Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omarion Nebula

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több száz ember, pakisztániak és afgánok állnak sorban és várják, hogy megkereszteljék őket Hamburgban. Rengetegen térnek át Hollandiában és Dániában is muszlim hitről keresztény hitre, és a trend úgy tűnik, hogy csak erősödik. Az áttéréseknek köszönhetően sok korábban elnéptelenedett európai…..
Szavazásra tette fel az index azt a plakátot, amit Orbán Viktor családról szóló nyilatkozatára készítettek válaszul. A felirat szerint a “világ és az élet bizony színes és változatos”, és a piktogramok szerint a család fogalmába beletartozik például az állatbarát melegek (két férfi + kutya + macska)…..
Omarion Nebula 2016.05.08 19:17:28
"Az elmúlt napokban megjelent számos cikkel, véleménynyilvánítással és nyilatkozattal kapcsolatban ezúton leszögezzük, hogy kizárólag azt tekintjük hiteles Felház-álláspontnak, ami az alkalomsorozat három főszervezőjének együttes álláspontjaként vagy valamely hivatalos felületen jelenik meg. Minden…..
Omarion Nebula 2016.05.01 08:15:24
Omarion Nebula 2016.05.05 08:30:28
@Specht József: az hogy én elűtők egy bilenttyűtt az egy dolog, de az, hogy a cikkk írólya már a címet is elróóóncsa az baj.
Az meg, hogy a mai napig nincs kijavítva na az az igazi gáz!
Saját kezűleg: ez állhatna annak a több tízezer embernek a fejfáján, akiknek a sorsát mind egy ember köti össze: Vaszilij Blohin. Mind ismerték őt, igaz legtöbbjük csak egy pillanatra találkozott vele egy sötét szobában, ami után egyikünk sem látott többé fényt. Vaszilij Blokhin kiérdemelte a…..
Omarion Nebula 2015.03.11 17:03:49