Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merose

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Elhízás 2013.07.20 15:17:54
A kövérek állítólag ugyanolyan emberek, mint mi, normálisak. Ugyanúgy örülnek, bánkódnak, félnek, remélnek, szeretnek... Sőt, sokak szerint kedvesebbek, megértőbbek is nálunk, egyszóval joviális figurák, egészen addig, míg el nem pusztulnak valamiféle keringési…..
Mert mi mind szépek vagyunk. :D  Minden ember szép, még a kapafogú, foghiányos, pár hajszállal rendelkező, kövér, elhízott, rettentően sovány, nagy orrú, átlagos és modell testalkatú emberek is. Nem számít, mit mondanak mások. Úgyis mi magunk döntjük el, szépek vagyunk e.…..
Ha most látnál, elcsodálkoznál. Itt ülök, a legeslegmagasabb hegy legmagasabb szikláján, ugrásra készen. Kezem-lábam görcsösen megfeszül az izgalomtól, nehezen tudom elengedni a szikla kiszögellésit. Aztán, amint lassan eleresztem őket, a testem elernyed, és kellemesen…..
Könyves & Írói blog Tavaszváró 2015.03.15 13:20:56
 Egész héten borult volt az ég, és bár nem esett, mindig esőillatot éreztem, akárhányszor kiléptem az ajtón, vagy szellőztettünk. A szellő enyhén fújdogált, hol alábbhagyva, hol felerősödve zúgásában lomhán görgette maga előtt a nagy, sötétszürke felhőket. A fák…..
A Gondolat virág éppen termékeny talajra hullott. A gondos eső jótékony vízcseppjeinek hatására szárba szökkent. Nőtt, növögetett a zsenge szár, a Nap melengette, a Szél fúvása megerősítette, az Eső továbbra is öntözgette. A Gondolat virága lassan kibomlott védelmező…..
Hogy miről fog szólni a blogom? Röviden csupán ismételni tudom azt, amit a blog leírásánál olvashattok. Bővebben: Régóta szerettem volna már egy blogot, és evidens volt hogy az írásaimat fogom megjelentetni rajta. Ez gyakorlásnak is beillik, hisz mégis jobban odafigyelek a…..