Regisztráció Blogot indítok
Adatok
End-ru

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kismamák élete sosem volt egyszerű, de azért én bízom benne, hogy az idei évre ígért gyermekbarát kocsik javítanak a helyzeten. Rallizzunk babakocsival a MÁV jóvoltából! Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ahol lakom járnak olyan vonatok, amelyeknek elektromos ajtaja…..
End-ru 2008.02.11 13:29:04
Én kis családommal (értsd ez alatt egy 10 hónapos egy 2 és fél éves gyerkőc+ Anyu, Apu) Gyömrőn lakom, legkényelmesebb Budapestre bejárni vonattal. Feleségem nem egy otthonülős fajta, sokszor jár be Pestre a rokonokhoz vagy ide-oda. Teszem hozzá két gyerekkel, az egyik babakocsiban, a másik gyalog. Hogy hogy csinálja nem tudom....
Na jó tudom. De mielött kedves Anyukák nekem esnek, hogy ameddig én nem próbáltam addig KUSS, meg majd akkor formálhatok bármiről véleményt, ha elmegyek GYES-re (számomra ez rendkívül ellenszenves érv, nem tehetek róla, hogy nem tudok gyereket szülni) pont most hétvégén voltam a két gyerekkel vonatozni. Én a babakocsival minden ajtón fel tudok szállni, egyedül is, persze ha segítenek akkor könnyebb. Egyébként szerintem az emberek segítőkészek, ez érvényes a "civilekre" és a MÁV-osokra is. Az egész problémával kapcsolatban annyi jutott eszebe, hogy ha egy kicsit gyakorlatiasabbak lennének az emberek lehet könnyebben mennének a dolgok. Nekünk a babakocsivásárláskor elsődleges szempont volt hogy utazni fogunk vele. Nézzetek már rá egy 100.000 Ft-os új babakocsira. Agyrém. Mielött elköltöztünk volna a 3. emeleten laktunk és a párom is fel tudta vinni a gyereket a babakocsival. Aztán amikor már tudott járni, akkor fel tudott ám jönni magától is az a gyerek. Azóta is a saját lábán közlekedik bármilyen furcsa is ez egy-két szülőnek. Hajamat tudom tépni (azt a keveset), amikor utcán látom tologatni a 3-4 éveseket, mert Anyukának kényelmes. Be lehet kötni, aztán legalább a gyerek se szalad el sehova. Aztán lehet tolni a plázába, legalább nem zavar a soppingolás közben.
Bocs, kicsit elkanyarodtam...
De akkor most felfér egy babakocsi egy vonat ajtón (nem a kétszárnyún), vagy nem fér fel....?