Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Underyx

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Underyx 2011.07.17 16:47:00
@johnibyg: Megvolt már, legalábbis ha az eredeti készítő oldalára gondolsz.

"Hey thanks for the heads-up! I think anyone would be slightly perturbed by this sort of thing, but we will have a look to see what they're doing.
Thanks again for defending the sanctity of the doghouse diaries!

-raf"
Előzmények itt. ..
Underyx 2010.11.29 19:08:36
@hírbehozó: Milyen punkos versek, nem voltak punkos versek.
Vegyük azt, hogy nem teljesen butaság feltenni ezt a kérdést, még akkor sem, ha tudjuk jól, hogy az interneten/weben nem évtizedekben, hanem maximum hónapokban, negyedévekben mérjük a jövőt. Szóval erről a témáról fogok előadni - stílusosan 10 percben - a holnapi Internet…..
Underyx 2010.10.25 15:26:54
Szeretem, ha egy játékban a főhős fejlődésen megy át (és itt nem a tápolásra gondolok). Igaz, ilyet eddig csak olyan remekművekben tapasztaltam, mint a The Longest Journey, ami nem is mai, nem is flash. Ehhez képest a minimálgrafikás, ugrándozós PixEvo - The Fountain olyan…..
Live stream. Kezdjük mindjárt azzal, amit már mindenki tud. Az Index a Magyar Televízióval bútorozott össze, melynek eredményeként a hírszájton élőben lehet követni az összes meccset. Sőt, menet közben a gólokat is vissza lehet majd nézni. Bár az elgondolkodtató, hogy a FAQ…..
„Boing boom tschak” – énekelte a Kraftwerk valamikor a nyolcvanas évek közepén, megmutatva, mennyire minimalista lehet az elektronikus zene, és hogy ez a minimalizmus is lehet élvezhető. „Point click space” – jelentette ki Bart Bonte jó 25 évvel később,…..
Manhattanben éttermet nyitni nem lehet könnyű vállalkozás. New Yorkban közel 20 ezer helyen lehet enni. Ezen étkezdék jelentős része pedig épp Manhattanben található. Egy hamarosan megnyíló új manhattani étterem elsősorban a geekeket próbálja megszólítani: a 4Food…..
Itt a blogja kiddnynek http://trubadurfi.blog.hu/  ..
Underyx 2010.05.20 21:34:55
@Valentino: Hú, micsoda awesomeface-mutáció :P.
Saját készítés?
A Google I/O második napján bemutatták az Android 2.2-t és az úgynevezett Google TV-t. Az Android 2.2 egy csomó újdonságot fog tudni a 2.1-es változathoz képest. Gyorsabb lesz, mint elődje, természetesen lehet netet csiholni vele laptopra és hotspotként is működik majd. Microsoft…..
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Underyx 2010.05.19 20:57:33
@szikla1994: De amikor vasplafon van egy turret fölött, akkor nem lehet ráejteni semmit, vagy az "Advanced Map"-eknél (ahová úgy tűnik nem sokan merészkedtek benézni :P) csak így lehet megcsinálni, hiszen az összes turret védve van egy ketrec által.
A korábbi, Dezirével foglalkozó postokban már ígértem, hogy felsorolom, milyen alkalmazásokat találtam hasznosnak az elmúlt napokban. Természetesen ezeken kívül is lehet egy sor jó app. Remélem azokat megosztjátok velünk a kommentekben. Nos, akkor következzen az én listám...…..
Underyx 2010.04.20 15:33:27
Kezd már felbosszantani a játék. Most már szarakodtam épp eleget a hangprobléma miatt. Aztán egyszer hol felveszi rendesen, hol nem. Itt a kis bekukkantásban is recsegett valamiért, de itt pont nem olyan drámai még. Már pár rész fel van véve a videóhoz, de a hosszú hétvége alatt…..
Underyx 2010.04.02 20:24:31
Underyx 2010.04.02 20:30:34
@Underyx: de, egyre biztosabb vagyok benne hogy "Boxer's story"
Egyrészt a grafika stílusa ismerős volt, abból (szégyellem, de) beugrott a Mat Dickie nevű fejlesztő neve. Megnéztem a honlapján, és ott volt tényleg a játék. Aztán még egyszer megnézem a videót - hát nem Mat Dickie az ellenfél neve? :P

