Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halványlilaköd

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
halványlilaköd 2015.04.02 14:32:13
@sixx: ma is köszönet Carlitoért :D

Valószínű Gólemet idegesíti ez a rész a posztban, ezért kivágták a műsorból. Az órás kérdés után, nem szeretett volna több hasonlót kapni. :D:D

Valaki már felvetette, de én is támogatom, hogy lehetne az ÉÉ-ről is egy poszt.
halványlilaköd 2015.04.02 14:37:39
@mokamini: erre már én is gondoltam, hogy valószínű csak nem akar piálni, és ez nem tetszik a többieknek. Szerintem elég sok mindent kihagynak a műsorból, például szerintem nem volt teljes az infónk a golyózásról sem. Azért érthetetlen pár golyó helye.
halványlilaköd 2015.04.02 14:40:18
@mokamini: az nem lehet, hogy csak az szerepel benne, aki kiesett, mert nem akarják a nyertesre felhívni a figyelmet? Illetve aki viszonylag végig játszotta az ne legyen feltűnő?
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
halványlilaköd 2015.04.01 14:18:19
@sixx: én ma kimondottan vártam a folytatást. Ha C lenyúlta az órát, esetleg a cipőjére is rákattanhatna.

kora délutánig:
- MezzoTv pipa
- szar a műsor pipa
- elit vagy nem? ( ezt a diplomához sorolom, tudom nem ua, de a lényeg, hogy hogy jobbak mint mások)
- hiányolom a sakkot... valaki?? esetleg... nehogy kimaradjon!

Aki nézhetetlennek tartja, az csinálja fordítva. Előbb olvasson posztot, utána nézze meg, így érthetőbb, szórakoztatóbb. Én így nézem. Már amikor van időm.
halványlilaköd 2015.04.01 14:58:23
@ki ez a csicska (bigél): köszi :D:D sakk... pipa :D:D:D
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában…..
halványlilaköd 2015.03.26 09:50:46
@beacska: nekem ötletem sincs, hogy kit. Bármit kinézek belőle. Bárki beszólhat Nózinak...
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
halványlilaköd 2015.03.24 22:22:12
@Elektra1976: nekem rendszeresen csinálja, én sem értem miért
halványlilaköd 2015.03.24 22:45:21
@Morfologista: ott a pont! :D :D :D
halványlilaköd 2015.03.24 22:50:09
@Krétagarbó: ezen vihogok vagy 2 perce, köszi :D
Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart,…..
halványlilaköd 2015.03.21 07:38:13
@kontratenor: gondolom mekkora sikerrel :D :D
halványlilaköd 2015.03.21 07:52:15
@kontratenor: örülök, hogy neked tetszik. Annál jobb nincs, ha magadnak meg tudsz felelni.
halványlilaköd 2015.03.21 10:53:29
@XocoLatte: Neked köszönhetően megvilágosodtam Adrival kapcsolatban. Azért nem taktikázik, mert nincs mivel. A napi cselekedetei pedig ösztönösek mint pl: hím jelenlétében segg dörgölőzés, terpesztés, szopóreflex...
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
halványlilaköd 2015.03.19 19:04:26
@szarvas, szarvas: valahogy nehezen hiszem el, hogy ez véletlenül alakult így.
halványlilaköd 2015.03.19 19:06:06
@mercsi: én is ebben bízok, hogy hátha...
By Nyílegyenes labirintus. Sírok megin'. ..
halványlilaköd 2015.03.15 22:00:07
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
halványlilaköd 2015.03.13 07:05:15
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen, ez így van. Minden fejben dől el. Nekem a vizsgáim jelentős része ezzel a módszerrel sikerült, és még jó pár dolog. Merjünk hinni magunkban. :)
halványlilaköd 2015.03.13 07:26:14
@XocoLatte: én próbáltam leegyszerűsíteni, és lényegre törő lenni :) Egyébként ugyanazt írtuk le, csak pár dolog szorul pontosításra. A nikotin nem receptor, hanem molekula és úgy fejti ki hatását, hogy az agyban azokhoz a receptorokhoz kötődik, amelyek eredetileg az acetil-kolin - egy idegi hírvivő - számára készültek. A nikotin az acetil-kolinhoz hasonlóan jeltovábbításra készteti az idegsejtet, amely élénkítő hatást gyakorol az idegrendszerre. Mellett a dopamin nevű receptorhoz is kapcsolódik, melynek hatására dopamin szabadul fel. E váltja ki a jutalmazó hatást, és okoz függőséget. Maga a nikotin hiány is valóban probléma tud lenni, de az esetek nagy részében a dopamin csökkenés a probléma. Rengetegen gyújtanak rá a nikotin tapasz mellett is, nem véletlenül. Ezeket leszámítja teljesen egyet értek veled.
halványlilaköd 2015.03.13 08:26:00
@XocoLatte: A végére azért sikerült összeraknunk a hátterét. :) A leszokással teljesen egyetértek, hogy önmagában az akarat nem elég, mert többségében az önjutalmazás felül kerekedik az elhatározáson. Ezért írtam leegyszerűsítve, hogy akinek ez a biokémiai folyamat átlagos alatti, annak akár elég lehet az akarat is. Viszont valóban nem elég annál, akinek emelkedett, ott bizony elkerülhetetlen az önjutalmazás megváltoztatása, átalakítása. Vagyis szerintem teljesen jól látod, többségében az akarás nem elég sajnos, viszont nélkülözhetetlen.