Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megema

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
megema 2015.03.11 15:42:16
@jomahart: Szerintem elég idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki villamospályán való biciklizés közben zenét hallgasson. Bár nem tudhatjuk, hogy tényleg ez történt-e. Az a szép, hogy természetesen még neki áll feljebb... Ha ilyen ijedős, akkor nem kéne tilosban járni.
megema 2015.03.11 16:20:36
@jomahart: Nem tudom ki hogy van vele, de ha én tilosban járok (mondjuk gyalogosként, mert nem biciklizem), akkor sokkal körültekintőbb vagyok, mint egyébként. Ez a bringás tipikus példája a budapesti nemtörődöm egyedeknek. Tilosban jár, nem figyel oda, és ezek után csodálkozik. Értem én, hogy a villamos túlságosan rámászott és megijesztette, de talán neki is oda kéne figyelnie, hogy ilyen ne történhessen vele. Ilyen alapon a villamosvezető is gondolhatta azt, hogy majd észre fogja venni magát.