Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosoly az élet értelme

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Mosoly az élet értelme 2015.04.28 10:33:03
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem azzal van a gond, hanem NEM megértésével.
Értelmes emberek akármennyire is ittasak megértik. A többi barom egy aberrált fasz. És nagyon durva azt itt olvasni, hogy valamennyiünknek volt valami hasonló tapasztalata.
Mosoly az élet értelme 2015.04.28 11:07:11
@windsor: nekem mindig azt tanították ne sikítsak vagy ilyesmi, mert az embereket nem érdeklié s inkább kimaradnának belőle. Azt kell kiabálni TŰZ VAAAN - erre tényleg mindenki kijön!
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Mosoly az élet értelme 2015.04.08 15:04:56
@Bujumburi: Én nem láttam az ÉNB ben igaz nem vagyok állandó nézője na, de hogy sztárja lenne :D :D
Berkis hozzászóláshoz. Kedvelem néha ahogy és amit mond, az ajnározását és hihetetlen nagyarcúságát valami palástolására használja, de igazán nem érdekel mire, mert irritál megérteni meg véletlenül sem szeretném. Egyértelműen hangulat ember itt látszik, hogy valójában nem igazi műsor vezető. Ettől függetlenül sokszor jól kapcsol és vicces.
@XocoLatte: nagyon bírom Botoxot- a tegnapi adásban így, hogy nincs Bence mellet igazán olyan amit csak néha néha mutatott meg.
Jók a cselszövések csak tényleg ne hagyja magát megvezetni. A lovaglás full poén lehetett. Úgy tudom elkézelni, hogy mondta, hogy gyakran jár lovagolni és mivel hetek óta kint van hiányzik neki Gyula meg poénból bedobta, hogy akarsz lovagolni? Szerintem vicces volt :)
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
na ez az, elég komoly kis fenyegetés volt ez. Alapból szerintem erősen betalált a mondoka, azért volt tőle ennyire érzékeny, H.Snezi is azért bőgött, mert szerintem valami emlék sérelem AMIT Sixx is mindig mondd, hogy MOST nem boncolgatja.Akinek nem inge nem veszi magára ráadásul itt igazán nem ő lett le kurvázva hanem a szponzor személye volt firtatva némileg.
@kamilla123: Loki néha is már több a kelleténél, de még mindig neki vannak a legjobb hangosan kimondott és vállalt meglátásai- igaz a legsunyibbak is a riportban.
Az pl mikor volt hogy annyira jóban vannak H.Snezivel, hogy az oda megy bőgni??? Lemaradtam.
Mosoly az élet értelme 2015.04.08 15:07:47
@mézescsók: pont azt néztem, hogy itt többnyire a közvélekedés hasonló és valahogy sosem ilyen üzenetek kerülnek felolvasására műsorban.
Mosoly az élet értelme 2015.04.08 15:11:27
@kamilla123: és azt se felejtsük el hogy fiatal. Az én fülemet sértette tegnap, hogy kiakadt a riportban Botox visszajövetelén (mert őt nagyon kedvem) de ha jobban belegondolom igaza volt.
Valami erős konkurencia kiesik, mert ugye ez egy játék és nyerni mentek oda - erre meg return lapot kap. Amúgy arra is rájöttem, miért nem szeretik bent - mert hiányzik belőle az empátia! Viszont tegnap Beusnál ez az elméletem is megdőlt arra, hogy nem tudja magát meghazudtolni és megjátszani a színlelt empátiát, mint pl Adri, aki H. Snezit vigasztalta.
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
Mosoly az élet értelme 2015.04.07 16:14:39
@Bujumburi: no igen, azért Peti a dj karierrel tompít a közgázon :D
Mosoly az élet értelme 2015.04.07 19:21:45
@Mucsai: nagyon kérjük mellőzni a spoilerezést!
Mosoly az élet értelme 2015.04.07 19:26:08
@beacska: marha nagy durranás lett volna :) de sajnos a szerkik nem ennyire jók tematikázásból :(
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Mosoly az élet értelme 2015.04.03 11:17:15
@Bujumburi: amikor Loki a tapsolással cikizte, mondogatta Becksnek, hogy fogjá le, mert megütőm és az se érdekel, ha kieset (na jóóó nem így mondta szó szerint) az is csak duma volt sztem simán bírta volna Adri.
Mosoly az élet értelme 2015.04.03 13:34:28
@Gia: mel hangosan kiabálta, hogy snezi elcsúszott a saját hugyában
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Mosoly az élet értelme 2015.04.02 10:28:51
@mimoza1014: ez jutott nekem is eszembe. Van itt tematika csak nekünk nem mutatják.
Tényleg a balhé és a sex teszi ki a műsort. Sokszor az ÉÉ-ben sokkal értelmesebb lényeges részek vannak.
Mosoly az élet értelme 2015.04.02 14:42:20
@mokamini: Pamelával határozottan, az a csaj tudja kezelni! És szerintem meg amúgy is egy hős, (mármint Pamela) hogy el tudja/tudta viselni. És ÉÉben Gólem határozottan jó.
