Regisztráció Blogot indítok
Adatok
addictsheep

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berendelte a bevezető pilot epizódot a 24: Legacy című sorozatból a Fox, idén el si kezdődik a forgatás - írja a 24spoilers.com. A hírt Dana Walden és Gary Newman, a Fox Television Group elnöke és vezérigazgatója jelentette be. Az új széria készítői a 20th Century Fox Television, az Imagine…..
Június 12-én folytatódik az online videókölcsönzőből a szórakoztatóipar nagyágyújává előlépő Netflixen a női elítéltekről szóló Orange Is the New Black. A széria igen népszerű, és nemcsak a szabadszájú női szereplői miatt, hanem mert a sajátos bűnözőhumorról…..
addictsheep 2015.04.11 05:05:35
szirszarjaim Klasszikus szóköz 2015.03.18 08:00:00
A Lego Classic Space-gyűjteménye révén már többször itt szerepelt Groovebird nem állt le, január végén két új szerzeményét küldte el - ezúttal a Hold árnyékos oldalán fotózva, viszont szokás szerint szöveg nélkül, mert írni nemigen szeret a dolgairól, így az irigykedésen…..
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..