Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gipsz Ödön

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre nyíltabban támadja az MSZP a Demokratikus Koalíciót, különösen annak elnökét, Házi blogjuk megvágja Gyurcsány Ferenc március 15-ei nyilatkozatát, kiforgatják az adózott vagyonról szóló interjúját. Hazugozzák a DK-t, amiért lebuktatta a Fidesszel közösen előkészített kastélymutyijukat. Az MSZP…..
Gipsz Ödön 2017.03.19 06:07:35
@Lilla50: Igen és addig fefügesztette családi kapcsolatait is, vagy talán nem az "apró" bank tömte ki pénzel a sikeres üzletembert? Egy szemét szélhámos aki 2004-2009 közt tönkre tette az országot és .
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
Marcsika története egy az egyben a mai magyar politika és társadalom története, csak kicsiben. Arról szól, hogy hogyan tudja egyetlen, primitív, faék egyszerűségű csaló maga alá tiporni egy közösség elitjét, kiforgatva őket mindenükből. Batka Zoltán vendégírása a Nyugati Fényen. És mellesleg milyen…..
Gipsz Ödön 2016.12.15 21:42:40
Ritka az olyan nap, amikor nem ütközik, nem gyullad ki, vagy nem füstöl valamelyik metró. Az utasok élete az egyik vonalon attól függ, hogy a szél nem fúj-e falevelet a pályára, a másikon meg csak az isteni gondviseléstől. A csutkára lerohasztott hármas metrón a szakemberek szerint bármikor…..
Gipsz Ödön 2016.12.11 10:17:41
@gmihaly621: Miért álmodtok? 99% a kétharmad!
Gipsz Ödön 2016.12.11 10:16:32
Bele lehetett volna pusztulni az őszödi beszédbe. Mégsem ez történt. Gyurcsány Ferenc túlélte, és az ország is megkapta a várt Orbánt, hogy végre kiderüljön róla, hogy kicsoda valójában. Rámegy egy ország arra, hogy Orbán elszabadult, de ha megbukik, többet nem tud visszatérni. Ez is Balatonöszöd…..
Gipsz Ödön 2016.05.26 19:30:54
A politika végül is a személyiségekről szól. Nem pártprogramok vitáznak, hanem emberek. Az utolsó miniszterelnök-jelölti vitát Magyarországon Gyurcsány Ferenc nyerte Orbán Viktor ellen. Azóta a Fidesz vezére nem állt ki senki ellen. A túl magabiztos Hornt legyőzte, a szerény képességű Medgyessytől…..
Orbán Viktor aljasul kihasználja a párizsi terrortámadásokat: hazudott a parlamenti beszédében, és az M1-en is, ahol riportot készítettek vele, és természetesen alákérdeztek, egy kritikus kérdést nem szegeztek neki, hanem teljes nyelvbedobással asszisztáltak…..