Mosoly az élet értelme 2015.04.02 14:56:10
@foxglove (F6): Pei szerintem simán elsunnyogta a ki ki mellé álljon magyarázatát Béjvácsnak annyival, hogy fiatal vagy én így döntöttem ez van fogadd el.
Magyarázat híján ki az aki elfogadná??? Az, aki feltétel nélkül hisz neki és magát alá rendeltjének hiszi- ergo a többiek.
@tomfree: sok alvást a VVben hallották sztem - mint lehetséges kiesési érv. És ebben csak az a baj, hogyha egy hangosabb elmondja a többi birka is ezt bégeti és tessék - lássék van közös ellenség csorda szellem - az ellenségem ellensége a batárom- csaaaaaak ügyebár ennél hittük volna okosabbnak Petit és Lokit.
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
Mosoly az élet értelme 2015.03.27 11:09:34
@Bride: ebből is csak azt látom, hogy bazi jó fej a csaj :D És tegnap is jól nézett ki az éjjelben -folyton mosolygott :D
Mosoly az élet értelme 2015.03.27 11:19:12
@Bride: én is- pedig vele szemben voltak a legnagyobb előítéleteim - már Plasztic miatt is.
De ő higgadt, káromkodás mentes, és eszes lány ! Bence volt a veszte kétségtelen és már aznap este érezte. Viszont én kinéztem belőle, hogy ezt idejében észre veszi és vált. Pedzegette is korábban, de aztán mégsem.
Mosoly az élet értelme 2015.03.27 11:33:57
@Tündérfalvi A.:
nem ezen a héten gondoltam, hanem még jóval korábban.
Valakinek magyarázta, hogy Bence kezd lapos lenni vagy valami baja van vele - és akkor volt hogy Bence kiakadt, mert valamilyen feladatot nem akart megcsinálni. Rájöttem mikor Bence edzette le a csapatot ez akkor volt
Botox kiesének másnapján Gólem a parti bokorból szalad elő, hogy egy rossz technódiszkós szakmunkástanuló szeletelő mozdulatait utánozva elmesélje, hogy Bence nem lesz könnyű helyzetben, mert ő ébreszti. Ha engem egyszer Gólem ébresztene, egy órával a karján, a gatyájában…..
Mosoly az élet értelme 2015.03.26 14:52:30
@windsor: ezzel én is így vagyok, habár vvt már a felétől nem néztem és már ott Attila sem tudott látba hozni- a többi embertől kaptam agyfaszt.
Botox véleményezése is meglepett- mert bent látottaktól nekem nem ez jött le.
Mint pasi amúgy nem jön be viszont az, hogy többnyire higgadtan beszél és olyan hangszínnel, amely számomra tetszetős -tényleg van valami kis csibészes benne a szája szélén, ami a többiektől különbé teszi - mindaddig amíg nem húz tangát.
Mosoly az élet értelme 2015.03.26 15:27:21
@Krétagarbó: én nem emlékszem nagy lealjasodásokra. Amazok állandóan edzettek.
Mondjuk az aranypartos Niki azért volt, hogy gatya volt.
Mosoly az élet értelme 2015.03.26 15:34:57
@Armador85: azért nincs szó róla, mert Pítörtől jobban tartanak és mivel ő mindenkivel jóban van nem ekézik a hőn szeretett menyecskéjét.
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Hihetetlen, de igaz, Gólem négy napos kóválygás után sem talált ki a ligetből, viszont mindenki nyugodjon le a picsába, a napi egy szett az megvan keményen, most éppen egy eléggé elszabott csíkos ing van rajta egy darab órával, és azt csikorogja ritmustalan hangon, hogy Béjvacsra…..
Gólem egyre közelebb ér a pálmaliget széléhez, indulhat a rettegés, kérem szépen, szemében őrült tűz, a karján egy darab óra, a kezében egy édenhoteles boríték, amivel fenyegető mozdulatokat tesz, a stábtagok gyerekei sikoltozva menekülnek a hegyekbe. Ma Béjvacs udvart tart,…..
Mosoly az élet értelme 2015.03.20 16:17:04
@csak mert: ha nem is inna - akkor is Becks napi lepárlásától is hízna :D
Mosoly az élet értelme 2015.03.20 16:20:45
@csak mert: nem issss :D
szimplán csak arra gondoltam, hogy mondta neki első héten, hogy azt is bírja benne, hogy feszt pia szaga van - azóta megállás nélkül vedel így gondolom az állapot standard:D
Csak erre gondoltam..... perszeeeeeee :D
Mosoly az élet értelme 2015.03.20 16:59:47
@halványlilaköd: ezért sem értettem miért fontos, hogy a párja magasabb legyen. Így, hogy pasit keresett magának logikus volt az elvarasa, vajon ő tudja melyik rendezvényen van??
