Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pussy K

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsani az első olvasó aki küldött nekünk valamit az OurStyle rovatba (köszi, köszi). Leírta, hogy ezt a szandál - ami a személyes kedvence idén - télen szerezte be az ebay-en. Nagyon kiváncsi a véleményetekre és arra, hogy mennyire tetszik Nektek. Egyébként Tsumori Chisato japán…..
Pussy K 2008.07.04 12:21:21
bon voyage Bermuda június 2008.06.13 20:37:27
Hát júniusban kérdés nem maradhat megválaszolatlan uh lássuk az elmaradásokat:Igen, visszaköltöztünk a szobába,így most vagyunk páran, az orosz, az azbeszt és én első körben, néha kiegészülve Johnnal és az orosz sri-lankai pasijával.Pont ma derült ki hogy a szoba amire 4…..
bon voyage premier előtti vetités 2008.06.03 11:29:00
Hi,Aki nem tudná, a héten mutatják be a keksz és new york filmjét, mondtam Dj Qnak hogy készséges leszek vele nagyon ha szerez nekem premier előtti jegyet, de egyenélőre még nem történt meg, illetve emlegette hogy Chloé, Nina és Pussy K is tartozik neki a forma 1 bulirol…..
bon voyage cork 2008.05.16 11:09:00
túl vagyunk írországi kalandunkon. csodás kis miniszünidő volt. természetesen minden gyönyörű és hihetetlenül zöld, dús pázsit kamillavirágokkal és sárga kankalinokkal. ami a legjobb volt viszont írországban, azok az írek. örökre szívembe zártam őket. érdek nélkül…..
Pussy K 2008.05.26 09:35:09
coconutsoup@hotmail.co.uk cimen vagyok elerheto a chat-en. Ez a legujabb szorakozasom, bar Myers kezd belemfaradni, mer' allandoan chatelni akarok. :-))) Tenyleg vicces!!!
bon voyage Bermuda X.hónap 2008.04.30 21:58:00
Először is mindjárt itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse ám!!!Itt a szobatársam éppen orosz népmeséket néz a laptopján, csak úgy üvöltenek a málcsikák, tuti megbolondulok!Bevallom követni sem tudom a rengeteg tervet ki merre mikor kivel utazik,de ha jól veszem ki…..
bon voyage nyári tervek 2008.04.24 10:22:30
Hi,Szerintem mindenki rég irt, de majd szolok nekik, hogy szedjék össze magukat.Kezdjük tervezni a nyarat, ugy néz ki pünkösdkor megyünk borozni Badacsonyba, majd juliusban vitorlázni, ezúton is köszi pussy k-nek aki megszervezte.Rolam annyit hogy elbuktam a nagy dealt a mult héten, és…..
bon voyage Lakásátalakítás 2008.04.08 11:30:00
Szia!Már elég régóta tervezgettem, h átalakítom a kecót, mert nem felelt meg mindenben az amúgy elég magas elvárásokkal rendelkező ízlésemnek. :-))Kapóra jött, hogy bezárták a törökbálinti KIKÁT és iskerült elég jutányos áron beszereznem két csillárt. Ez meglódította a…..
bon voyage Sielés beszámoló... 2008.03.18 16:40:21
Hát elmentünk sielni, nagyon vicces volt, sokat nevettünk. Ott kezdödött hogy eleve 2 kocsival két különböző időpontban indultunk, mi reggel mentünk, Judy, Vikka, Bence és én. Mivel az én kocsimon nincs siléctartó, igy kölcsön kértem ilyen mágneses izét, amit többször…..
Pussy K 2008.04.08 14:43:59
Szóval:annyi maradt ki a kis élménybeszámolóból, hogy volt egy elég komoly veszekedés közöttünk. Illetve valójában köztem és DJ Q között.
A dolog úgy indult, h a vacsinál hiába kértem PussyE-t és NagyVikit, h ne gyújtsanak rá az asztalnál, nem igazán vették figyelembe a kérésemet. Az még hagyján, h 50-50 volt a dohányosok és nem dohányzók aránya, mégis cigis asztalhoz ültünk. (Komolyan nagyon várom, h kitiltsák a cigit minden szórakozóhelyről, mint nyugaton sokfelé.) Szóval az kicsapta nálam a biztosítékot és elbaszta az estémet. Pár napja DJ Q már meg volt rám sértődve és aznap este már nem hagytam szó nélkül. Üvöltözés lett a vége és mivel senki sem állt ki mellettem, nálam sírás lett a vége. Elhangzottak olyanok is, h nem fogadom őt el és nem is szeretem igazán. Persze ezek nagyon rosszul estek. A sírás megtette a hatását és utána higgadtabban megbeszéltük a dolgokat. A vége persze az lett, hogy kiscsoportosan már előkerültek a valódi érzelmek és vélemények. Szinte már úgy tünt, h nekem van egy kis igazam...ez elégtétel számomra, de nagy tanulság is egyben, h sajnos nincs iagazi őszinteség (még) köztünk és nem merjük megmondani a valódi dolgokat egymásnak. Persze vannak ennek is okai, de mégis úgy érzem, h érdemes néha borítani a bilit és tiszta vizet önteni a pohárba. Sokkal jobb a végén. Be kéne látni, h jót akarunk egymásnak (én biztosan, ezt merem mondani) és hiába fáj az igazság, muszáj legalább magunkkal őszinték lenni.
Azért nem múlik el nyomtalanul ez az este....
bon voyage Húsvét 2008.03.23 01:46:00
Szóval itt az a szokás járja hogy Húsvétkor - a megszokott, ámbár Istenbocsá' kevéssé kedvelt népszokás helyett (lásd:Faterom a szódásüveget a  fröccs készítése helyett a takaró alá spriccelésére pazarolja hajnal 10.kor)-a helyi lakosság sárkányt…..
Pussy K 2008.03.25 14:07:35
Kellemes Húsvétot nektek is!
Kicsit korán jött, állítólag 100 évente esik egybe Húsvét a teliholddal, no meg a tavaszkezdettel. Ennek örömére az ország egyik felében havazás (Normafánál lehet sielni), máshol meg viharos erejű szél, eső és néhol jégeső köszöntötte az ünnepet. Szóval sárkányeregetésre egyenlőre még nem térünk át, mert szegény gyerkeket kifújná a szél egész Bermudáig....John-t meg okítsad a szép, magyar szokásokra, nehogy szégyenbe maradjon majd ha hazatelepültök. :-)))))))))))))))))))))

