Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Your Nightmare

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagyon rossz képvicceknél csak a nagyon rossz, ráadásul meglepő tematikájú képvicceket szeretem jobban. Na, ez pont ilyen, az állami sarcolás nem szokott csemegtémája lenni az online agyrohasztóknak, erre tessék. A megoldás persze       Felajánlom…..
Még gimnazista évek alatt jártam rendszeresen a Művészetek Völgyébe. Sátorral, persze. Akkoriban még nem volt annyi melegvizes szálláshely, mint most. A hideg víz meg igen rosszul esett. Ezért inkább két 1,5 literes flakonba töltöttem vizet, és a saját napelemes rendszerem…..
Your Nightmare 2008.09.11 16:07:20
XD
Van az a fajta olvasó, aki beküld egy szóviccet, taskot vált, refresh, még nem tették ki ezek a szemetek, dögöljenek meg, kommentel egyet, hogy "ezdeszar-bezzegazenyém" és annyi. Aztán van az a fajta, aki ilyenkor nem adja fel, kitalál valami újat, és elküldi azt is. És van…..
Van egy tényleg megmagyarázhatatlan, de köreitekben annál népszerűbb viccfajta, a Humphrey Bogár-Audrey Tatu-Bodri Hepburn-iskola. Ha jól értem, ebbe a kegyetlen istállóba tartozik E.D. ""vicce"" a remegő kézzel is ügyesen ostorozó akciófilmkirályról, én…..
Your Nightmare 2008.09.08 18:58:49
A hörgés és a "vizet!"-kiáltások mellett Hancu a "paradigmaváltás" szót próbálta kipréselni elkékülő ajka között, de elkésett. Egy név nélkül, de igen sűrűn levelező - értelmiségi! doktor! - levelezőnk ugyanis bevitte a gyilkos csapást. Micsoda pocsék…..
Bigyóblog Szolgálati közlemény 2008.08.04 21:57:52
Elmentem nyaralni. Egy ideig kevesebb poszt lesz...
Ilyesmiket kívántunk Zicónak, miután leesett ennek a tenyérbemászó képviccnek a megfejtése. Persze a mi bajunk, mi piszkáltuk föl az embereket, hogy ilyeneket küldözgessenek. C'est la vie...
KisRizsa ugyan szabadkozott egy sort a levelében, hogy mennyire gyér lett a képviccének megvalósítása, de szerintünk egyrészt a Paint-alkotások tengerében ez határozottan jó, másrészt meg tartalomhoz a forma. Vagy valami hasonló. Na és mit csinál éppen a hivatalos magyar Jack…..
Your Nightmare 2008.08.12 14:27:58
Először is elnézést, hogy a hülye doppingolimpia miatt az utóbbi napokban kevesebb időnk volt a blogra, többet ilyet nem teszünk, vonatkozó nézeteim Az év pofátlen hazugsága a cáparuházás címmel olvashatók a Bem Epó blogon. De elég is legyen ennyi az unalmas, sporttágyú…..
Your Nightmare 2008.08.11 15:16:38
Végre kiderül, hogy ki az a titokzatos nő Danny apja mellett a fotókon, Monica átszervezi az egész casino életét, Rihanna rázza majd a kis popsiját, és az ínyencek kedvéért Mary is odébb pakol pár dobozt, atlétában. Samantha bátyja elment, de mégse, amire nyomós oka van, és a…..
Your Nightmare 2008.08.03 18:15:44
 Azta. Ha agysejtjeink 97 százalékát nem vesztettük volna el örökre a hétvégi, Index-születésnapi, politoxikomán pikniken, összetettebb reakcióra is képesek lennénk, de így nem. Ezért most csak annyit mondanánk, hogy a Pedrofon együttes száma, amire kutya_zzr hívta fel a…..
Szívünknek különösen kedves alfaj a kétnyelvű szóvicc, nem beszélve az idegen nyelvűekről. Most nemzetközi fájdalomkoktél következik. Tulok írt ugyanis egy levelet, aztán beleolvastam a kommentekbe és egy csodásan rímelő példányt találtam FunTom pennájából.Megtörtént…..
Your Nightmare 2008.06.25 17:10:50
LOL
Bigyóblog Áldigitális óra 2008.06.25 13:51:00
Kinézetre olyan, mintha digitális lenne az óra, közben teljesen mechanikus. Kattints a videóért.   Via Gizmodo..
Bigyóblog Hordozható kartonasztal 2008.06.21 10:34:00
Akkora, mint egy aktatáska. Bárhova magunkkal vihetjük. Aztán ha úgy tartja kedvünk, asztalt hajtogatunk. Via Inhabitat..
Your Nightmare 2008.06.21 14:49:55
Bigyóblog Kés, villa, lámpa 2008.06.18 08:11:00
Bulikban használt műanyag késekből és villákból készítettek lámpákat fiatal dizájnerek. Igazán környezetbarát. Via Inhabitat..
Egy hét múlva mutatják be a világ első forgó felhőkarcolóját. A toronyház Dubajban épül. A Rotating Tower 59 emeletes lesz, kilencven perc alatt teljesen megfordul tengelye körül, mindegyik emelet külön mozog majd. Tavaly júniusban kezdték meg az építkezést, a tervek szerint…..
Légycsapó.Via Belenko..
Your Nightmare 2008.06.17 08:13:54
Állandóan meleged van, zavar, hogy a pólód meg vizes? Mi lenne ha olyan pólót húznál ami ezt kiemeli, sőt stílusossá teszi az egészet? Elkészült, rendeld meg és még tetszeni is fogsz a közönségnek. Behance..
Your Nightmare 2008.06.15 18:21:37
NademármostkomolyanMIÉRT. Beyoncé Knowles Deréon nevű divatháza a felnőtteknél kizárólag akut ízlésficammal rendelkezőknek tervezett eddig, de most betört/be akar törni a gyerekruha piacra is, hogy minden 3-8 évesből miniatűr ribancot csináljon. (Oké, lehet, hogy élesen…..
Hiánypótló, persze lehet, hogy rajtam kívül mindenki látott már ilyet. Akármilyen kicsi is a dobozos üdítő, nem mindig tudom egyre meginni. A kiegészítő utazáskor is hasznos lehet. Vagy nyáron, sörözésnél.Via CoolestGadgets..
Your Nightmare 2008.05.29 21:12:14
Ne próbáld ki otthon! :)Via CrunchGear..
Az ember gondolkodó lény voltán, óhatatlanul belebotlik olyan megmagyarázhatatlan dolgokba, amik túl logikusak ahhoz, hogy véletlenek legyenek. Idővel ezek vallásokat szülnek, horoszkóprendszereket készítenek belőle stb stb.Most egy ismerőssel történt valami olyan amitől kirázott…..
Újabb rövid történettel bizonyítjuk, hogy lekoptatni gyorsan és barátságosan is lehet. Ilyenkor hazudni is ér. De mér van az, hogy mindig szakításkor leszünk túl jók a párunknak? Sziasztok! Gondoltam én is megosztom veletek az egyik élményemet, tessék tanulni belőle.…..
A windsori Legolandben építették fel a világ legmagasabb Legó-tornyát. A félmillió kockából épült torony 30,4 méter magas (csak kicsivel alacsonyabb egy tízemeletes panelháznál, nagyjából a nyolcadik emeletig érhet). Az eddigi legmagasabb torony 29,3 méter magas volt.Via Dvice..
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..