  Gólem már második napja kóvályog a pálmaligetben, de láthatóan ki szeretne szabadulni, és fenyegető léptekkel közelít a kamera felé, és aszongya, Milán bájosan ássa tovább saját sírját, a hotel meg két csapatra oszlik. Nahát. Órák száma: egy. Valami hat-nyolc éves…..
Mosoly az élet értelme 2015.03.19 15:54:53
@csak mert: énnn isssss - a faszpörgettyűt és a matyibajnokot kihagytad a jelzők közül:D boáfff.
@ÉH3sZ: na majd, aki kimarad az megy vissza :)
Valamiért a Beri aszonta a Gergő gyereknek,hogy a hét folyamán mindent nagyon jól figyeljen meg és nagyon legyen résen - lehet lesz vmi tesz neki és ha jó volt a megfigyelőkéje akkor kap valami védettség szerű juti falatot
Mosoly az élet értelme 2015.03.19 15:56:57
@szarvas, szarvas: ez nekem is feltűnt. Olyan kis sejtelmes próbált lenni - amúgy csak szimplán idióta és bent is végül is ugyan ilyen volt.
Mondott is meg nem is, ott volt is meg nem is. De lehet a végjátéknál döntő véleménye volt azt azért bazsalygott :D
Mosoly az élet értelme 2015.03.19 16:06:30
@Tündérfalvi A.: Kinézed belőlük, hogy tartani tudnák a szájukat a végjátékról???
Amúgy érdekes, de az első kettő szériát a kezdők közül vitték.
Habár sztem a tv2 amatőr titok tartásban, lassan Ted Mosbys szem ellenzőt kell gyártanom spoiler veszélyek miatt :)
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
Mosoly az élet értelme 2015.03.19 09:18:28
@kontratenor: e végig?? Milány magyarázkodása alatt - Aztán a lerészegedés alatt- aztán a fürdőszobánál is??
Mosoly az élet értelme 2015.03.19 09:21:57
@kontratenor: teljesen egyetértek!!! De akár mennyire is hajtották volna Lokit az "őszinte" (és ez most egy Austin Powers"" )véleményformálás irányába, még ki sem magyarázta, de már fordultak vissza Milányra. Félnek tőle! Kár, hogy Bence nem lovagolt a témán!
Mosoly az élet értelme 2015.03.19 09:26:46
@XocoLatte: érdekes, amit leírtál. És azért küldte vajon Nórit Gergővel, hogy kémje lehessen?
Csak mert Ivar azóta meglehetősen érdekesebb (standard állapotából mondjuk nem volt nehéz) és talán ezt a Béjvacsfiú hozta ki belőle.
Mondjuk azért én nem bírtam volna ki pofánröhögés nélkül Milányt, ahogy arra kéri válassza őt Loki helyett :D
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
Mosoly az élet értelme 2015.03.17 15:33:34
@Mdolo: nekem az nem tiszta, hogy Botox még arról győzködte Snecit, hogy Adrienn kiesése jó választás volna.
Persze a köz akarat más volt, de azért megnéztem volna Patrikot, ahogy kepeszt a benn maradásért, mert mondjuk most két fiút is beküldenének védettséggel.
Meg Botox véleménye mikor /mitől változott?
Igazából nincs miért küzdeniük vagy gondolkozniuk -meg amúgy is csak páran tudnának.
Mosoly az élet értelme 2015.03.18 09:08:38
@mokamini: Teljesen egyet értek.
Loki Snecit nem hagyta szóhoz jutni.
És mi nem láttuk azt amikor Sneci ennyire ekézte volna Gergőnek Gyurmát vagy Lokit.
Sztem csak feszkó keltés volt. És mikor Gyurma ment a szobába sírni, hogy miket tudott meg Lokitól - Sneci is számon kérhette volna Lokit miért uszítja a párja ellen.Persze mindettől függetlenül Sneci nem szimpi -sőt.
Amúgy Bence azért nem védte meg Snecit és ment szembe Lokival, mert tudja hogy Loki számára ő a közellenség és taktikával -logikával, ha széllel szembe hugyozik egy pillanat alatt kint van mint a pinty. Főleg, hogy Lokinak köztudottan számít a véleménye az új csávónak így csak utat mutatna neki Botoxhoz.
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
Mosoly az élet értelme 2015.03.12 16:01:05
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Szerintem két dolog miatt mondhatta ezt:
Lehet rájött, hogy az agyban erősebbik csapattal jobban jár és akkor Petit akarja magának párnak és Topol álljon majd el onnan. Viszont most a Milán párja is Topol uh, ha minden papírforma és "elvileg elhitte" a kamu párokat akkor is őt tette volna ki.
Mosoly az élet értelme 2015.03.12 16:22:25
@tomfree: Szerintem sokkal jobb játékos és rafinált, aki egyedül is "bátor"egyéniség mint amennyire dekoratív.
Nekem spec egy transzi jut eszembe róla, Kozsóskorában még talán -talán..
Pókmajom nem volt dekoratív -sőőőőt, de jól keverte a szálakat, és ki se esett volna ha nem pofozkodik.