Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spreewald

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem a héten lesz Fábry-só, de nem, ma a Jó reggelt Vietnam!-on szórakozhatunk és a hiperidétlen Robin Williamsen. Mondjuk ebben a filmben kevesebbet idétlenkedik, inkább igazmond a háborúról és szerelmes (RTL, 21:15). A TV2 a sokkal versenyképtelenebb A…..
„Fábry megalázta Kelemen Annát”. „Kisípolják az obszcén szavakat”. Ilyen szalagcímekkel volt tele a bulvármédia az utóbbi napokban. Mi speciel a „Műpénisz a Barátok közt után” és a „A szadista Fábry Sándor eldöngette Kelemen Annát”…..
Spreewald 2006.11.10 10:27:20
Én például már a körömágyam is kirágtam, aludni se tudok éjjel, csak forgolódom, ide-oda vet az ágy, és közben az jár a fejemben, hogy mégis ki lesz Stohl Buci partnere a Szombat esti lázban. Kinek a csillámporos dekoltázsáról álmodnak majd a vízvezeték-szerelők és az…..
Ezen a héten indul a Szombat esti láz második szezonja, és ezt a jeles eseményt mi mással ünnepelhette volna meg a bulvármédia, mint hogy nyilvánosan levágják Stohl András haját, és az egész procedúrát a címlapokra teszik. (Remélem, a Tv2 ezúttal ráérez a trendekre, és Viva…..
Spreewald 2006.11.07 08:35:53