Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Kormos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Magyarországon az átlagos nyugdíj összege 130 491 forint. Persze ezt az átlag igen csalóka, hiszen ma már akadnak meglehetősen magas nyugdíjak is, vagyis az „átlagos” nyugdíjas minden valószínűség szerint ennél kevesebbet kap. Nagy a területi egyenlőtlenség is, egy budapesti az átlagnál 19…..
Ferenc Kormos 2019.03.12 08:48:53
@Mia and me: Szegénykém!
Elég dögös ajánlatnak tűnik az Extreme Digitaltől a jól hangzó árgarancia, ennek köszönhetően ugyanis elvileg, ha változik egy online vásárolt termék ára a vásárlás és a számlakiállítás között, a vevőnek mindenképp a neki kedvezőbbet kell fizetnie. Mondom elvileg. Gyakorlatban ugyanis nem a…..
Ferenc Kormos 2017.10.28 14:45:55
@Bálintka.: Teljesen egyetértek, én sem rendelek már ettől a cégtől. Legutóbb két dolgot rendeltem, kifizettem előre, aztán kisült, hogy az egyik tárgy nincs raktáron, csak két-három hét múlva tudnak szállítani. Próbáltam elérni az ügyfélszolgálatot, ami napokig nem sikerült, aztán amikor igen, közölték, hogy nem lehet módosítani a rendelésen, hogy külön-külön szállítsák a két tárgyat, mert kifizettem előre, és ők kiállították a számlát!