elő szokta hívatni. Tegye fel a…..
Vendégszerzőnket, Rolandot, megihlette a Jobbikos polgármester, Toroczkai László legújabb ámokfutása. Az alábbiakban az ő írását olvashatjátok: Végre valaki kiáll a hagyományokért, megvédi az országot a legnagyobb válságoktól. Ásotthalom ugyanis betiltotta az összes müezzint és az összes…..
Norma Bontó 2016.11.26 13:45:55
@Andre1bp:
Ez így vhogy nem stimmel.
Amennyiben áttételesen tudta meg, akkor semmiféle "propaganda" nem volt.

És ott van még a bizonyítás kényszere a rendőr részéről. Rendeletet mikor, hol, hogyan nem tartotta be az illető.

Hacsak nem direktben tesz ajánlatot a rendőrnek, nem látom, hogyan bizonyítja a rendőr.
Norma Bontó 2016.11.26 17:56:32
@Andre1bp:
A bíróságon én ezt kiröhögném, mint bizonyíték.
Különben is: amennyiben ez elegendő lenne a propagandához, akkor a bejegyzett élettársi kapcsolatot propagandálták, amit meg ügye nem tilos.
Norma Bontó 2016.11.26 20:06:24
www.njt.hu/njtonkorm.php?njtcp=eh1eg8ed9dr8eo1dt0ee1em6cj3bx4cf1cb0bz3bw0ca1d
3.paragrafus:
Kihirdetést követő napon lép hatályba, majd azt követő napon hatályát veszti.

Már nincs is hatályban.
Igazi trollkodás az egész!
Valami biztos van a levegőben, hogy a vallásos-konzervatív oldalon, az elmúlt napokban ilyen felkapott téma lett a melegházasság. Alig ült el a por a Lipóti pékség aláírásgyűjtési botránya óta – amiről közben a homofób kezdeményezés hazai támogatója is nyilatkozott –  most Böjte Csaba, ferences…..
Norma Bontó 2016.11.25 16:30:28
@Melegedő:
Már akartam jelezni, hogy érdemes lenne bemutatni, hogyan lett szépen kiüresítve jogilag a bej. élettársi kapcsolat.

Azzal nagyon egyettértek, hogy a templomi házasság és az önkormányzati házasság egészen mást takar.
Csakhogy olyat nem ismerek, aki templomit tartott volna, polgárit meg nem.

Jól tudom, hogy a katolikus egyház szerint egyszer lehet csak házasodni? Válás nincs. Tehát második házasság csakis polgári lehet.

Javítsatok ki, ha tévedek!
Freud szerint minden ember életében van egy olyan életszakasz – rendszerint fiatal korban –, amikor mindkét nemhez vonzódik. Ezzel szemben sokan vélik úgy – hetero és meleg oldalról egyaránt –, hogy biszexuális állapot valójában nem létezik. Amit pedig annak gondolunk, nem más, mint egyszerű…..
Norma Bontó 2016.11.21 18:18:57
Ma van az Előbújás Világnapja, azaz a Coming Out Day. Ha egészen idáig csak a megfelelő alkalmat kerested arra, hogy másságodat felfedd a körülötted élőknek, akkor szólunk, hogy MOST érkezett el az a pillanat. (El ne szalaszd!) Mivel az előbújni vágyó melegeknek már nagyon sok hasznos tippet adtunk…..
Norma Bontó 2016.11.12 19:16:18
@Jakab.gipsz:
Ez mennyire szar hasonlat!

Gondolom a vak emberről sem tudod, hogy vak, egészen addig, amíg el nem árulja neked.

Egy nem heteró sok okból avathat be valakit.
Például unja az állandó kérdezősködést, mikor lesz már pasija, meg a számára szervezett randikat, miközben már egy éve a barátnőjével él.

Akár azért is mondhatja el egy ismerősöd, mert a közös programra ő is vinné a párját, mint a többi barátja, csakhát éppen egy másik csajt.

Kolléganőd azért avathat be, mert unja, hogy szinglinek nézik, akit a céges bulikon össze akarsz hozni a frissen elvált kollégáddal.

Sorolhatnám még.
Az egész sajtó azon pörög, hogy Terry Black lebuzizta Vona Gábort. Újra. Mi, melegek, már régóta tudunk Terry Black listájáról, amin a homoszexuális és egyéb “erkölcstelen” dolgokba keveredett politikusok nevei szerepelnek, de ez másfél évtizede már a heteroszexuális közvélemény előtt sem rejtély.…..
Az Amerikai Egyesült államok új elnöke: Donald Trump. Remélem, ezzel senkinek nem mondtam újat. Az elmúlt hónapok során rengeteg cikk foglalkozott a két jelölt hátterével és céljaival, így ezekbe nem mennék bele. Mivel buziblog vagyunk, így mi most csak az LMBT embereket érintő kérdésekre fogunk…..
Norma Bontó 2016.11.11 09:26:19
@Scott Tenorman Must Die:
Én is hiányoltam a posztból a lehetséges külpolitikai és világgazdasági összefüggések elemzését.
Hihetetlen, hogy egy melegblog első gondolata a melegeket érintő lehetséges változások.
A kép a Száll a kakukk fészkére című filmből származik Azt már eddig is tudtuk, hogy az Amerikai Pszichiátriai Társaság 1973-ban törölte a homoszexualitást a mentális és érzelmi betegségek listájáról. Ennek előzményeivel és következményeivel rengeteg cikk és kutatás foglalkozik. Na de ki tudja,…..
Lassan egy év telt el azóta, hogy a fővárosból visszaköltöztem a szüleimhez, vidékre. Mondanám, hogy ezalatt az idő alatt rengeteg új tapasztalat ért, de ez “itt falun” annyira nem jellemző. Kétségtelen viszont, hogy az eltelt hónapok némiképp árnyalták a korábbi látásmódomat. Írtam már cikket…..
Volt egy kis szabadidőm, ezért a kommenteket olvasgattam, és egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy szeretnék beszélni azokról, akik bedőlnek az álságos és undorító propagandaszövegnek, amivel a homofóbok előszeretettel takaróznak. “Tőlem azt csinálnak, amit akarnak, csak ne tudjak róla!” vagy…..