Szerencsére a tavaszi borfesztivál szervezői megpróbálták fincsi borokkal javítani a szitun, ami sikerült is. Mi is kint voltunk 6 új borral, amit az aussiktól és a kiwiktől hozunk be. Elég jók, főleg klassz, h majd dolgozóiban is meg lehet majd venni őket.
Csúnyán beb****tunk, mert bort pálesszel öblítettük.

Ez azért volt kellemetlen, mert vasárnap családlátogatásra voltam hivatalos Nagykovácsiba, amit még egy délelőtti istentisztelettel is megspékeltünk. Itt megismerkedtem Balázs anyai nagyijával és 2 unokatesóval. Nem volt haszontalan ez a református gimi!!! Az ember sosem tudja, hol lehet majd kamatpoztatni a tudást... :-)
Kicsit kocsikáztunk Nkovácsiban, ahol csak ámultam-bámultam milyen kacsalábonforgó kis palotákat húztak fel a faluban. Nézelődtünk, álmodoztunk, egyszer talán mi is kiköltözünk ide, ha lesznek csemeték.
Közben összefutottunk AgentB nagybátyjával és nagynénjével is. Az ebéd már az anyukájánál volt, akivel pertuba kerültem (én vagyok az első bibibibi). Ebéd klassz, ház egy kis mézeskalács..minden tuti. ;-)))

Este lementünk Debrecenbe, ahol nagy DJ párbaj volt egy szórakozóhelyen. Résztvevők:DJQ, Bence, Gábor, Boldizsár (új ismerős) Feri (Q haverja), AgentB és PussyK, valamint néhány "éppenhogy nem kiskorú" Redbulla. Elég komoly parti volt, hazaérve du ki-ki kanapén, ágyon eldőlve pihizett pár órát, majd pakolásztam, főzöcskéztem (ha ex Gábor látna sírna.....), ilyesmi.

Villanyszerelő jön hozzám a héten, mert vettem csillárokat 40% off az egyik bezáró KIKÁban. Ez aktuálissá teszi majd a falfestést is. Lassan olyan lesz a kecó, mint amilyennek megálmodtam. Ámen. :-))))

Kommentelem a sielést is, plíz go back if you are interested.

Pussz!!!!

bon voyage tökfej nélkül... 2008.03.03 12:29:52
Hi,Nos tesom adta neki a nevet, nem mondom hogy nem gondolok rá sokat, de remélem ez elmulik... De találónak találom, hiszen ki az a tökfej aki nem velem képzeli el az életét? :)Megprobálok előrefele nézni és nem szomorkodni, egyenlőre megy. Ahogy Vikka Makka mondta, nem érünk rá…..
bon voyage Farsang 2008.03.03 12:00:00
Hello!Szombaton, március elsején lezajlott a második, "mennyei, de egyben pokoli" farsangunk a Ba-Barban. A szervezésben pont nem tudtam részt venni, mert mindig külföldön voltam éppen, de lett helyszín, meghívó, téma. Nagy izgalommal készültünk az…..
bon voyage Bermuda első hét 2008.02.21 00:41:41
Kedves Barátok! Nagyon úgy tűnik hogy alig vártátok hogy elhagyjam az országot hogy elkezdhessétek szervezni az utakat!!Semmi baj! Ha találkoztok a PS I lávjus pasikkal írországban, inkább ne tudjak róla!!!Itt szinte minden változatlan, kicsit kevesebb az ember, mert mindenki…..