Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putnoki

424 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Újkenéziek! Az utóbbi időben többen megkerestek azzal a kéréssel, hogy szeretnének egy kicsit nosztalgiázni, ezért tegyem elérhetővé azt a pár évvel ezelőtt készült fényképes beszámolót, melyben akár képviselőként, akár polgármesteri munkám során, együtt olyan nagyszerű eredményeket értünk…..
VÉSZ – VESZÉLYHELYZETI ÉRTESÍTÉSI SZOLGÁLTATÁS MOBILTELEFONRA A katasztrófavédelem veszélyhelyzeti alkalmazásáról Okostelefonokra és táblagépekre készített, országosan bárki által ingyenesen elérhető alkalmazást a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A 21.…..
MEGHÍVÓ A Felső-szabolcsi Vízgazdálkodási Társulat 2013. szeptember 16.-án 11:00 órai kezdettel RENDKÍVÜLI KÜLDÖTTGYŰLÉST tart melyre T. címet, mint a társulat küldöttjét a 2009. évi CXLIV. Tv. 25. §. (1) és (2) bekezdése értelmében ezúton meghívom.   Az…..
ÉRTESÍTÉS   A KISZI – Újkenézi Általános Iskola vezetősége értesíti a tisztelt szülőket és a tanulókat, hogy 2013. augusztus 28-án (szerdán) 11:00-től-13:00-ig tankönyvosztás lesz az iskola épületében. Az ünnepélyes tanévnyitó 2013. szeptember 02-án (hétfőn)…..
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tájékoztatója a gázvezeték-sérülések megelőzéséről   Tisztelt Újkenézi Lakosok! A lakókörnyezetünkben már több évtizedes múltra tekint vissza a…..
  Véradás kedden a Faluházban     Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt holnapra (2013. május 14)   13 órától 16 óráig véradást szervez a Faluházban.   Önkormányzatunk kéri Újkenéz lakosságát, hogy az ingyenes…..
Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2013. május 11-én Tornyospálca - Mándok állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen feltüntetett vonatok menetrendje módosul, illetve ezen állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek, a sötétített…..