Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mongomanga

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTA ma délutáni rövid annyira nem rövid, inkább durva. Nekem a "huszas vagy párizsi" is vadonatúj volt, most meg spánielfül? Milyen ilyen szavak vannak még?Éppen egy hosszabb magányos időszakomban…..
Ha nyolc hónap után nem lehet karácsonyozni, ha négy hónap után nem lehet tenerifézni, akkor két hónap után lehet meglátogatni? Sziasztok! Ebben a sztoriban én (lány) vagyok a hülye, aztán kíváncsi vagyok, ti (értsd: kommentelők) mit hoztok ki belőle. A helyzet: kb. két…..
Kitartok elhatározásom mellett, szórom a rövideket rátok. Mert fel lehet készülni szép nagy monológokkal, de tulajdonképpen felesleges, mert úgyis valami hülyeséget fognak rá válaszolni, akkor meg úgyis rögtönözni kell.kedves Szakíthabírsz! Az én kedvenc szakítós történetem…..
Mindenki gyűlöli a Valentin-napot, mert ömlik a gejl álromantika, a párok egymás vállára borulva ülnek a combinón, miközben vagyunk mi, normális emberek, akiknek semmi nem jut. A Föld egyetlen napja, amelyen ennyire súlyosan alázzák meg embertársaikat a boldogok. Ezért most…..
mongomanga 2008.02.12 13:47:43
Mint igértem, a héten délutánonként a rövid történeteket részesítem előnyben a válogatás során. Fröcsgőzös koncert utáni számcsere a téma, és a könnyed, fájdalommentes elválás a cél.Mission2: Összeállítani azoknak a mondatoknak a listáját, amelyek valójában azt…..
mongomanga 2008.02.12 13:46:01
Mostanában eléggé felszaporodtak a sokszereplős, sokfordulatos, sokszálat párhuzamosan futtató történetek, ezért az eheti délutáni posztokban a rövid, egyszerű elválásokat felelevenítő sztorikat fogok kitenni. Ez az első ilyen. sziasztok! a 'kémiás' történetről eszembe…..