Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeidiH

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés a Green Card Lottery programról fog szólni, belefűzve az általam tapasztalt, olvasott gyakorlati dolgokat. (Diversity Visa Program) A program 50.000 ember lehetőséget kap, hogy bevándoroljon az USA-ba minimális feltételekkel. A lottóra való jelentkezés teljesen ingyenes a következő…..
Borbolya nem kevés viszontagságon ment át, beleugrott a bizonytalanba és az illegalitásba is, amikor elindult az Egyesült Államokba, közel tíz éve. Csak néhány évre tervezett, de végül új hazájában ragadt. Kitartása meghozta gyümölcsét, megteremtette új életét kint. (A…..
Csak roviden. 2014 vege, most volt az "open enrollment" nov 15. - dec. 15. azaz, most donthettel rola, hogy megtartod a biztositasod a kov EGESZ evre vagy valtasz. Hasonlo, mint otthon a kotelezo auto biztositas rendszere (volt?). azt hiszem nezelodni meg most is lehet, menj fel a healthcare.gov…..
Ez a quest a legutóbbi frissítés óta került a programba és akkor kezdődik amikor megépítetted a "Northern Glade Castle"-t. A feladat elvégzésével bejutást nyerhetsz a kastélyba, ugyanis hiába építetted meg, addig sajnos zárva :( . Amennyiben 7 nap alatt sikerül végigcsinálni,…..
A tegnapi napon a program ismét bedobta (gondolom közkívánatra) a hosszú hajakat kilockoló quest-et, amit nálunk 6 nap alatt kell elvégezni. Azért írom hogy nálunk, mert ahogy olvasgattam másutt 7 napot ad rá a program (gondolom időeltolódás vagy ilyesmi lehet az oka). A quest…..
HeidiH 2015.03.13 17:40:53
@SCH.K.Betti: köszönöm a tippet. :) 3 sim pukkasztgat folyamatosan , de egy szettet tudtak csak összeszedni, a 2. és a 3. sorból egy-egy db-ot gyűjtöttek be és azóta folyton csak ugyanolyan ruhákat készítenek, amik már vannak. :( Így nem sok esély van rá, hogy holnapig akár csak egy haj is ki legyen lockolva, de addig még türelmes vagyok.
HeidiH 2015.03.13 18:19:37
@SCH.K.Betti: köszönöm szépen a gyors reakciót és a tippeket, na rászánom az estét, remélem egy haj összejön legalább. : O :)