Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azakineknevétnemmondjukki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A németeket a precizitás és az alaposság mintapéldájának tartják mindenhol. Úgy tűnik azonban, hogy az Európai Unióval a balkáni kókányolás is bevonult a Bundesrepublikba. Ennek bizonyítéka ez a néhány kép, melynek forrása egy német fórum. Az, hogy a tuningolók egy régebbi…..
Belsőség Jó, ha van Panthenol 2008.05.09 15:11:00
A Fiat eltökélte, hogy végre kiaknázza a Ferrari ismertségét, így itthon is lesz „Ferrari Racing Days”, ahol a képen égőhöz hasonló F430 Challenge autók versenyeznek majd, augusztus legvégén. Talán nem szándékosan gyújtották fel az autót az újságírók előtt; a…..
azakineknevétnemmondjukki 2008.05.10 08:46:37
Te gyerekek kik a francok ezek a stohl meg meg ez a másik picsa akiről most páran vitatkoznak? de tényleg pár év kimaradt a tv-zés történetéből amióta kibasztam az ablakon... De kezdem már azt érezni hogy ugyanmár mi a f@sz az a totalcar?! ma beadnak valami erőlködést fél 11-kor, még csak meg sem próbálok bejutni a szomszédhoz hogy megnézhessem, asszem nekem is jobb lesz... A ferrari meg sosem érdekelt, mint ahogy más olasz kocsi se.
Belsőség Ráncot vet az erő 2008.05.09 01:42:00
A sebesség vágya egyidős az emberiséggel. Folyamatosan igyekszünk mind kijjebb tolni határainkat. A szárazföldi sebességvadászat egyik legextrémebb módja a negyed mérföldes gyorsulás. Itt a száguldás vágyát megfejeli az "erősebbik-kutya-baszik" zsigeri kényszere: le…..