Regisztráció Blogot indítok
Adatok
funkydad

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
funkydad Az első hét 2016.08.01 14:36:10
egészen remekül sikerült. A célok nagyjából teljesültek, túl vagyok két edzésen, egy konditermen és kettő futáson is, mely még némi aktív kikapcsolódással is kiegészült. A tréningek állítanak egyértelműen a legnagyobb kihívás elé. Egyrészt amíg nincs meg a berögzülés nagyon nehéz ennyire időre…..
funkydad A legszebb a nyárban 2016.07.27 15:48:07
hogy végre van idő és mód újrastruktúrálni a napi menetrendet és bepréselni a kissé zárójelbe tett egyéb fontos dolgokat. A második gyerek születése utáni néhány hét nyilván nem szólhatott az első mellett már szépen felépült és egymás életeiben is helyt kapó és elfogadott egyéb hobbikról, de most…..
Az HBO tegnap leadta a Trónok Harca 6. évadának 9. epizódját. Kibeszélőnkben spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
funkydad 2016.06.21 13:17:04
@Hüpna: Arya azért tudta legyőzni, mert a sötétben kamatoztatni tudta a vak bukódása során felszedett skilljeit.
funkydad 2016.06.21 13:21:51
@poisonborz: a forgatókönyv minőséggel határozottan egyetértek. Alapvetően hazavágta a sorozatot, hogy leelőzték a könyvet. Inkább érdemes lett volna kivárni, amíg utol éri magát George Martin
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..