Mat Dickie játékai:
www.mdickie.com/downloads.htm
Underyx 2010.04.02 20:32:38
@Underyx: Most látom, hogy youtube kommentek közt már rég megvolt ^^
Az elmúlt napokban számtalan embert hallgattam végig, és számtalan kommentet, cikket olvastam el a Nexus One vs. iPhone témában. Kiindulópontom az volt, hogy másfél év várakozás, hezitálás, latolgatás után végre döntésre fogok jutni, és megvásárolom az egyik telefont. Nem…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Underyx 2010.02.23 16:45:43
Végre egy remek (bár nem teljesen új) ötlet, gyönyörű grafikával, jó megvalósítással! Mostanában hiába túrtam a flashjátékos oldalakat, nem nagyon találtam kiemelkedő alkotást. A Paradox Embrace viszont zseniális. A korábban bemutatott játékok közül talán a Shift…..
Underyx 2010.01.28 16:01:46
@Underyx: mint ahogy most látom hogy azt már leírta Gargaj ^^
Mindig öröm, ha egy hazai készítésű játékot mutathatunk be a KMK-n. A Car Parkot Mediakurva, az egyik fejlesztő ajánlotta a kommentek között, hogy mondjunk/mondjatok róla véleményt, építő jellegű kritikát. Maga a játék nem hoz semmi extrát a parkolós játékok…..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
Underyx 2009.12.23 13:43:25
Könnyed, ötletes logikai játék a Totem Destroyer, amiben egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A huszonöt pályát hamar le lehet darálni, de egyébként a játék roppant szórakoztató és egész jól modellezi a…..
Underyx 2008.07.16 09:54:51
Az elmúlt napokban rengeteg magyar csatlakozott a Firefox rekordkísérletéhez. Azt is mondhatnám, hogy ha az összlakossághoz viszonyítjuk, Európában a magyarok nagyon is aktív Firefox-felhasználók. Több mint 17 ezer magyar vállalta, hogy ma este 7 órakor letölti a Firefox 3…..
Szóval...mivel már kommentbe is írtam,kicsit lejjebb kéne venni a vállamról a terhet ezért Soldier és Commander (kicsitt lejjebb a rangok) rangok között lehet felvételizni segédposztra,aminek annyi előnye van,hogy bekerülsz egy külön új rangba,csinálhatsz ilyen-olyan top-secret és…..
Prime Hunters Közösség 2008.01.14 20:22:00
Üdv! A Prime Hunters mostmár hódító útjára indul a myVip-en és remélhetőleg az iWiW-en is! Akinek van és akar,lehet szorgosan jelölni,mindenkit visszajelölünk!..
Underyx 2008.03.20 20:24:56
*Khm* primehunters.blog.hu/2008/01/10/title_18912 *Khm*
Nincs kiírva sehova? :/
Prime Hunters Network-verseny 2008.03.18 20:50:00
Ha már ilyen hírözönt tartok,akkor meghirdetem a következő előrelépést is...miverl ez a kategória nagyon sikeres,indíthatnánk távolsági network versenyt,rekordokkal,screenshotokkal igazolva...versenyszámokat kommentbe.....
Underyx 2008.03.20 19:09:18
Végül is népszavazott az ország, valami háromszáz forintos bagatell tételről, három iksz, igen-nem, lila lapok, sok unalmas vágókép. Kit érdekel ez?Ha még a jégtáblán sodródó orosz horgászokat sem kapcsolta egyik országos kereskedelmi televízió sem, miért pont egy…..