Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel Bride

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom tapasztaltad, hogy miután eljegyeztétek egymást, az ismerősök és rokonok tanácsokat kezdtek osztogatni, és szinte megfojtottak a rengeteg információval. Amit nagy valószínűséggel hallhatsz, hogy gyorsan válaszd ki a ruhád, mert az meghatározza a stílust. Ezt semmiképp se tedd, helyette…..
Lassan véget érnek az utolsó meleg napok az évben és beköszönt a szomorkás rosszidő. Mégis vidám, napsütéses esküvőre vágytok? Van megoldás, csak pattanjatok fel egy repülőre és irány a melegebb éghajlat! Nem kell megijednetek, nem bonyolult a feladat. Ma már számtalan cég foglalkozik külföldi…..
Úgy döntöttél, hogy megszabadulsz az unalmas éttermi, báltermi helyszínektől és jóval természet közelibb helyszínt keresel? Akkor irány az erdő! Az erdei esküvők káprázatos, kicsit fantasztikus hangulatúak, jó választás, ha meseszerű esküvői bulit tervezel. A lenyűgöző erdei ceremónia szervezése…..
Még mielőtt bármilyen előkészületbe is fognátok, először gondoljátok át, mennyit költenétek az esküvőre. Csak ezek után döntsétek el, hány vendéget hívnátok, mi lenne a helyszín, az időpont és a kiválasztott stílus. Érdemes pontos költségvetést…..
Csoda lenne, ha a tavalyi királyi esküvők ne lettek volna hatással az idei divatra, így ismét kedvelt az A vonalú, "báliruhás" esküvői ruha. A menyasszonyok ebben igazi hercegnőnek érezhetik magukat a Nagy Napon...
Olvass, gyönyörködj, válaszd ki a kedvenc ruhád, és vegyél részt 2019. június 7-ig Facebook játékomban, ahol egy mosolygós fotózást nyerhettek pároddal. Gyere és játssz!TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK Ismét a Millenáris B épületében került megrendezésre a Daalarna 2019-es divatbemutatója, ahol a  REBELLE…..
Az esküvő napján minden tekintet a menyasszony ruhájára szegeződik, de a vőlegényről se feledkezzünk meg. Vajon hogyan öltözködjön a Nagy Napon? Megkönnyítem a döntést a top trendek bemutatásával...
Az 2019-es esküvői szezon már az ajtón dörömböl. Ha még mindig nem találtátok meg az ideális szolgáltatókat, ne csüggedjetek, fotó/videó témában próbálok most segítségetekre lenni. Nézzük meg, melyek az idei trendek, hátha a portfóliók alapján így egyszerűbb lesz a választás...
Következzen egy kis kitekintés a divat világába, hogy mindenkit elbűvölhessetek a nagy napon. 2018-ban még mindig hódít a csipke, de egyre több könnyedebb, finomabb dizájnnal találkozhatunk. Menők a tiszta vonalú, királylányos ruhák, a magas nyakak mély hátkivágással és a vállat szabadon hagyó…..
Új év, új trendek, új összefoglaló a nagyvilágból és végre eljutottam odáig, hogy Veletek is megosszam. Egy rövid összegzés, amivel remélem sikerül néhány ötletet adnom, hogy még felejthetetlenebbé és persze trendibbé tegyétek az esküvőtöket...
Manapság az esküvői szezon nem ér véget nyáron. Egyre többen döntenek úgy, hogy télen ünneplik meg szerelmüket egy fergeteges lagzival. Az adventi készülődés igazán különleges időszaka az évnek, gyönyörű és meghitt esküvő tartható ilyenkor A dekorációban megjelenhetnek…..
Születésnapom van, ennek örömére arculatváltással leptem meg magam, Nektek pedig egy játékkal készültem Facebook rajongói oldalamon. Gyertek, és játszatok a két értékes nyereményért! Katt ide Sok szerencsét!..
Az előző pesti gyűjtemény után most a legizgalmasabb budai fotóhelyszíneket gyűjtöttem egy csokorba. Az elegánstól az extrémig jó néhány lehetőség közül válogathattok, de a választásnál gondoljatok az esküvő tervezett stílusára is. Kellemes szemezgetést!..
Bármilyen stílusú esküvőben és fotózásban gondolkodtok, ki sem kell tennetek a lábatokat a városból. Lehet romantikus, extrém, retro, indusztriál, vízparti akár természet közeli, mindenre van ideális helyszín Budapesten is. Találhattok gyönyörű kastélyt vagy palotát, parkot, barlangot, borászatot,…..
Mindenki óriási figyelmet fordít a leggyönyörűbb esküvői ruha megtalálására, a tökéletes frizurára és sminkre, de higgyétek el, óriási jelentősége van annak is, hogy milyen parfümöt használtok a Nagy Napon. Az illatok nemcsak megragadják a pillanatot, hanem…..
Június elején Rusztikus Esküvői Nyílt Napon jártunk Pázmándon az egyik kedvenc helyszínemen...
Rég írtam dekorációs posztot, most ismét itt az idő :) Az esküvői dekort különlegessé teszik a szezonális virágok és szerencsére még olcsóbb is őket választani. Mindjárt itt a Pünkösd, mi más lehetne a választottam mint a csodálatos pünkösdi rózsa...
Szívem csücske az esküvői fotózás. Kiállításokon rendszeresen tucatnyi fotóalbumot lapozok át, és bár vadidegen emberek képeit nézegetem, még így is átjönnek az érzések, hangulatok. Persze csak ha igazán jó fotós műveiről beszélünk. Manapság mindenki „fényképész”, hiszen minden mobilban ott lapul a…..
Ismét rengeteg ember zarándokolt el a Millenárisra 2017. március 10-én, ahol a DAALARNA éves divatbemutatóján vehettünk részt. Benes Anita és kollégái nagyot alkottak, csodás alkalmi- és esküvői  ruhákban gyönyörködhettünk...
Előre is elnézést, de most kevésbé szórakoztató téma következik :( Gyorsan végigfutnék a házasságkötéssel kapcsolatos hivatalos szabályokon és persze felhívnám néhány praktikus dologra is a figyelmeteket. Abba most nem mennék bele, hogy mi a helyzet, ha az egyik fél külföldi állampolgár, különben…..
Idén januárban is megjelentette a nemzetközi esküvő- és rendezvényszervező akadémia (International  Academy of Wedding & Event Planning) aktuális esküvői trend riportját, mely több mint ötven szakértő közreműködésével készült. Kukkantsunk bele, mik az idei év legütősebb trendjei...
Most hogy túl vagyunk mindkét nagy budapesti esküvő kiállításon, úgy döntöttem, a Groupama Arénában tartott 24.Esküvő Kiállítás és Vásárról írok egy kis szösszenetet, idén ugyanis új volt a helyszín és megújult névvel és koncepcióval promózták magukat...
Először is boldog új évet kívánok! Egy rövidke babázás után milyen más témával rukkolhatnék elő, mint a gyerekbarát esküvővel. Miért is van szükség külön gondolni a legkisebbekre is? Ahogy elkezditek összeállítani a meghívottak listáját, szép lassan rá kell döbbennetek, hogy egyre több barátnak,…..
Szerencsére mindjárt itt a tavasz, mégis a téli esküvőket szeretném egy kicsit promózni. Nézzük először a praktikus oldalát. Ebben az időszakban még nincs nagy „roham” szolgáltatói fronton, ezért a legjobbakat tudjátok megszerezni, anélkül, hogy egy-másfél évvel a nagy…..